X

ASISTENTĂ medicală din UK, arestată pentru UCIDEREA a 17 BEBELUȘI și rănirea altor 15

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O asistentă medicală din Marea Britanie a fost arestată fiind suspectată de uciderea a opt bebeluși și că a încercat să ucidă alți șase, în urma unei investigații ce a avut loc la o maternitate din nordul țării, a anunțat marți poliția britanică, conform Reuters, transmite şi mediafax. 

Aceasta a fost arestată după ce între martie 2015 și iulie 2016 a cauzat moartea a 17 nou-născuți și rănirea altor 15 la maternitatea unui spital din orașul Chester, Marea Britanie.

”Aceasta este o investigație extrem de complexă și foarte delicată și, după cum puteți observa, trebuie să ne asigurăm că am făcut tot posibilul să stabilim în detaliu ce a dus la moartea acestor bebeluși”, a transmis inspectorul Paul Haghes printr-un comunicat.

Investigația a fost inițiată în luna mai a anului 2017, însă poliția nu a dorit să ofere informații despre femeia arestată, doar au menționat că este o persoană cu calificare în domeniul medical.

”A fost o perioadă extrem de dificilă pentru toate familiile implicate și este important de amintit că, în mijlocul acesteia, se află familii îndurerate care caută răspunsuri cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu copii lor”, a mai adăugat inspectorul Hughes.

Spitalul a transmis că a oferit suportul autorităților în această anchetă, adăugând că sunt încrezători că maternitatea este ”un loc sigur și poate continua în forma sa actuală”.

”Solicitarea către poliție pentru a ancheta acest caz nu a fost ceva ce am făcut ușor, dar trebuie să facem tot ce puitem pentru a înțelege ce s-a întâmplat aici…”, a declarat directorul spitalului Ian Harvey.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button