X

Posedarea electronică a trupurilor: Ciparea cetățenilor și tranziția spre sistemul chinez al creditelor sociale, pregătite de Ursula și birocrații de la UE din 2023

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Cristian Terhes face o dezvaluire importanta despre ce pregateste UE in domeniul “cipării” cetatenilor si supravegherea continuă după modelul chinezesc al creditelor sociale:

„La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social.  Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri. De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. Nevoia europeana de cipuri se va dubla in urmatorii 10 ani, a spus Von der Leyen. Acesta este motivul pentru care trebuie sa crestem radical rolul Europei în ceea ce priveste dezvoltarea, producerea si utilizarea acestei tehnologii cheie. Scopul este de a crea un state-of-the-art European chip echosystem, a spus Ursula in cadrul discursului din 2021 privind starea uniunii. Combinati acum acest echosystem cu eID si European Wallet ID (doua sisteme de identificare si control a populatiei, ce sunt in lucru in prezent in Parlamentul European), iar controlul populatiei e asigurat.”

https://audiovisual.ec.europa.eu/en/video/I-218056?&lg=EN/EN

Parlamentul European va adopta poziţia privind aşa-numitul „Chips Act”,

Ecosistemul:
Legea UE privind cipurile începe să modeleze peisajul inovării
The Ecosystem: EU Chips Act starts to shape innovation landscape | Science|Business
https://sciencebusiness.net/news/Digital/The-Ecosystem-EU-Chips-Act-starts-to-shape-innovation-landscape

Legea Chips Act îşi propune să se asigure că UE are competenţele esenţiale, instrumentele şi tehnologiile pentru a deveni un lider în domeniu.

Obiectivul este de a contribui la tranziţia digitală şi verde şi de a creşte producţia pentru a evita sincope în lanţul de aprovizionare. Criptomonedele, inteligenţa artificială, semiconductorii şi accesul la date vor fi discutate de PE în 2023. Eurodeputaţii se vor pune de acord în ianuarie asupra unei poziţii privind un cadru legal referitor la inteligenţa artificială, care îşi propune să introducă o bază comună legală de reglementare pentru inteligenţa artificială, în conformitate cu valorile UE.

The Digital Europe Programme | Shaping Europe’s digital future

https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/activities/digital-programme

Ei se vor concentra asupra aplicaţiilor specifice şi a posibilelor riscuri. Adoptarea de reguli privind criptomonedele pentru a-i proteja pe consumatori şi a stabili măsuri împotriva manipulării pieţei şi a infracţionalităţii financiare sunt pe agendă în luna februarie. Eurodeputaţii vor discuta şi aşa-numitul „Data Act”, care va stabili reguli comune de reglementare a accesului la date atunci când sunt utilizate produse conectate sau servicii adiacente.

Scopul este de a se uşura trecerea de la un provider de stocare în cloud la altul sau schimbarea altor servicii de procesare a datelor. De asemenea, PE va adopta măsuri împotriva transferurilor de date internaţionale ilegale de către furnizorii de servicii de stocare în cloud.

Iata în format PDF, un raport în limbile engleză și română întocmit de Grupul European pentru etică în domeniu științei și noilor tehnologii și înaintat Comisiei Europene pe data de 16.03.2005. Deși documentul dezbate problema generală a implanturilor electronice de orice natură, el este extrem de interesant și util în înțelegerea actualei problemă a stocării informațiilor personale pe chip-uri.

„trebuie să se ţină seama că implanturile cu cip ICT sînt capabile să:
a) permită invidizilor să fie localizaţi pe o bază permanentă şi/sau ocazională
b) permită ca informaţia conţinută în dispozitivele electronice să fie schimbată de la distanţă, fără consimţământul sau înştiinţarea sau cunoaşterea subiectului acestor date (…)

Avem de-a face atît cu tehnologii de restaurare cât şi de lărgire a capacităţilor, cu multiplicarea tehnologiilor aşa numit “prietenoase trupului” (compatibile), care pot extinde şi modifica însuşi conceptul de trup şi care anunţă venirea roboţilor “cyborgs” – a trupului post-uman.

