VIDEO: Emisiune tv excelentă despre atacul la familie și „educația” copiilor propusă de Ministerul Educației prin „Strategia Naţională de Educaţie Parentală”

iun. 25, 2018 6256 2 http://bit.ly/2Kicm2y

 

Atragem atenția asupra unor pasaje din emisiune în care este promovat ecumenismul, mai mult sau mai puțin vădit.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “VIDEO: Emisiune tv excelentă despre atacul la familie și „educația” copiilor propusă de Ministerul Educației prin „Strategia Naţională de Educaţie Parentală””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Popescu Viorela
  # 25 iunie 2018 at 11:55

  Felicitari !

  In primul rand postului Realitatea TV care, in ultima vreme, sesizeaza din ce in ce mai mult partea morala si demna a lucrurilor si realizeaza emisiuni ce merita ascultate si aduce in platou invitati pentru care nu iti pierzi timpul.

  Lupta trebuie sa fie a noastra a tuturor, iar mass-media are un rol major in sustinerea schimbarilor in bine.

  Felicitari si invitatilor si, nu in ultimul rand, moderatorilor.

  Zile binecuvantate cu valori morale pe care sa le aplice fiecare roman 🙂

  • redactor
   # 25 iunie 2018 at 14:40

   nu e meritul televiziunii realitatea, caci pe acelasi post, la alta emisiune se facea reclama la marsul LGBT, ca fiind un eveniment… cultural

Scrie un comentariu

Scroll Up