X

ALERTĂ – Prezența la vot până la 10.00 era de 7,24 %, adică azi au votat doar 1,5%

Biroul Electoral Central a anunțat duminică prezența la vot pentru ora 10. 00, în a doua zi de referendum pentru familie, aceasta fiind de 7,24%.

Secțiile de votare s-au redeschis duminică dimineața, de la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00. În prima zi a referendumului pentru familie prezența la vot a înregistrat un istoric negativ fiind de doar 5,72%, în timp ce în Diaspora și-au exercitat dreptul de vot 45.797 de români.
Cea mai mare prezenţă: Dâmboviţa (11,3%), Bihor (10,39%), Dolj (9,71%) şi Mehedinţi (9,45%).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cea mai scăzută prezenţă: Covasna (2,88%), Harghita (2,96%), Satu Mare (4,48%) şi Maramureş (4,87%).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. aci in “diaspora*, romanii prefera sa se betiveasca prin baruri sambata si duminica, majoritatea colegilor mei de munca habar nu au avut de acest referéndum, totusi am convins pe unu sa ma duca cu masina pana la consulat sa votez.ce sa zic..”mare” victorie personala.ne meritam soarta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE