X

De ce atât de mulți evrei au primit Premiul Nobel?

Foto: https://upload. wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Einstein_1921_by_F_Schmutzer_-_restoration.jpg

Conform articolului NASA: Possibility of Cataclysmic Meteor Strike in 2023 de pe BREAKING ISRAEL NEWS:

În cartea sa Comets, Jews, and Christians, publicată în 1996, John Hulley a menționat că evreii au primit de 25 de ori cota lor proporțională de premii Nobel pentru știință. Hulley a sugerat că evreii au fost înzestrați de Dumnezeu cu inteligență excepțională și ingeniozitate, pentru a salva omenirea de o amenințare globală.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aici e o lista: List_of_Jewish_Nobel_laureates. Nu stim daca este intreaga.

In imagini niste procente:

Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Religion_of_Nobel_Prize_winners.png
Foto: https://www.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/8c09g7/jewish_nobel_prize_winners_by_country_oc/

Nu credem insa ca motivul pentru care atat de multi evrei au primit Premiul Nobel este cel de mai sus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Ce stiu eu e ca cei care hotarasc Premiile Nobel sunt tot evrei, in majoritate. Numarul mare de premii acordate evreilor este element de propaganda in favoarea lor. Intrebare: de ce lui Nicolae Paulescu nu i s-a acordat Premiul Nobel, desi era perfect indreptatit sa-l primeasca. Pe cel care raspunde corect, il voi propune pentru Premiul Nobel pentru perspicacitate.

    1. Nu e nevoie de perspicacitate si deci nici de premiul Nobel: Paulescu, ca si Eminescu, de altfel, era un binecunocut antisemit, iar sentimentele lui erau indreptate asupra evreilor kazari (nu cei din Israel si Palestina), care raspanditi prin tarile Europei faceau ravagii economiei locale si poporului in mijlocul caruia se aflau, asuprindu-l si furandu-l. (Vezi cartile: “Spitalul” de Dr. Nicolae C. Paulescu si “Chestiunea evreiasca” de Mihai Eminescu)

      1. Singura carte „Chestiunea evreiasca” de pe internet e semnata Nae Ionescu. Chiar asa ? Nici pe Eminescu nu-l mai gasesc pe internet. Chiar trebuie sa fac comanda la aceasta carte scrisa de peste 100 ani si care ar trebui sa fie difuzata liber si gratuita ?

    2. In ultima perioada a vietii a devenit ceea ce oficial numim antisemit. Asadar, demascandu-i, e de la sine inteles ca nu avea cum sa primeasca un Nooobel :))

    3. Iaca și de-asta:
      Apogeul infamiei, al inducerii în eroare și al furibundei trimiteri a românilor pe drumul catastrofei genocidale l-a escaladat Paulescu într-un pasaj al cărții sale care-mi pare a prefața Holocaustul românesc. Pasajul afirmă că exterminarea evreilor ca ”ploșnițele” ar fi cea mai comodă cale de a scăpa de ei: “putem oare să-i exterminăm pe j…”(pe evrei, n.m) ”aşa cum se extermină ploșnitele?…asta ar fi calea cea mai simplă, ușoară si rapidă de-a scăpa de ei”.

      E plin internetul de sfertodocși autosuficienți care mârâie la adresa a orice este superior și imposibil să înțeleagă cu creierașul cât aluna, și-acela îmbuibat până să pleznească, cu căcaturi ultra-naționaliste și patriotarde de toată greața.

    1. Fara geometria neeuclidiana a lui Riemann, Einstein n-ar fi putut sa-si finalizeze teoriile.
      Einstein a stat pe cave timp pe la oficiul de brevete si marci din Elvetia. Acolo a fost un incendiu…

  2. Toate centrele universitare si de cercetare (colective de cercetare) din SUA sunt controlate de evrei: prin urmare, au acces cu mult timp0 inainte la toate rezultatele; manageriaza echipele.
    In marea lor majoritate, corporatiile sunt controlate de exverei/masonerie.

    PS: Insulina a fost inventata de Paulescu si brevetata de doi evrei din Canada; care au primit si premiul Nobel. Si cu asta basta.

    1. Corect. Evreii detin universitatile si centrele de cercetare. Dar mai detin si corporatiile care sunt niste creatii ale imprumuturilor bancilor mari evreiesti. Ei au cercul banilor si dezvoltarea, ei stimuleaza cererea din interiorul guvernelor si nu lasa bancile sau corporatiile lor sa cada niciodata. .