“În societăţile noastre, trupurile noastre au tendinţa de a deveni materii prime care pot fi modelate după circumstanţele mediului.” Posibilităţile configurărilor personalizate cu siguranţă sînt în creştere, aşa cum se întâmplă şi cu oportunităţile pentru măsurile politice care ţintesc să controleze trupul prin metode tehnologice.

Simpla reducere a trupurilor noastre la un aparat, nu numai că dovedeşte direcţia deja menţionată, către transformarea noastră din ce în ce mai mult într-o unealtă care permite monitorizarea permanentă a indivizilor. Într-adevăr, indivizii sînt DEPOSEDAŢI DE TRUPURILE LOR ŞI PRIN URMARE DE AUTONOMIA LOR. Trupul ar ajunge să devină sub controlul altcuiva. Ce mai poate face cineva după ce este deposedat de propriul trup?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Vor face presiuni asupra noastră până când va veni WW3, apoi toți satamiștii vor da socoteală iar presiunile vor dispare. Așa spun profețiile. Deci trebuie să rezistăm cu orice preț acestor presiuni, fiindcă nu vor dura la infinit. Presiunile nu vor fi altceva decât prigoană anticreștină.

  2. Au sosit Ceasurile si cernerea lumii. Antihrist se constituie. Se stie cine ar fi. Ce esre sfârsitul lumii?!! Este finalul speciei umane. Cutremure. Eruptii vulcanice. Razboaie (termonucleare), deranjarea ingerilor care tin tāriile vāzduhurilor si baterea de joc de clima, de soare de plante, de anale, de ape, de copii, vrajitorie, curvie, satanism, pedofilie, gibitism(lqbtqw), foamete programata si NEPASAREA si LEPĀDAREA debHRISTOS a oamenilor. Inchinarea la idoli si la antihrist si pecetluirea cu vaxx ucigase, asa zise de “boala” covid, o gripa redenumitā. Boala se face DUPĀ asa zisa vaxxare.
    Urmeaza otravirea apelor , cum am mai spus si in alte comments si sacrificarea copiilor de catre cine conduce acum planeta, pamântul plat, stim cine conduce.
    Multi inca dorm. Se vor trezi in urmatoarea etapā. Sa dea DUMNEZEU. Ce vor face?! Ce vom face?! Sa ne rugām sa stim ce vom face. Eu, personal, am încredere in HRISTOS.

    Cum sa ne purtām in anii din urmā a omenirii, a speciei umane?!!
    Daca oamenii buni dorm, globalistii satanisti înainteaza in ritm accelerat cu agenda de EXTERMINARE A OMENIRII si cu ciparea lumii.

    ATENTIE MARE : “///””Once the herd is acceptimg the vaccinations,666, the battle is over. We won.””//// — A spus zionistul satanist Henry Kissinger, membru in guvernul mondial si acum are cam 100 de ani.

    *******Mântuitorul IISUS HRISTOS ne învatā:

    Din EVANGHELIA SF.APOSTOL MATEI, cap.10:
    “”28. Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheenā.

    29. Au nu se vând două vrăbii pe un ban? Şi nici una din ele nu va cădea pe pământ fără ştirea TATĀLUI vostru.

    30. La voi însă şi perii capului, toţi sunt număraţi.

    31. Aşadar nu vă temeţi; voi sunteţi cu mult mai de preţ decât păsările.

    32. Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea TATĀLUI Meu, Care este în Ceruri.

    33. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea TATĀLUI Meu, Care este în Ceruri.

    34. Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.

    35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
    36. Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.

    37. Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

    38. Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.

    39. Cine ţine la sufletul lui îl va pierde, iar cine-şi pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.

    40. Cine vă primeşte pe voi pe Mine Mă primeşte, şi cine Mă primeşte pe Mine primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine.”””.

    DOAMNE AJUTĀ!

    *********

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button