X

SINUCIDERI în creștere la AMAZON. Angajații sunt tratați precum SCLAVII

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noi investigaţii, inclusiv una a publicaţiei The Daily Beast, descriu condiţiile extrem de grele de muncă ce îi împing pe mulţi angajaţi în punctul în care vor să se sinucidă.  De asemenea, puţine lucruri indică o schimbare în bine a acestor condiţii.

Jurnalistul de investigaţii James Bloodworth a spus pentru Business Insider că „atmosfera este precum aceea pe care mi-o imaginez că există în închisoare”, după ce a lucrat sub acoperire la Amazon anul trecut.

The Daily Beast a arătat că au existat 189 de apeluri la urgenţe între octombrie 2013 şi octombrie 2018 de la 46 depozite Amazon. Fiecare apel a fost o cerere a intervenţiei cauzată de problemele mintale ale unui angajat, precum încercări de sinucidere sau gânduri sinucigaşe, scrie Futurism.

Câţiva foşti angajaţi ai Amazon au vorbit despre condiţiile de muncă, ilustrând imaginea de ansamblu care îi poate duce pe unii la sinucidere: „este această colonie izolată a iadului unde oamenii care au căderi nervoase reprezintă un eveniment comun”, a precizat fostul angajat Jace Crouch, notând şi că „este greu să faci aceeaşi sarcină extrem de rapid în schimburi de 10 ore, 4-5 zile pe săptămână”.

Mai rău, situaţia angajaţilor de la depozitele Amazon pare să nu devină mai bună, conform unei investigaţii a celor de la Business Insider care include interviuri cu peste 30 de angajaţi şi foşti angajaţi ai companiei.

„În urma interviurilor, a apărut o imagine a condiţiilor, cu multe ore de muncă grea, temeri cu privire la luarea de timp liber, accidente la locul de muncă şi presiunea de a menţine activitatea, chiar şi atunci când vremea era rea”, au scris jurnaliştii Isobel Asher Hamilton şi Aine Cain.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. CRED SI EU SISTEMUL DE ORGANIZARE GEOMETRIC FARA O PERSPECTIVA NATURALA CU O ILUZIE OPTICA DEGRADANTA PENTRU O MINTE CARE LUCREAZA DAR E INCORSETAT IN ACEASTA MICRO SAU MACRO CLIMAT ARTIFICIAL FARA CULOARE FARA VIATA CU OAMENI OBOSITI CORPORAL SI MINTAL NICI NU E DE MIRARE CA SE INTAMPLA ASTA .DE CE NU ANGAJATI ROBOTI? EI NU AU SENTIMENTE NU AU NEVOIE DE O TRAIRE ..DE IUBIRE DE VIATA DE NATURA . SCHIMBAT OPTICA DOMNILOR OAMENII NU SANT ROBOTI AU SI OAMENII UN PRAG PSIHOLOGIC PANA UNDE SE POATE INTINDE COARDA .NESIMTITILOR .

  2. Patronul amazon este cel mai „bogat” (bani = zero) om din lume, însă cum a ajuns?
    Productivitatea muncii este enormă, dar degeaba, că tot sclavi suntem! De ce așa?
    Iar TFL-iștii urlă că vor „o țară ca afară”, adică vor dictatura multinaționalelor, se știe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button