  3. “Cuvântul Dumnezeu nu înseamnă nimic altceva pentru mine decât expresia şi produsul slăbiciunilor umane, iar Biblia este o colecţie de legende venerabile dar încă destul de primitive”, scrie, categoric, Albert Einstein de la Universitatea din Princeton din New Jersey, cu un an înainte de moartea sa, în aprilie 1955. “Nicio interpretare, oricât de subtilă, poate (pentru mine) să schimbe ceva despre asta”, adaugă el în misivă.

    “Pentru mine religia evreiască este, ca orice altă religie, încarnarea unei superstiţii primitive”, scria el. Poporul evreu, căruia voluntar îi aparţin şi cu care am o afinitate profundă în ceea ce priveşte mentalitatea, nu are pentru mine calităţi diferite de toate celelalte persoane”, explică Einstein, subliniind că nu crede în noţiunea de “popor ales”.

    https://www.stiripesurse.ro/scrisoarea-lui-albert-einstein-despre-dumnezeu-a-fost-vanduta-pentru-suma-de-2-89-de-miloane-de-dolari_1308632.html

  4. Ii invidiez pe evrei. Au unitate si nu se tradeaza intre ei asa usor cum o facem noi. Un popor vanat si imprastiat in toata lumea dar care a ajuns sa controleze lumea toata.
    Nu de pomana i-a ales Dumnezeu sa scoata din ei pe Mesia si Sfintii Apostoli. Tare mult mi-as dori sa vad ziua cand rabinii injositi de antihrist Il vor imbratisa pe Hristos ca Adevaratul Mesia.
    Nimic nu ar fi mai frumos decat unitatea in Hristos.

    1. Grigore, gresesti frate ca ii invidiezi. Nu-i mai invidia de pomana. Ei sunt uniti in rele. Au pus mana pe putere si controleaza ce controleaza prin inselaciune, minciuna, intriga, camata si nenumarate crime. Sunt in slujba satanei astia care nu tin cont de mijloacele prin care obtin ceva.

      Noi crestinii mergem in viata dupa alte legi:

      „Mergi numai pe cãile indicate de onoare. Luptă şi nu fi niciodată mişel. Lasă pentru alţii căile infamiei. Decât să învingi printr’o infamie, mai bine să cazi luptând pe drumul onoarei.”

      Asadar, nu mai invidia satanele pentru ce au si pentru ce fac, ca spre pierzarea sufletului lor o fac, nu spre mantuire.

    2. Are dreptate Oroles. Există grupuri criminale care comit împreună un asasinat pentru a-şi crea un liant împotriva trădării. După asta devin un grup foarte solidar, lucru care nu prea ar trebui să îndemne la invidie.

    3. @ oroles
      Dar totusi Domnul si Sfintii Apostoli de la Israel vin. Nu cred in generalizari si stereotipuri. Si in timpurile Rastignirii au fost evrei care erau de partea Lui.

      @ Grig
      Si romanii au grupari criminale. In Romania organele statului formeaza grupari criminale.
      Romanii sunt un popor de ucigasi de prunci. Cat de urat suna, ucigasi de prunci. O Romanie de prunci a fost ucisa. Nu de vreun dictator nebun sau de vreo foamete.

      Noi romanii n-ar trebui sa ne gandim cum sa judecam pe altii in acest moment. Noi suntem in ceasul al 12-lea… noi suntem Ninive.

      1. Grigore, eu nu neg faptul ca sunt si evrei cumsecade. Dar ei nu fac parte din gasca de satanisti care conduce lumea, pe care spuneai tu ca o invidiezi pentru unirea dintre membrii acesteia si pentru realizarile lor materiale.
        Cunosc caderile si pacatele noastre, ca neam, din care amintesti si tu mai sus. Dar sa nu uitam ca a fost nevoie de sute de ani de conduceri masonice si comuniste, a fost nevoie de masacrarea stundetimii, a intelectualitatii crestine a tarii, a celor mai buni dintre romani, pentru a ajunge in ziua de astazi atat de decazuti. Si nu uita, ca dupa toate aceste lovituri, inca mai exista o Romanie profunda, o Romanie crestina. Suntem poporul cel mai credincios din europa.

