X

Savantii evrei, ce au construit prima bomba atomica, au creat dupa razboi CERN, cel cu logo 666 / Tot la CERN s-a creat si internetul World Wide Web / Iar www inseamna tot … 666

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Savantii evrei au creat prima bomba atomica, ce a fost lansata impotriva civililor japonezi. O spun chiar ei:

Ce spun evreii despre… EVREII ce au produs BOMBA ATOMICĂ ce a spulberat Hiroshima și Nagasaki

Dupa Al Doilea Razboi Mondial, o parte dintre acesti savanti evrei au creat CERN.

 

CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire)

Sa vedem ce aflam chiar din site-ul oficial al Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire realizatorul mega acceleratorului de particule Large Hadron Collider (LHC):

Robert Oppenheimer, Niels Bohr si Lew Kowarski (devenit mai apoi director CERN) au fost pionierii, vizionarii crearii unui laborator de cercetari in fizica atomica la nivel european. Apoi in 1950, laureatul Nobel Isidor Rabi a facut lobby la Conferinta Generala UNESCO de la Florenta pentru incurajarea formarii unui astfel de laborator stiintific international. Astfel, in 1951 la Paris s-a adoptat iar doua luni mai tarziu 11 state au semnat. Asa s-a nascut CERN. In aceeasi perioada in care a aparut si embrionul numit mai apoi Uniunea Europeana.

In 1959 in staff intra si Georges Charpak, ce in 1992 va castiga premiul Nobel.

Intre 1961 – 1965 Director-General of CERN devine Victor Weisskopf.

In 1968 li se alatura Jack Steinberger, castigator al premilui Nobel in 1988, cunoscut pentru studiile sale privind neutrino.

De-a lungul timpului s-au construit mai multe acceleratoare de particule iar prima ciocnire proton – proton s-a efectuat in ianuarie 1971 .

Pe baza teoretizarilor lui Steven Weinberg din anii ‘ 60, se descopera mai apoi particulele W si Z.

Tematica principala a cercetarilor devine crearea de particule de anti-materie, precum si studierea ciocnirii dintre acestea si cele de materie. Inceputa initial cu ciocnirea proton – anti proton, s-a ajuns dupa un timp la crearea de anti hidrogen. Cercetatorii au mai calculat o asimetrie in univers intre materie si anti-materie, nefiind in parti egale cum au presupus ei ca ar fi fost la Big Bang. 96 % ar fi partea invizibila.

In februarie 1985 incep excavarile pentru constructia Large Electron-Positron (LEP), cel mai mare accelerator de particole de pe planeta, cu o circumferinta de 27 km.

In septembrie 1995 se declara crearea primului atom de anti-hidrogen, dar cu o viata foarte scurta. Se spera sa i se lungeasca existenta in conditii de frig extrem, pentru a fi studiat pe indelete. Apoi se va trece la studiul ciocnirii hidrogen – anti hidrogen.

FASCINANT, NU-I ASA?

Sa vedem acum cine sunt personalitatile stiintifice de mai sus:

Robert Oppenheimer (1904–1967),evreu american, director al Manhattan Project, supranumit “tatal bombei atomice“ a depus eforturi deosebinte pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory. In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine. Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii.
Referitor la Trinity test (denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra Japoniei), Oppenheimer cita din Bhagavad Gita:

Dacă lumina a o mie de sori ar exploda odată pe cer, ar fi ca frumuseţea celui puternic. Acum am devenit Moartea, distrugătorul lumilor

Tot in anii 30 este influentat de idei comuniste.

Niels Bohr (1885–1962), evreu danez, premiul Nobel 1922. Participant principal la Manhattan Project. Cunoscut ca fiind prim consultantul “tatalui bombei atomice“
Lew Kowarski (1907–1979), evreu rus, incepe studiile energiei nucleare in 1939. A lucrat in Anglia, Canada, dupa razboi in Franta.

Isidor Isaac Rabi (1898–1988), evreu din imperiul austro-ungar, laureat Nobel, director asociat din 1940 la Massachusetts Institute of Technology, in cadrul departamentului ce a dezvoltat constructia bombei atomice. Fost student al lui Oppenheimer. Era unul din putinele exceptii caruia i se permiteau intrari – iesiri din ultra secretul Los Alamos.

