X

Mesajul Ministerului de Externe al României în criza americano-iraniană

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul de Externe a transmis, sâmbătă, pe Twitter, un mesaj prin care afirmă că România condamnă atacul împotriva Ambasada Statelor Unite din Irak și că detensionarea conflictului este esențială în acest caz. 

„România este profund îngrijorată de recentele evoluții din Orientul Mijlociu după atacul împotriva Ambasadei SUA în Irak – pe care România îl condamnă în mod ferm – și măsuri protective și preventive luate în consecință de SUA. Detensionarea este esențială pentru a evita o deteriorare suplimentară a situației de securitate”, este mesajul MAE.

Ambasada SUA la Bagdad a anunţat miercuri că toate operațiunile consulare publice au fost suspendate, la o zi după ce milițiile sprijinite de Iran și susținătorii acestora au luat cu asalt perimetrul exterior, aruncând cu pietre și distrugând camere de supraveghere.

Sute de protestatari au încercat marți să pătrundă cu forța în Ambasada SUA din Bagdad, după atacuri aeriene americane care au vizat o grupare militantă susținută de Iran.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

      1. Oricum cald,nu cred ca se mai face curind !
        A stiu DUHUL CAPITANULUU de ce sa ne trimita urgent la spovedit !
        GREU !

        1. Serios, Gheorghe,
          Si daca, sa zicem, USA ataca maine Iranul, ce crezi ca s-ar intampla ?
          Iranul nu are decat niste amarate de arme in fata colosului numit USA-Israel ? Cine crezi ca se aliaza cu Iranul in fata celor doua state precizate mai sus ?
          Rusia, China ? Ce interes ar avea Rusia ? Ce obligatii ar avea fata de Iran ? De ce si-ar pune ei pielea la bataie pentru Iranieni ?
          Daca USA+Israel va ataca Iranul, nimeni nu se vor baga pentru ei, pentru Iranieni. Toata lumea va privi la tv “furtuna in desert” reload.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button