Soros ARUNCĂ 5 milioane de dolari pentru BLOCAREA judecătorului lui Trump

iul. 18, 2018 3430 4 http://bit.ly/2uDojJs

Grupul de lobby american Demand Justice s-a angajat în lupta pentru împiedicarea numirii judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă.

 

Grupul Demand Justice s-a declarat gata să cheltuiască 5 milioane de dolari pentru blocarea lui Kanavaugh

Demand Justice este finanțat de o asociație fără scop lucrativ numită Sixteen Thirty Fund (STF).

Open Society Policy Center (OSPC), una dintre principalele organizații ale lui George Soros, este una dintre cele trei entități care finanțează Sixteen Thirty Fund. STF a aprimit între 2012 și 2016 contribuții de 2,2 milioane de dolari de la OSPC.

OSPC se confundă practic cu Open Society Foundations (OSF), rețeaua „filantropică” a lui Soros. OSPC nu are angajați proprii, de activitățile sale ocupându-se angajații Fundațiilor, care sunt remunerați pentru asta.

Documentele publice arată că cel puțin cinci donatori au dat 13,3 milioane de dolari pentru Sixteen Thirty Fund, ceea ce reprezintă 63% dintre donații, scrie Dreuz.

STF operează ca un comanditar financiar pentru Demand Justice. Ca atare, Demand Justice nu trebuie să completeze declarații de impozite sau să facă publice numele donatorilor săi.

Numirea lui Brett Kavanaugh ar face ca instanța supremă a Statelor Unite să devină majoritar conservatoare (5-4), ceea ce i-ar facilita lui Trump punerea în aplicare a agendei sale.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Soros ARUNCĂ 5 milioane de dolari pentru BLOCAREA judecătorului lui Trump”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. acelas
  # 18 iulie 2018 at 16:37

  materialism, materialism, dar sa stim si noi!

  http://evz.ro/ideologie-neo-marxista.html

  (parghia evz banuiesc ca e buna, cred ca au resurse sa aiba acces la articole gen „glossy” – platite, si asa mai aflam si noi amarastenii de ceea ce se mai pune la cale in lume ..)

  • Raul
   # 18 iulie 2018 at 17:53

   „Cercetătorii suedezi de la Universitatea din Lund au ajuns în 2017 la o concluzie halucinantă: cea mai eficientă măsură anti-poluare este să ai mai puțini copii. Potrivit unui studiu din iulie 2017 publicat în Environmental Research Letters, orice copil nenăscut ar echivala cu o reducere a poluării de 58,6 tone de bioxid de carbon pe an. Aiuritoarea cifră este rezultatul unui calcul complicat, în care se face o estimare a emisiilor poluante pe care un individ le produce într-o viață la care se adaugă cele ale tuturor descendenților săi, suma fiind ponderată cu gradul de rudenie și cu durata medie de viață.”
   Normal ca trebuiau sa fie suedezi, sa vad cum ii conving pe imigrantii musulmani sa nu mai faca cate zece copii.

 2. acelas
  # 18 iulie 2018 at 21:44

  MEGA HALUCINANT

  ma uitam la tv si am vazut pe streinu cercel ca zicea ca si baietii trebuie vaccinati cu HPV

Scrie un comentariu

Scroll Up