        Departe de mine gandul de a vedea paiul din ochii altora, insa afirmatia facuta de tine, mi s-a parut deplasata. Normal, pentru orice roman, mi s-ar fi parut a spune: ii invidiez pe mosii si stramosii nostri, care sub toate greutatile, sub toate loviturile, au avut puterea de a marturisi dreapta credinta. Ii invidiez pe mosii si stramosii nostri care s-au jertfit cu sutele de mii pentru apararea credintei si a tarii. Ii invidiez ca in plin avant comunist in europa, o mana de studenti crestini au reusit sa uneasca neamul pentru cea mai mare rezistenta pe care a intampinat-o comunismul in istorie.
        Asta mi s-ar fi parut normal a “invidia”. Cand mai citesc ca unii ii invidiaza pe nemti, sau pe americani, sau pe nordici sau pe mai stiu eu cine, pe evrei, mi se strange inima. Cum este posibil asa ceva?
        Fratilor, fiti mandri ca sunteti romani, ca faceti parte dintr-un neam crestin, apostolic. Cine isi iubeste neamul, il iubeste cu bune si cu rele, cu izbanzile si cu caderile lui. Cine isi iubeste neamul nu ii invidiaza pe altii, pentru ca isi cunoaste istoria si luptele si martirii. Din aceasta istorie ne tragem seva si puterea de ne a duce mai departe crucea sub loviturile celor pe care unii ii invidiaza.
        Sa stam si sa ne gandim bine de partea cui suntem. Pentru ca nu putem fi si cu cei care conduc lumea, si cu cei care lupta din mosi-stramosi sa ramana crestini.

        1. Din mosi stramosi noi romanii ne-am tradat cei mai de seama romani. Mihai Viteazu? Vlad Tepes? Mihai Eminescu? Ciprian Porumbescu? Avram Iancu?
          Daca am fi avut macar a mia parte din unitatea evreilor eram altundeva. Si sa stii ca nu zic eu asta, ci oameni in fata carora eu sunt o furnica.

          Spune-mi tu incerci sa justifici pruncuciderile cu anii de spalare pe creier ai comunismului? Comunismul interzicea avortul. Asa putem justifica orice. Romanii pot primi semnul fiarei ca ei au fost mititeii prostiti de comunisti. Doamne fereste! Gata cu mangaiatul pe cap.

          Nu exista circumstanta atenuanta pentru pruncii ucisi!
          Nu exista!
          Caci nu au fost avorturi facute cu de-a sila ca la chinezi si nici nu era o foamete in Romania. Pur si simplu acei prunci incurcau planurile parintilor si atat. Si multi dintre acesti parinti nici nu stiu ce e ala comunism. Au fost decizii personale.

          Romania profunda????? Am vazut cat de profunda e la ultimul referendum. Si acum au fost prostiti, de vina sunt tot sovieticii?

          Cel mai bun exemplu ca romanii sunt inraiti il reprezinta soselele Romaniei. Sofatul este o actiune care necesita in mod constant empatie fata de comunitatea din care faci parte si respectarea regulilor de circulatie ale comunitatii.
          Pe langa faptul ca romanii au o problema cu regulile, exista un procent ridicat de accidente rutiere care se petrece datorita rautatii romanului.
          Vrea sa depaseasca cu orice pret pentru ca are “valoare” si nepasare fata de ceilalti participanti la trafic.
          Sta pe telefon si loveste copilul pe trecerea de pietoni apoi fuge.
          Incalca prioritatea pentru ca are “valoare” dar daca comite un accident minte cu nonsalanta ca “se grabea”.
          Noi avem recorduri la numarul de accidente rutiere. Soferia inseamna comunitate. Nu cred ca romanul e un sofer mai prost ca bulgarul sau ca ungurul. Ba e posibil sa fie tehnic mai bun, dar numarul de accidente e totusi justificat cumva. Rautatea, mandria, nepasarea justifica perfect. Sau si aici sunt bolsevicii de vina? Otomanii?

          De prea multe ori a fost mangaiat pe cap acest popor dupa 89 ca e vina comunistilor, ca suntem naivi si ca am fost prostiti, ca suntem discriminati, ca aia, ca ailalta.
          Trebuie sa acceptam ca suntem foarte pacatosi si lenesi in indreptare, atat de adanciti in starea asta ca ne-am si prostit pana la nivel de retardare. Si ca ne cam place sa ne complacem si sa nu facem nimic in privinta asta.

