X

Rețeaua TELEKOM este PICATĂ în toată ROMÂNIA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reţeaua de telefonie mobilă a Telekom România este picată de câteva ore, cea mai mare parte a utilizatorilor neputând să efectueze sau să primească telefoane.  În plus, şi reţeaua de date mobile este afectată de problemele tehnice raportate.
Într-un anunţ postat mai devreme pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii Telekom România recunoşteau că se confruntă cu probleme de natură tehnică şi că echipele de specialişti se ocupă intens de redresarea acestora. La ora redactării acestui articol, reţeaua mobilă Telekom România este încă ”picată”.
La solicitarea Adevărul, reprezentanţii Telekom România au comentat problemele tehnice apărute şi au dat asigurări că se depun toate eforturile pentru remedierea acestora. Se pare că problema îi afectează pe utilizatorii din toată ţara.

„Telekom Romania anunta ca la acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza clientii la nivel national. Acestia pot experimenta dificultati in efectuarea apelurilor si a traficului de date mobile. Echipele noastre tehnice lucreaza la remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si ii asiguram pe clientii nostri ca depunem toate eforturile in vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Da? Şi atunci CSAT de ce foloseşte rețeaua? Şi celelalte firme din Ro de ce închiriază de la Telekom cablu de rețea pentru transmisia internetului?

    1. Toate sunt niste gunoaie de retele. Imi este asa de mila de ei, saracii de ei, au pierdut cateva zeci de milioane de euro ca nu a mers reteaua o zi, dar recupereaza ei cu zeci de miliarde.

      Asta pentru cei ce se incred in tehnologie si isi atarna si viata de ea. Cand ii vezi ca platesc cu carduri bancare la cumparaturi si se blocheaza sistemul si se face coada in spatele lor ca nu au cash la ei. Cand le spui sa renunte la card, se uita la tine ca la unu coborat din copaci.

      Ce o sa faceti bai spalti pe creieri cand va fi o pana de curent de o luna de zile ? Credeti ca o sa mergeti la banca si o sa va dea cineva banii pe caiet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button