X

Putin către Europa: „Veți fi invadați de africani”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alte declarații importante ale lui Putin astăzi. 

O posibilă foamete în Africa va crește migrația către Europa, iar Occidentul va trebui să înceteze „să gândească la cei dragi”, a spus Vladimir Putin.

Ne-am demontat chiar și bazele militare din Cuba, nimeni nu vrea să le privească – Putin

Dolarul și euro nu vor mai avea valoare, a venit vremea materiilor prime – Putin

Nu trebuie să trăim după reguli inventate, ci după regulile dreptului internațional – Putin

După cum a spus Mark Twain, zvonurile despre moartea mea sunt prea exagerate – Putin

Uniunea Sovietică este Rusia istorică — Putin

Doar armata și marina pot garanta securitatea Rusiei, a subliniat Putin

Vladimir Putin: Bombardamentele de la Donețk se vor opri dacă pătrundem în spatele zonelor fortificate din prima linie a frontului ucrainean în capitala Republicii Democrate Congo.

Ucraina a venit în Imperiul Rus cu trei teritorii: Kiev, Jitomir și Cernihiv, restul a venit la ea mai târziu, tot prin intermediul lui Lenin-Putin.

Structura economiei ucrainene va necesita subvenții uriașe, riscând să devină o colonie a UE, spune Vladimir Putin.

Putin la întrebarea dacă Rusia va părăsi Donbasul și zonele eliberate ale Ucrainei: În cele din urmă, viitorul lor depinde doar de aceste persoane. Vom respecta orice decizie pe care o luați.

Rusia ar trebui să fie furnizorul de energie ieftină pentru Europa și Africa de Nord, frontiera noastră cu masele sub-sahariane în creștere. În schimb, noi servim intereselor nordamericane, nu ale noastre.

Karen Smith de la Indexexpurgatorius’s Blog

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Știe Putin acest adevăr și îl scoate, forțat de împrejurări, ușor din joben pentru a-l da pe față. Dar românul n-are treabă acum cu adevărul lui Putin, căci s-a apropiat concediul și trebuie să plece la mare(munte). Însă nimeni nu poate spune că n-a știut acest adevăr din moment ce a fost făcut public. Se naște deci întrebarea:”Bine, bine, și ce dacă știm acest lucru? Dacă știi române acest lucru va trebui să-ți schimbi atitudinea față de cei care te conduc, să-i amendezi când vezi că te duc la “tăiere”, iar dacă nu o faci îți vei merita soarta sclaviei cu prisosință. Asta ar trebui să înțelegi. Știți, în Vechea Lege, sclavii erau sloboziți (parcă) după șapte ani, dar cel care se complăcea a fi sclav, căci avea casă, masă, dar să nu uităm că era sclav, deci cel care nu voia eliberarea, trebuia ca stăpânul său să-l pună lângă tocul ușii și să-i străpungă urechea cu sula ca semn că i-a fost oferită eliberarea dar acesta a refuzat-o. Astăzi credem că majoritatea românilor și-au ales(bărbații) să poarte cercel în ureche, adică au ales de bună voie sclavia. Să demonstrăm că suntem oameni liberi, nicidecum sclavii unora sau altora. Cum? Iubind Adevărul și apărându-L cu orice preț. Iar a face acest lucru înseamnă a ne lua Crucea și a purta-o cu cinste până la sfârșit așa cum și Hristos, modelul nostru(sau Calea noastră bătătorită) a făcut-o. Să luăm deci ceea ce este bun(adevărul) de la orice persoană, chiar dacă ea se numește azi Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button