X

Un islamist împușcă mai multe persoane într-un centru comercial din Copenhaga, iar autoritățile daneze ascund detaliile criminalului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În multe țări europene, autoritățile sunt instruite să tacă, să ascundă, să minimalizeze crimele comise de islamiști.  Protecția cetățenilor lor a devenit mai puțin o preocupare pentru țările care-i protejau anterior, acum teroriștii sunt protejați.

Acest joc masochist este posibil prin complicitatea liderilor europeni cu proiectul mondialist apărat fanatic de Justin Tudeau.

O împușcătură într-un centru comercial din Copenhaga a provocat duminică moartea mai multor persoane, a declarat poliția daneză, adăugând că au arestat o persoană în legătură cu împușcătura, dar nu a oferit detalii despre un potențial motiv.

Întăririle poliției au fost desfăşurate în jurul mall-ului din cartierul Amager, între centrul orașului și aeroport, a scris poliția din Copenhaga pe Twitter.

„Suntem la fața locului, au fost împușcături și mai multe persoane au fost rănite”, au spus aceștia.

Imaginile de la fața locului au arătat femei care își transportau copiii și personalul de la ambulanță care transporta oameni pe targi.

„Rapoarte teribile despre împușcături în Fields. Încă nu știm cu siguranță câți răniți sau morți, dar este foarte grav”, a declarat primarul Copenhaga, Sophie Andersen, într-o postare pe rețelele de socializare.

primarul Copenhaga, Sophie Andersen,

Martorii oculari citați de presa daneză au spus că au văzut peste 100 persoane alergând spre ieșirea din centrul comercial când s-au auzit primele împușcături.

Am putut vedea o mulțime de persoane alergând brusc spre ieșire și apoi am auzit o bubuitură. Apoi am iesit și noi afară din Field’s alergând”, a declarat Thea Schmidt, care se afla în mall în momentul atacului, pentru TV2.

Poliția a îndemnat persoanele din clădire să aștepte înăuntru sosirea lor și le-a cerut altora să stea departe de zonă.

În plus, poliția a cerut martorilor să-i contacteze și le-a cerut celor care au vizitat mall-ul să-și contacteze rudele.

„O persoană a fost arestată în legătură cu împușcăturile din Fields. În prezent, nu putem spune mai multe despre identitatea lui”, a declarat ulterior poliția din Copenhaga într-o postare pe Twitter, dar nu a explicat un posibil motiv al împușcăturilor. Încă o dată, autoritățile unei țări europene ascund în mod deliberat atât identitatea, cât și natura ideologică a crimei. Dacă ar fi fost săvârșită de un extremist de dreapta, până acum am cunoaște toate detaliile biografice ale criminalului.

În jurul orei 19.30 (17.30 GMT), drumurile din jurul mall-ului au fost blocate, metroul a fost oprit și un elicopter zbura deasupra locului, potrivit unui corespondent AFP la fața locului.

Un polițist puternic înarmat a împiedicat trecătorii să se apropie, iar localnicii să se întoarcă la casele lor.

Impușcătura are loc la puțin peste o săptămână după ce un bărbat înarmat a deschis focul în apropierea unui bar gay din Oslo, vecina Norvegia, ucigând două persoane și rănind alte 21.

*****

Poliția exclude că atacul dintr-un centru comercial din Copenhaga a fost un act terorist, argumentând că infractorul, desigur, avea probleme psihiatrice

Un astfel de model este acum comun. În presa franceză, orice mențiune despre legăturile dintre radicalismul religios și violență a fost acum complet eliminată. Ne întrebăm de ce consecințele anumitor psihopatii sunt întotdeauna criminale când psihopatul aparține unui anumit crez și nu altora. De ce creștinii cu probleme mentale sau budiștii nu simt dorința copleșitoare de a ucide sau de a face rău? De ce criminalilor din anumite ideologii nu li se acordă aceeași atenuare? De ce nu ni se oferă date despre ucigașul de ieri dincolo de „problemele sale mentale”?

Poliția daneză a declarat luni că atacul de duminică la un mall din capitala Copenhaga nu a fost un act de terorism, înainte de a adăuga că suspectul avea un cazier psihiatric. Evenimentul s-a soldat cu cel puțin trei morți și patru răniți.

Nu există nimic care să sugereze că acesta este un act de terorism”, a declarat inspectorul șef al poliției din Copenhaga, Soren Thomassen. „Aprecierea noastră este că acestea sunt victime alese aleatoriu”, a indicat el, subliniind totodată că suspectul ar fi pregătit atacul, fără ca motivele să fie cunoscute momentan.

Karen Smith de la Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button