X

EXTREM DE FIRAVA REACTIE in mass-media si alternativ-media la proiectul noii legi pentru combaterea ANTISEMITISMULUI …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In Parlamentul Romaniei se afla de la inceputul lui aprilie o “Propunere legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului”. Este mult mai mult decat lasa sa se inteleaga titlul. Iata cateva exemple de “fapte” ce se vor pedepsi cu puscaria:

 

acuzații că evreii l-ar fi ucis pe Isus 

 

Promovarea unor acuzatii mincinoase, dezumanizante, ce demonizează evreii, a unor afirmații stereotipe despre evrei sau despre așa-zisa putere exercitată colectiv de evrei – așa cum ar fi, în mod special dar nu exclusiv, mitul despre o conspirație mondială a evreilor sau despre controlul de către evrei al mijloacelor de informare în masă, al economiei, al guvernelor sau al altor instituții ale societății.

 

Sunt insa mai multe si le puteti citi la:

O nouă LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea ANTI-SEMITISMULUI se află la Senat pentru dezbatere / PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Altfel spus, de la distribuirea Sfintei Scripturi si pana la publicarea de articole despre illuminati, multe va vor putea baga la puscarie.

Si cu toate acestea, reactia in mass-media si alternativ-media este extrem de firava. Iata tot ceea ce am putut gasi la o cautare rapida pe internet:

europafm: Proiect: Închisoare de până la zece ani pentru manifestări antisemite

NEWSTEAM: S-a depus legea în Parlament. Riști 10 ani de închisoare dacă faci asta

Jurnalul de Botosani si Dorohoi: Evreul Vexler ne umileşte în propria noastră casă

Incorect Politic: Deputatul Evreu Silviu Vexler Vrea Românii în Pușcării

Justitiarul: Deputatul evreu Silviu Vexler vrea românii în pușcării și coreligionarii lui musai eroi în Războiul Întregirii Neamului!

Octav Pelin: O noua LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea ANTISEMITISMULUI se afla la Senat pentru dezbatere / PUSCARIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRATIEI” (gen illuminati sau controlarea de catre evrei a mass-media si a bancilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Daca voi stiti si de alte articole, va rugam sa ne dati de veste.

Chiar daca veti mai gasi cateva titluri, oricum, per ansamblu, reactia tot firava se cheama ca e. Iar motivul este ilustrat in imaginea de la inceputul acestui articol: fac pe ei de frica …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Lipitorile din parlament,( cu putine exceptii ) , fac legi de care ,, au nevoie ” romanii

    nu’i asa ? Au facut viata buna romanilor, si le mai lipsea – pumnul in gura .

    Jigodii parlamentare , cat va va mai rabda pamantul ?

  2. Asta dovedeste cateva lucruri si anume ca poporul roman nu prea are treaba cu antisemitismul, deci din punctul asta de vedere legea e inutila si ca, probabil, unii au de gand sa comita niste magarii prin Romania si si-au luat masuri de precautie.

  3. Pai cine l-au ucis pe Hristos? Chinezii?
    Oare nu strigau perciunatii “Baraba, Baraba”! Apoi “sangele Lui asupra noastra si asupra copiilor nistrii”.
    Lumea se trezeste iar indivizii aia daca nu ar avea ca sprijin pe niste politicieni imbecili, tradatori de neam nu si-ar putea desfasura politica mincinoasa anticrestina si impotriva adevarului istoric, dovedit cu fapte si date concrete.
    Vremea corectitudinii politice, a minciunii a trecut. Adevarul trebuie sa triumfe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button