X

Propaganda trans invadează sute de școli din Anglia. Elevii nu mai sunt numiți băieți și fete, limbajul este neutru, schimbarea sexului este încurajată

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În peste 300 de școli din Anglia, care s-au înscris într-un program al unui grup controversat de lobby pentru drepturile trans, elevii nu mai sunt numiți „băieți și fete”. 

Școlile primare, secundare și chiar creșele primesc premii de la organizația de caritate Stonewall dacă „elimină orice limbaj inutil de gen” din sala de clasă. Acestea sunt îndemnate să folosească „ei” în loc de „el”/„ea” și „copii” sau „tineri” în loc de „băieți și fete”, notează Daily Mail.

Alte solicitări includ instalarea de toalete neutre din punct de vedere al sexului și ca băieții și fetele să poarte aceleași uniforme.

Noul raport anual al Stonewall dezvăluie că cel puțin 300 de școli din Anglia rămân înscrise în „programul campionilor”, chiar dacă acesta nu este recomandat de autoritățile guvernamentale din cauza politicilor sale radicale, inclusiv sprijinirea „auto-identității” pentru oricine dorește să schimbe genul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ce satane! Mai demente si mai malefice decat cele din Sodoma si Gomora! Dar, poate ca Dumnezeu a randuit ca acum, “biciul sau” pt Vestul sodomit, sa fie armele nucleare ale Rusiei!

  2. Da, și goimii inghit pe nemestecate propaganda luciferica, ca doar sunt plătiți de mafia kazara talmudista. Ce mizerie ordinara, creștinii au ajuns sa își vândă și copii pentru banii mafiei kazare!!! Ăștia nu se mai pot numi creștini sau oameni ci sataniști, neoameni car eiso sacrifica și copii în ritualuri și mutilari demonice numite schimbare de sex. Mai bine și – ar schimba creierul, dar oricum cred ca au capetele goale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button