X

Conferință extraordinară la Parlament despre perioada plandemiei. Dr. G.Hagima, Dr. Flavia Groșan, Dr. Razvan Constantinescu, Dr. Adina Alberts și alții vor discuta pe tema ‘Apărarea independenței profesionale medicale și a consimțământului informat în perioada 2020-2022’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vineri, 20 ianuarie 2023, la initiativa dl deputat Sorin Muncaciu din partidul AUR, membru al Comisiei de sanatate a Camerei Deputatilor, are loc in sala Mihai Viteazul din Parlamentul României o conferință publica a personalului medical care a militat pentru independenta profesionala și consimțământul informat in perioada 2020-2022.

Am asistat în ultimii 3 ani la încălcarea unor drepturi și libertăți individuale înscrise în Constituția României: dreptul de a dispune de propria persoana, dreptul la muncă, dreptul de a avea acces la servicii de îngrijire a sănătății, dreptul de a călători. Toate acestea s-au făcut  în numele limitării pandemiei de boala covid-19.

Asupra corpul medical s-au exercitat suplimentar și alte presiuni: limitarea independenței medicale prin impunerea anumitor protocoale de tratament și anumitor opinii medicale, intimidarea și ridiculizarea personalului medical care a criticat anumite măsuri exagerate, condiționarea accesului la locul de munca de vaccinare/testare covid.

Sunt invitate sa participe la această conferință toate cadrele medicale (medici, asistente medicale, infirmiere) care au luat poziție fie public, fie la locul lor de munca, fie in comunitățile lor împotriva abuzurilor produse în perioada 2020-2022 sau cadre medicale care au avut de suferit personal în urma acestor abuzuri.

Pentru accesul in Parlamentul României este necesar să trimiteți, cel târziu până joi, 19 ianuarie, ora 16, la numarul de telefon 0736 933 157 (sms sau whatsapp, dl. Costi Ciobanu) următoarele date:
–  Numele si prenumele
–  Numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care veti intra in curtea Parlamentului

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button