          1. Frate drag, sarcasmul nu iti face bine. Eu incerc sa iti comunic o parere, o idee. Daca te deranjeaza, imi cer iertare. Nu sa te supar pe tine am vrut, am vrut sa raspund unei afirmatii nepotrivite pe care ai facut-o.
            Ideea ca suntem cei mai rai, cei mai necinstiti, cei mai dezbinati, cei mai pacatosi, cei mai…cei, este ca un virus care s-a raspandit cu rapiditatea fulgerului in populatia romaniei. Dupa 89 s-au facut eforturi uriase de a demonstra romanilor ca sunt cei mai rai. Ca Mihai Viteazul nu a castigat de fapt la Calugareni, ca Stefan ce Mare a umblat cu nu stiu cate femei, orice lucru negativ despre neamul nostru romanesc fictiv sau nu, este scos in evidenta si mediatizat imediat. Orice lucru pozitiv, este distorsionat, reanalizat (neaparat de specialisti cu diplome multe) si transformat in lucru negativ.
            Sunt satul de aceasta retorica. Sunt satul de aceasta campanie impotriva neamului romanesc dusa de cei care sunt platiti sa duca astfel de campanii si de cei pacaliti ca asa este de fapt.
            Daca deschizi o carte de istorie universala, vei vedea cate tradari au fost peste tot in lume. De cand lumea si pamantul. Nu suntem singurii care avem tradatori. Si evreii pe care ii invidiezi au tradatori. Cel mai celebru fiind Iuda. Deci sa avem grija sa nu cadem din noroiul de aici de la noi, in mocirla de dincolo de gard.
            Ca sunt multe avorturi la noi? Astea frate, sunt pacate pentru care vor raspunde cei care le-au facut. La fel cum vor raspunde si cei care fac sacrificii rutualice si satanice de pe dincolo. Lumea se satanizeaza vazand cu ochii. Unde crezi tu ca este mai bine? Unde crezi tu ca vei avea parte de crestinism fara ispite si fara caderi?
            Vorbesti de trafic. Ce vorbesti? La noi este rau? Ai fost in Rusia in trafic? Sau in America de Sud? Prin Pakistan si prin India stii cum se conduce? Tu te iei dupa statisticile prezentate si tragi conluzii cu pretentii de regula, insa te-ai intrebat cine face astfel de statistici? Te-ai intrebat in ce scop sunt prezentate acestea? Poti avea incredere in ele?
            Spui ca suntem buni la gasit scuze. Adevarat. Dar sunt aceste scuze justificabile, reale, sau nu? Alegerile au fost personale in fiecare caz. Insa lipsa educatiei crestine nu a avut un rol in aceaste decizii? Tu, alaturi de dusmanii acestui neam si de naivii care ii asculta, vrei sa scoti in evidenta lucrurile negative. Asta sa fie modelul pentru spalarea pe creier a romanilor? Sa ajunga sa se considere cei mai rai si mai pacatosi si mai ticalosi dintre toti? Ce ar fi sa mai scoatem si din lucrurile pozitive, modele adevarate de urmat. Ce ar fi sa mai vedem si parte plina a paharului, ce zici?
            Vorbesti de referendum cu dezamagire. Se putea si mai bine, intr-adevar. Dar nu cred ca exista model de manipulare mai evident decat la acest referendum (si nu otomanii sunt de vina, frate. Serviciile stiu de ce). Si cu toate acestea, daca peste 20% din populatia cu drept de vot a votat DA, inseamna ca exista o romanie profunda. Oricat vei vrea tu sa o intorci pe toate partile, o parte semnificativa a tarii nu putut fi manipulata. Nu suntem cei mai tari, cei mai nemaipomeniti (desi am fost, in multe domenii), dar nici cei mai rai si cei mai slabi nu suntem, frate. As vrea sa reusesti sa pricepi aceste lucruri, si sa incerci sa privesti de la marginea gardului spre inauntru, nu sa arunci privirile cu invidie peste gard la ce are si face vecinul.
            Atitudinea asta aduce doar deservicii. Hai sa gasim modele adevarate de urmat, ca avem o gramada, si sa le urmam exemplul. Sa incetam sa ne batjocorim neamul si tara. Daca avem pacate si greseli, si sigur avem, sa le indreptam. Sa le platim prin jertfa si prin viata curata. Asta este raspunsul la problemele noastre.
            Traieste tu, curat si invata-i si pe altii prin exemplul tau. Este simplu.
            Iar daca ii cunosti pe cei ce au facut avorturi, sau vor sa faca, spune-le ca nu au facut bine. Indeamna-i sa mearga la preot sa se spovedeasca. Daca nu ii cunosti, lasa-i frate in plata Domnului si nu mai arunca noroi pe tot neamul romanesc, ca nu stii tu cine a facut statisticile alea si in ce scop.

