X

Turcia devastată de 2 cutremure de 7,7 grade. USGS estimează până la 10.000 de morţi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bilanţul victimelor cutremurului care a avut loc luni sudul Turciei ar putea atinge 10. 000 de morţi, estimează Institutul american de geofizică USGS, relatează CNN.

USGS consideră că în proporție de 47% există posibilitatea ca numărul victimelor să fie între 1.000 și 10.000 de persoane. 27% este proporția acordată unui număr de victime cuprins între 100 și 1.000 și 20% ca să fie între 10.000 și 100.000 de victime.

Estimările USGS au fost făcute în funcție de datele de la cutremurele anterioare și de situația construcțiilor din regiune.

Raportul mai estimează că pierderile economice vor fi între 1 și 10 miliarde de dolari, ceea ce ar putea ajunge până la 2% din PIB-ul Turciei.

Până în prezent, s-a confirmat că peste 500 de persoane au murit și alte aproximativ 3.000 au fost rănite în Turcia și Siria, potrivit oficialilor și presei locale.

ACTUALIZARE 1: La doar câteva ore după un cutremur devastator, Turcia a mai fost lovită de încă un cutremur cu magnitudinea de 7.7 grade pe scara Richter.

ACUTALIZARE 2: Un nou cutremur de 5,7 pe scara Richter a avut loc luni la prânz în Turcia. Este al treilea seism care s-a produs azi. Situația în Turcia este foarte gravă. Autoritățile vorbesc de mii de victime.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. A inceput sezonul cutremurelor in tarile antihristice…Cu ingaduinta lui HRISTOS CEL VIU, o “mânā” cu ghiare scuturā si va scutura pamântul necredinciosilor si hulitorilor de DUMNEZEU.
    Este si Bucuresti pe “listā” : ref. Profetiile Sfantului Ardealului Arsenie Boca…

    Cum e mai bine: cutremure repetate sau rāzbel nuclear de 25000 ori mai mare ca bombele nucleare din Japonia??!

    Desigur , e clima de vinā….Schimbare climatica.

    DUMNEZEU va ajuta la cine meritā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button