X

Danemarca: Peste jumătate din migranții musulmani devin infractori înaintea vârstei de 30 de ani

Sursa Foto: voiceofeurope. com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un sondaj realizat de think-tank-ul danez Unitos a arătat că mai mult de jumătate dintre bărbații tineri cu origini africane sau din Orientul Mijlociu care trăiesc în Danemarca au comis o infracțiune înainte de 30 de ani.

Cifrele se referă la infracțiuni pentru care au primit o sentință judecătorească și nu au fost incluse infracțiunile minore. Sancțiunile erau fie amenzi, fie închisoare pentru vandalism, furt, furt cu violență sau tâlhărie. Subiectul studiului au fost bărbații născuți între 1985-1987 care au locuit în Danemarca de la vârsta de 14 ani.

Țările de origine ale migranților care au un cazier bogat în infracțiuni sunt:

  • Kuweit – 70%
  • Somalia – 62%
  • Libanez / palestinian – 60%
  • Marocan – 54%

În comparație, doar 18% dintre bărbații danezi sub 30 de ani au fost pedepsiți pentru crime similare.

Deși nu putem spune cu siguranță, este foarte posibil ca mulți dintre bărbații care au fost condamnați pentru aceste crime să aibă origini islamice și provin din țări musulmane.

Este un fapt binecunoscut, că țările din vestul și nordul Europei refuză să țină o evidență a religiei criminalului. Acest lucru ajută la ascunderea faptului că majoritatea cazurilor de violare sunt efectuate de bande de migranți musulmani. Acest lucru nu se întâmplă exclusiv în Marea Britanie, ci și în țările Europei cu un procent ridicat al populației musulmane, de exemplu în Finlanda .

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button