Steven Weinberg (1933- ), evreu american, laureat Nobel. Cartile sale de popularizare a stiintei sunt un amestec de istorie, filisofie, stiinta si ateism. Intr-una din ele spunea:

 

Religia este o insulta a demnitatii umane. Fara religie, oamenii buni ar face lucruri bune iar oamenii rai ar face lucruri rele. Ca sa convingi un om bun sa faca lucruri rele ai nevoie de religie

 

Victor Frederick Weisskopf (1908-2002), evreu din imperiul austro-ungar, ateu, a lucrat la Los Alamos, in cadrul Manhattan Project.
Jack Steinberger (1921- ), evreu germano-american, premiul Nobel 1988, a studiat indrumat de evreul Edward Teller (“parintele bombei cu hydrogen”).

Georges Charpak (1924- 2010), evreu polonez, in 1959 intra in staff-ul CERN.

 

Asadar, savantii ce au construit bomba atomica s-au straduit mai apoi sa infiinteze si acest CERN, unde se joaca cu energii terifiante… Putem avea incredere in ei? Si pana la urma ce urmaresc de fapt?

 

Internetul www

In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web. Inventia fiind realizata in cadrul CERN, cei din staff isi dau acordul pentru ca www sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT), unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C).

 

www = 666 (ebraica)

Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala.

Si ca o paranteza, dupa cum stiti, in codurile de bare EAN-13 si UPC regasim din nou 666:

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

Iar inventatorul codului de bare 666 este … evreul George Joseph Laurer de la IBM:

https://saccsiv.wordpress.com/2012/03/14/inventatorul-codului-de-bare-666-este-evreul-george-joseph-laurer-de-la-ibm/

 

Logo CERN

La inceputul articolului este logoul CERN. Tot 666. Aici se vede mai bine:

 

Zeitatea Shiva

Shiva este zeul distrugerii in religia hindusa. Si are o statuie la CERN:

Foto: https://www.universetoday.com/130392/humans-just-sacrificed-jobs-cern/

Cititi va rugam si:

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI și a împielițatei EVOLUȚII

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. nu stiu cine , si de ce , au inregistrat sau au “rezervat” numere de inmatriculare pentru ierarhi de tipul : B – 6 – WXW , in care x este o alta litera a alfabetului . Pentru cel intelept cred ca este suficient , dar sigur este necesar a se renunta la acest ” cod ‘ .

  2. Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie —

    Scumpul nostru poet Mihai Eminescu – binecuvantat fi tu in vecii vecilor

    Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
    Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
    Braţele nervoase, arma de tărie,
    La trecutu-ţi mare, mare viitor!
    Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
    Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
    Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Vis de răzbunare negru ca mormântul
    Spada ta de sânge duşman fumegând,
    Şi deasupra idrei fluture cu vântul
    Visul tău de glorii falnic triumfând,
    Spună lumii large steaguri tricoloare,
    Spună ce-i poporul mare, românesc,
    Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Îngerul iubirii, îngerul de pace,
    Pe altarul Vestei tainic surâzând,
    Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
    Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
    El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
    Guste fericirea raiului ceresc,
    Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
    Tânără mireasă, mamă cu amor!
    Fiii tăi trăiască numai în frăţie
    Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
    Viaţa în vecie, glorii, bucurie,
    Arme cu tărie, suflet românesc,
    Vis de vitejie, fală şi mândrie,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc

    Binecuvantata fi tu Romanie

  3. Sunt curios sa aflu cine scrie aceste stupizenii… Meritați un glonț în cap. Cern a fost, este și va fi un centru ce cercetare. Mulțumită descoperirilor de acolo puteți folosi laptopuri, telefoane de ultimă generație și etc. Înainte de a vorbi și a scrie un articol de genul “666”, documentează-te dle/dna redactor. Logo-ul CERN este o abstractizare a circuitului complet care are o lungime de aproximativ 20 km.

    1. Eduard

      Vom primi si un glont in cap, mai devreme sau mai tarziu.
      In rest, “marmota invelea ciocolata in staniol” sau cum era reclama aia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button