X

Ciuhodaru prinde ‘curaj’ și vorbește: Cine răspunde pentru morțile subite, că nu se vorbește de ele? Am asistat la cel mai mare experiment medical din istorie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Până azi nu-i auzea nimeni pomenind de morțile subite. Dar odată ce s-au făcut publice o infimă parte a reacțiilor adverse, mulți se-arată viteji:

Medicul și europarlamentarul PSD, Tudor Ciuhodaru, a răbufnit după publicarea raportului privind efectele adverse înregistrate la vaccinare.

Acesta a spus că acest raport este doar vârful icebergului și că mai există și morțile subite „despre care nu se vorbește”.

„Am avut dreptate. Ni s-a vândut o chestie ca fiind singură și eficientă. Cine răspunde pentru aceste informații ascunse, cine răspunde pentru morți? În Italia se acordă deja despăgubiri, există un fond de 250 de milioane de euro. Cine răspunde pentru morțile subite, că tot nu se vorbește de ele. Eu am votat contra pașaportului digital, care condiționa dreptul la educație și sănătate. Cine răspunde? Lucrurile sunt grave, e doar vârful aisbergului. Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”,a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Reamintim că, într-o discreție totală, autoritățile au publicat un raport despre vaccinarea anti-Covid. Din date, rezultă că peste 40.000 de oameni au raportat reacții adverse, dar care au fost trecute sub tăcere în timpul campaniei de vaccinare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. The Genocid must go on! Aviz amatorilor care vor sa-si incheie rapid socotelile cu viata! Pt ca, din acest punct de vedere, serurile anti-Covid s-au dovedit extrem “de sigure si de eficiente” pt calatoria in Lumea Ailalta! Si pe deasupra, sejurul e gratis, mai fiind nevoie doar de “terapia” cu Cimitirol, Lopatin si Gropanol !

    1. În niciunul nu putem avea încredere, decât în Bunul Dumnezeu, numai El ne vrea binele, bineînțeles dacă și noi ni-l dorim……alegerea e a noastră, trăim cu EL sau nu… și asta pentru veșnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button