          2. @ Grigore , trist adevar spui, dar este Adevarul gol-golut ….. Majoritatea romanilor este absolut cum ai descris-o , iar romanii cu adevarat buni, sunt prea putini ca sa conteze, in raport cu majoritatea. Cat de trist este acest Adevar : suntem intr-adevar un popor rau, in marea noastra majoritate…

  5. Esentialul mesajului tau este in aceasta intrebare:
    “Sa ajunga sa se considere cei mai rai si mai pacatosi si mai ticalosi dintre toti?”

    Da asa ar fi de preferat. Sa se termine cu mangaiatul pe cap la modul Goe. Nimic nu e mai toxic decat mangaiatul asta pe cap.
    Si degeaba imi prezinti ce e la altii. Adica ce, sa zic lasa ma ca la altii e mai rau.
    E TOXIC.
    Ce daca englezii beau pana se pisa pe ei pe strada la propriu, sa nu le mai zicem tinerilor sa bea, ca nu sunt asa rai ca aia?

    Nu sunt de acord cum pui problema.
    Eu sunt de principiul, cu cat se satanizeaza mai mult, cu atat mai tare trebuie batuta toba.

    Sunt de acord totusi cu 2 lucruri scrise de tine, cei care au participat la referendum sunt intr-adevar Romania cea vie. Merita atentie si respect, aceasta mica turma. Si mai sunt de acord cu traieste tu curat. Incerc sa fac asta.

    1. Bine frate. Am inteles punctul tau de vedere. Crezi ca este bine sa zbieri in gura mare, cat te tin puterile pacatele si greselile neamului din care faci parte. Spui ca este toxic sa nu o faci. Eu cred ca pui problema gresit. A-ti cunoaste pacatele si a incerca sa le indrepti, nu este echivalentul cu a le urla pe strada. Si nici nu inseamna ca te mangai pe cap daca nu le zbieri in gura mare. Daca auzi de la vecini ca mama ta sau tatal tau au facut greseli, ca au pacate mari, daca iti iubesti parintii, in primul rand nu crezi orice bazaconie auzi. O statistica o poate comanda oricine cu tot cu rezultat, dinainte cunoscut. Apoi, si daca ar fi adevarat, nu te duci tu sa le spui pe strada la oricine. Spui tu ca daca nu faci asta, inseamna sa ii mangai pe cap si este toxic? Greseti frate, parerea mea.
      Mai simplu de atat nu stiu cum sa iti explic.

      Insa toate acestea, nu au legatura cu afirmatia pe care ai facut-o la inceput, ca ii invidiezi pe evrei. Si da, este important sa stii ce fac englezii, pentru ca sunt romani care ii cred nemaipomeniti. Si ii invidiaza la fel cum ii invidiezi tu pe evrei.

      Realitatea este ca avem si parti bune, indiferent ce spune porpaganda anti-romaneasca. Trebuiesc cunoscute aceste parti bune si urmate in fapta si viata. Dar pentru asta trebuie sa iti iubesti neamul. La fel cum iti iubesti parintii. Sa fii constient ca au si bune si rele. Sa nu le intorci spatele si sa te muti la vecini pentru ca ai aflat tu de undeva ca au pacatuit cu ceva.

      Nu este treaba nimanui sa vorbeasca despre pacatele mamei sau ale tatalui meu. A permite asta este toxic, pentru neamul romanesc. Le cunosti, incerci sa le indepti cu durere si cu toata iubire. Si daca ai nevoie de ajutor de la fratele tau, vorbesti cu el in soapta sa nu va auda tot cartierul si faceti impreuna plan pentru rezolvarea situatiei.

      Asa se face, frate, crestineste. Nu scalambaiala in public cu ce pacate reale sau fictive mai gaseste fiecare.

      Post cu spor frate, si daca te-am suparat imi cer iertare. Cum spuneam, nu sa te supar mi-a fost intentia. Daca ai inteles ce vreau sa spun, ma bucur mult, daca nu, poate au inteles altii si poate se vor gandi de doua ori inainte sa invidieze ce au altii.

      Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button