X

SUA AMENINȚĂ Siria cu intervenția ÎN FORȚĂ

de null
sua siria
Statele Unite ale Americii vor răspunde cu forţă militară dacă guvernul preşedintelui sirian Bashar al-Assad va continua să folosească arme chimice, a avertizat HR McMaster, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui american Donald Trump, într-o declaraţie făcută sâmbătă în marja Conferinţei pentru securitate de la Munchen, informează dpa.

“Evaluări publice şi fotografii arată în mod clar că regimul lui Al-Assad continuă să folosească arme chimice”, a afirmat McMaster. “Este timpul pentru ca toate naţiunile să-i facă răspunzători pe regimul sirian şi pe sponsorii săi pentru acţiunile lor”, a adăugat el.

McMaster, general de armată, a spus că acest sprijin este necesar pentru eforturile de a interzice armele chimice.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

El a evocat că SUA au răspuns în aprilie 2017 la un atac cu arme chimice cu un atac cu rachete de croazieră asupra unei baze aeriene siriene, dar nu a detaliat existenţa unor planuri concrete privind lovituri similare în viitor.

Siria a respins recent acuzaţiile privind utilizarea de arme chimice în războiul civil care intră în cel de-al optulea an, acuzând SUA de difuzarea unor informaţii false ca răspuns la succesele repurtate de forţele siriene.

Potrivit unor activişti şi angajaţi umanitari, trupele guvernamentale siriene au a folosit în mod repetat clor gazos în provinciile Idlib şi Ghouta orientală, în apropiere de Damasc, de la începutul anului.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele francez Emmanuel Macron a avertizat că Franţa va lovi în Siria, dacă se va dovedi clar că regimul sirian a folosit arme chimice împotriva populaţiei civile.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Dupa pretextul numit “primavara araba” SUA va incerca sa invadeze la propriu Siria, de data asta scopul este de a cauta legendarele armele chimice. Intr-adevar, dupa ce nu le-au gasit in Iraq si l-au omorit pe Saddam Husein, SUA banuiesc ca aceste arme se gasesc pe undeva prin Siria. Evident totul nu este decit un…fetis, ca tot este la moda.
    Cu o America hegemonica, o Europa debusolata complet din toate punctele de vedere, cu un Erdogan nebun de legat scos direct de la Socola si cu un Putin imprevizibil, tabloul este de-a dreptul apocaliptic.
    Sa speram ca totusi profetia sfintului Paisie se va mai amina.
    Doamne ajuta!

  2. Asta a fost pretextul si invaziei in Iraq :armele chimice care nu au fost gasite dupa invazie .
    Macar pot folosi alta vrajeala mai noua

  3. Pana acum cine a stimulat atacarea Siriei? Bombardata Siriei in mod continuu de 8 ani, … ce a mai ramas din Siria ca sa mai aiba ce bombarda? Mai exista Siria? Pe cine vor ei sa mai extermine? In zona Unirii sunt cazati asa zisii “emigranti” dar care nu sunt sirieni. Sunt numai tineri “viitorii derbedei” veniti sa sprijine instaurarea haosului si a islamismului. Vad in fiecare seara tineri cu varste intre 18 – 20 de ani, bine imbracati, cu telefoane mobile ultima generatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button