AMAZON – Primul magazin din lume fără case de marcat

ian. 23, 2018 7773 2 http://bit.ly/2qHv6zE

Image result for primul magazin din lume fără case de marcat

Un gigant al comerţului virtual şi-a propus să îl revoluţioneze şi pe cel obişnuit. Vorbim despre Amazon, care a deschis în Seattle, Statele Unite, primul magazin din lume fără case de marcat.

Este vorba despre un magazin alimentar pe care angajaţii săi îl testau deja de mai bine de un an şi care luni a primit pentru prima oară şi clienţi din afară.“Acum patru ani am început să ne întrebăm cum ar arăta cumpărăturile dacă am putea intra într-un magazin, să luăm ce vrem şi să plecăm pur şi simplu”, spune un angajat.Pornind de la această idee, compania a dezvoltat un concept de magazin în care se poate intra folosind o anumită aplicaţie.Cumpărătorul îşi scanează telefonul când ajunge, anunţându-şi astfel intrarea în magazin. Apoi se plimbă printre rafturi şi îşi alege marfa dorită.Un sistem sofisticat de senzori şi inteligenţă artificială, comparabil cu tehnologia folosită în cazul maşinilor autonome, ştie exact ce cumpără fiecare client.La plecare, contravaloarea cumpărăturilor este facturată în contul utilizatorului.Magazinul are totuşi angajaţi, care se ocupă cu preparea mâncării şi umplerea rafturilor. Dar lipsa caselor de marcat elimină cozile, oricât ar fi de aglomerat.Compania spune că ar putea deschide mai multe astfel de magazine, dar deocamdată vrea să vadă dacă va avea succes cel din Seattle.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “AMAZON – Primul magazin din lume fără case de marcat”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. valentin
    # 23 ianuarie 2018 at 20:53

    se apropie introducerea peceții

  2. # 23 ianuarie 2018 at 22:21

    Asa va arăta viitorul . Cine va primi cipul Antihristului , va avea parte de așa ceva . Deja se fac probe , sa vadă dacă oamenii accepta și dacă se pot obișnui .

Scrie un comentariu

Scroll Up