Preşedintele Ugandei vrea să interzică sexul oral

Apr 19, 2018 3180 4 http://bit.ly/2qPA25Z

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/32/Yoweri_Museveni_September_2015.jpg/220px-Yoweri_Museveni_September_2015.jpg

Declaraţia preşedintelui Ugandei, Yoweri Museveni, care se declară împotriva practicării sexului oral, a făcut înconjurul internetului, fiind doar una dintr-un lung şir de idei controversate.

Yoweri Kaguta Museveni este preşedinte încă din anul 1968. În timpul lungului său mandat, Uganda a experimentat o uşoară creştere economică, în ciuda poziţiei veşnic autoritare a liderului statului.

Preşedintele Yoweri Museveni încearcă acum să interzică poporului să practice sexul oral şi îi critică dur pe cei care „propovăduiesc” aceste practici. Ba, mai mult, a trimis chiar o avertizare publică în acest sens, scrie Daily Mail.

„Cu această ocazie vreau să avertizez oamenii cu privire la pericolele la care se expun atunci când practică ceea ce ei numesc sex oral. Gura e pentru mâncat, nu pentru sex. Eu ştiu adresa sexului, ştiu unde se face sex. Dacă îţi bagi gura acolo, vei avea viermi la stomac“, avertizează preşedintele.

Museveni a semnat în 2014 un act care interzice homosexualitatea şi spune că regretă că a renunţat la uciderea criminalilor.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Preşedintele Ugandei vrea să interzică sexul oral”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. acelas
  # 19 aprilie 2018 at 22:28

  cica e o chestie innascuta. Iata ce innascuta e ..

  http://evz.ro/un-barbat-declara-ca-a-devenit-homosexual-dupa-ce-a-luat.html

  se instaureaza odata si cu alte „calmante” mai tari. Alcool si droguri. Atunci cand „garda spirituala” a omului e la pamant, aproape inexistenta. Apoi te macelaresc diavolii… si te fac ceea ce nu esti. Ce se continua prin dependinta de droguri si alcool odata instalata

 2. acelas
  # 19 aprilie 2018 at 23:01

  Dar spusele presedintelui Ugandei reprezinta o rusinoasa lectie pt crestinii (si ortodocsi) care practica asemenea animalitati. Pardon, nici animalitati. Practici diabolice. Extrapoland, am putea spune dupa presedintele Ugandei, si noi fata de homosexuali: ce treaba are aparatul digestiv cu sexul? Noi stim cu totii care e chestiunea cu sexul. Dar ce treaba are ea cu partea aparatului digestiv?!

  asadar cum de aceasta categorie de oameni e considerata de catre CNCD de la noi de expemplu minoritate „sexuala” ?!? Ce treaba are aceasta ciudatenie diabolica cu sexul? Aia nu e parte sexuala.

  Pe cand o alta minoritate „sexuala” la CNCD care isi declama atractia ei (si ea „minoritara”) fata de zona trupului numita „ureche” ? Pe cand va conferi CNCD-ul niste drepturi similare si maxime, ca pentru orice cuplu sanatos de oameni, unor cupluri de exemplu de „urechisti” ? Deh, si ei ar fi o minoritate, iar daca rostesti ceva impotriva lor e discriminare!

  Pe de alta parte, cum li s-a permis celor de la CNCD magaria vicleana de a introduce in randul „minoritatilor” de alt tip, care pot fi abuzate si pot suferi diverse traume – fara a lor vina, sa introduca si „minoritatea” homosexuala. Adica pe criteriu sexual?? Pentru ca asta e o optiune! Chestie de logica juridica elementara. Caci nu e cazul vreunui sarman cu handicap nascut asa, sau dobandit, oricum deci fara voia lui, si caruia pe buna dreptate trebuie sa i se faca dreptate, sau cazul vreunei femei batute sau data afara de la slujba, ambele pt ca era doar o femeie, si nu e nici un copil abzuzat pt ca are un parinte betiv sau care nu-i pasa de el, si trebuie asigurate drepturi. Nu. Homosexualii fac sodomie, este un act deliberat, o alegere, dar pe seama acestui fapt ei vor drepturi egale heterosexualilor normali, si sa fie aparate ca de pe urma altor „minoritati” constituite firesc, pe criterii ce u au avut la baza o optiune proprie, personala, ci una externa lor, involuntara.

  introducerea asa numitelor minoritati „sexuale” in randul minoritatilor recunoscute sa zicem natural pe lumea asta, este un abuz si o ineptie mai evidenta decat multe altele. Iar la nivel global ea este o strategie „sorosista” fara doar si poate, si implementata treptat prin ong-uri finantate pe masura.

 3. isa
  # 20 aprilie 2018 at 8:46

  In sfarsit un om cu capul pe umeri si care gandeste cu adevarat. Si asta in conditiile in care Uganda este considerat un stat de lumea a treia, dar preponderent de religie crestina catolica. Ca mentiune, si in Kenya este declarata preponderent crestina.

 4. ines
  # 20 aprilie 2018 at 15:01

  Are dreptate in legatura cu spurcaciunea perversiunilor. Poti sa iei boli cu transmitere sexuala. Dar viermi la stomac? Voi ati auzit?

Scrie un comentariu

Scroll Up