X

PREVIZIBIL: Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că serul AstraZeneca este sigur, totuși: ‘Nu putem exclude în totalitate o legătură între tromboze și vaccinul AstraZeneca’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că serul AstraZeneca este sigur și poate fi folosit în continuare. Medicii au anunțat într-o conferință de presă că beneficiile vaccinului depășesc riscurile, chiar dacă unele țări au decis suspendarea acestuia.

„Nu putem exclude în totalitate o legătură între aceste cazuri și vaccin”, a spus directoarea EMA, Emer Cooke.

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat concluziile Comitetului de siguranță privind vaccinul AstraZeneca.

Directoarea EMA, Emer Cooke, a precizat că vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient, dar va fi o investigație suplimentară privind cazurile rare de reacții secundare semnalate.

Acest vaccin este sigur și eficient și îi proteajează pe cetățeni împotriva COVID-19”, a afirmat Emer Cooke.

Aceasta a mai spus că vaccinul nu este asociat cu riscurile de coagulare a sângelui, precizând că s-a înregistrat un număr mic de astfel de cazuri.

„Pe baza documentelor și analizelor, nu putem stabili o legătură între aceste cazuri și vaccin”, a subliniat directoarea EMA.

Emer Cooke a subliniat că 7 milioane de oameni au fost vaccinați în UE și 11 milioane în Marea Britanie și că este inevitabil să apară și reacții secundare.

Acest vaccin este sigur și eficient în prevenirea COVID-19 și beneficiile sunt mult mai mari decât riscurile. Nu există nicio problemă privind calitatea acestuia”, subliniază Comitetul de siguranță în concluziile investigației privind cazurile de tromoboze semnalate în urma vaccinării cu AstraZeneca.

Mai multe țări au suspendat vaccinările cu AstraZeneca după ce au fost semnalate cazuri de tromboze după administrarea vaccinului și chiar unele decese. România a decis să continua vaccinarea cu AstraZeneca.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. „Acest vaccin este sigur și eficient și îi proteajează pe cetățeni împotriva COVID-19”, a afirmat Emer Cooke.
    Dar nu putem garanta acest lucru. Ce vrajala! pai ori este sigur ori nu…limbaj viclean. Daca este sigur sa dea in scris. Cum adica este eficient dar sunt persoane care dupa “vaccinare” s-au imbolnavit? Minciuni!

  2. Dr. Geert Vanden Bossche, care este un specialist foarte important în vaccinuri a publict recent un articol in care explica foarte bine ce urmeaza. Într-adevăr, am fost inițial sceptic cu privire la ceea ce a spus el, deoarece dr. Bossche a lucrat anterior cu GAVI și Fundația Gates. El este ultima persoană din lume care ar putea fi descrisă ca fiind un opozant al vaccinării. Dr. Bossche a subliniat că vaccinurile care sunt utilizate în prezent sunt armele greșite în războiul împotriva acestei infecții cu virus gripal.
    În mod dezastruos, oferind vaccinuri la milioane de oameni, învățăm virusul cum să facă mutațiile și să devină mai puternic și mai ucigătoare. Încercarea de a elabora noi vaccinuri pentru noi mutații pur și simplu înrăutățește lucrurile, deoarece oamenii de știință nu pot să depășească mutația virușilor. Iar persoanele care au fost vaccinate împărtășesc acum virusuri mutante cu cei din jur. Mutațiile
    devin din ce în ce mai puternice și mai ucigătoare.
    Încheierea carantinărilor va fi perfect sincronizată pentru a se asigura că noile mutații ale virusului covid-19 sunt răspândite în întreaga lume. Există și o altă problemă asociată. În mod normal, corpul nostru conține celule albe din sânge care ne ajută să învingem infecțiile. Celulele numite celule NK – NK înseamnă ucigașii naturali – care ajută la distrugerea celulelor rele invadatoare. Odată ce celulele NK și-au făcut treaba, apar anticorpii și clarifică dezordinea apărută.
    Cu toate acestea, dr. Bossche explică faptul că vaccinurile covid-19 declanșează producerea de anticorpi foarte specifici care concurează cu apărarea naturală a persoanelor care au primit vaccinurile.
    Sistemele naturale de apărare ale celor care au fost vaccinați sunt suprimate, deoarece anticorpii specifici care au fost produși de vaccin preiau aceasta funcție. Și acești anticorpi specifici, cei produși de vaccinuri, sunt permanenți. Sunt prezenți acolo pentru totdeauna în corpurile celor vaccinați.
    Rezultatul dezastruos este că sistemele imunitare naturale ale zecilor sau sutelor de milioane de persoane care au primit vaccinurile sunt efectiv distruse.
    Sistemul lor imunitar nu va putea combate nicio variație mutantă a virusului care se dezvoltă în corpul lor. Și acei viruși mutați se pot răspândi în comunități. Cred că acesta este motivul pentru care apar noi variații ale virusului în zonele în care vaccinul a fost administrat mai multor persoane.
    Concluzia este că administrarea vaccinurilor va oferi virusului posibilitatea de a deveni infinit mai periculos. Fiecare persoană vaccinată are potențialul de a deveni un criminal în masă, deoarece corpul lui devine un laborator care produce virusuri mortale. Și mai rău, unele dintre persoanele vaccinate pot deveni purtători asimptomatici – răspândind viruși mortali în jurul lor.
    Și persoanele care au primit vaccinul nu vor putea răspunde la mutații, deoarece sistemul lor imunitar a fost preluat de un sistem de apărare artificială, dat de vaccin și conceput pentru a combate forma originală a covid-19 virus. Persoanele vaccinate vor fi foarte expuse riscului atunci când noile mutații vor începe să se răspândească. Corpurile lor sunt orientate permanent și exclusiv să se apere împotriva unei anumite forme de virus care devine rapid depășită.
    Administrarea de noi vaccinuri nu va ajuta, deoarece virusul mutant nu va fi vulnerabil la acestea. Oamenii de știință care fac vaccinuri nu vor putea depăși virusul mutant. Acest lucru ar fi trebuit să fie prevăzut. De aceea, vaccinurile antigripale de multe ori nu funcționează.
    Politicienii și consilierii lor vor minți și vor da vina pe cei care nu au primit vaccinul pentru dezvoltarea de noi mutații și pentru creșterea deceselor care vor avea loc.
    Dar dacă doctorul Bossche are dreptate și cred că are, atunci persoanele vaccinate vor amenința omenirea. Acestea vor reprezenta o amenințare majoră pentru oricine a fost vaccinat. Dar de asemenea, vor fi o amenințare majoră pentru toți cei nevaccinați, deoarece virusurile pe care le răspândesc sunt mai
    periculoase decât cele originale.

  3. Și Pfizer era sigur ,toate sunt sigure ,până sunt testate pe oameni apoi retrase pe rand,asta nu vor să înțeleagă oamenii ,că sunt cobai de teste ,se merge pe principiul ,,a asta nu este bun ,următorul vaccin” ,adică trebuie sa se înțeleagă că nu au fost testate.Cand au fost întrebați cum au reusit sa scoată vaccinul intr-un timp așa scurt au spus că au colaborat toate centrele de cercetare din lume ,dar cum de fiecare companie a scos separat câte un vaccin dacă durează mult mai mult timp sa lucrezi la un singur vaccin de unul singur ? Aveti adevărul în fața voastră în fiecare zi,ganditi cu mintea voastră ,nu lăsați pe alții să o facă pentru voi ,crezând orice se spune prin mass-media.

  4. Intr-adevar, MoarteaZeneca e foarte sigur si eficient,…………. doar pt calatoriile in Lumea de dincolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button