X

Ministrul de interne britanic a aprobat extrădarea în SUA a lui Julian Assange

Foto: https://www. digi24.ro/stiri/externe/sua/ministrul-de-interne-din-marea-britanie-a-aprobat-extradarea-lui-julian-assange-in-sua-1146357

Ministrul de interne britanic Sajid Javid a anunţat joi că a aprobat extrădarea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, către SUA, precizând că acum instanţelor judiciare le revine să decidă următorul pas în acest caz, transmite dpa.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Javid a declarat pentru BBC că Assange (47 de ani) se află ”pe bună dreptate în spatele gratiilor”.

”Există din partea SUA o cerere de extrădare, care se va afla mâine în faţa instanţei, dar ieri am semnat ordinul de extrădare şi l-am certificat, iar acest lucru va fi adus mâine în faţa judecătorilor”, a spus oficialul britanic.

Este de aşteptat ca avocaţii lui Julian Assange să conteste decizia ministrului Sajid Javid, deschizând astfel calea unei proceduri îndelungate în instanţele britanice.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. La fel vor păți toți cei care vor spune adevărul! Poate chiar mai rău de atât!
    Nu trebuie să ne temem, nu trebuie să ne fie frică de USR! Scăpăm de ei!
    Pur și simplu nu vom mai merge la vot, deci pe ei nu îi vom legitimiza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button