X

Inca unul in CLUB 27: Kim Jong-hyun, solistul trupei SHINee, s-a sinucis la varsta de 27 de ani / Despre SATANISMUL celei mai celebre formatii K-Pop / Care-i treaba cu CLUB 27?

de null
Foto: https://www.highsnobiety.com/p/shinee-kim-jonghyun-dead/

Ati auzit vreodata de formatia sud coreeana SHINee? E cea mai populara reprezentanta a K-Pop (Korean pop). Iata-le melodia Lucifer:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si cateva din versuri:

Your undeniable spell is the Lucifer
Your undeniable magic is the Lucifer
When I approach you
With your angelic face
Say the reason you live is for me
Say it

Loverholic, robotronic, loverholic, robotronic

SHINee indreapta un deget in sus si unul in jos cand pronunta cuvantul “lucifer”. Aidoma reprezentarii lui baphomet:

Despre luciferianism cititi va rog mai multe la:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

“Loverholic, robotronic” este o tema transhumanista intalnita in multe clipuri vestice.

Despre transhumanism si legatura cu acelasi luciferianism cititi va rog mai multe la:

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Iata si … patratelele:

Mai multe simboluri la:

VIDEO: Satanism in Korean pop (K-Pop)

Ieri, principalul lor solist s-a sinucis la varsta de … 27 de ani. Iata ce putem citi la Kim Jong-hyun s-a sinucis de pe Realitatea:

 

Kim Jong-hyun – cunoscut sub numele de Jonghyun – era principalul solist al trupei de K pop SHINee. Tânărul, în vârstă de 27, şi-ar fi luat viaţa, a indicat Reuters, citând relatări locale.

Poliţia l-a descoperit pe Jonghyun inconştient în apartamentul său din Cheongdam-dong, districtul Gangnam din Seul, după ce sora sa a atenţionat poliţia, îngrijorată cu privire la soarta acestuia.

“La 18 decembrie 2017, la ora 16.42, sora mai mare a lui Jong-hyun a raportat poliţiei că fratele său intenţiona să se sinucidă”, se indică într-o declaraţie.

După aflarea tristei veşti fanii au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu artistului.

“Un solist şi un compozitor atât de bun”, şi-a exprimat regretul un utilizator pe Twitter. “A scris unul dintre cântecele mele preferate de K Pop, ‘Breathe’. Avea atâtea de oferit. Îmi pare rău că suferea atât încât a făcut asta”, a comentat un altul.

Membrii trupei SHINee, formată în 2008, au fost porecliţi “prinţii K Pop-ului”, datorită mişcărilor de dans incredibile şi a spectacolelor live, remarcându-se prin hituri ca “Replay”, “Dream Girl” şi “Sherlock”.

 

Conform Romania tv, Kim Jong-hyun (1990 – 2017) a lasat si un mesaj:

 

“Sunt sfâşâiat pe interior. Depresia mă macină lent şi mă devorează, nu am putut să o depăşesc. Este incredibil cât de rău doare. Nimeni nu este mai chinuit şi mai slăbit decât mine”

“Să devin celebru nu era probabil destinul meu. Mi se spune că de aceea trec prin aceste momente grele… De ce am ales asta?”

 

Si tot de acolo aflam ca “Poliţia din Seul a optat pentru a nu efectua autopsia, opţiune sprijinită şi de familia artistului, ţinând seama de indiciile clare ale sinuciderii.”

Asadar, inca un celebru promotor al satanismului prin muzica a murit la 27 de ani. Si ca si in cazul celorlalti, lipseste autopsia …

Dar sa vedem care-i treaba cu Clubul 27, din care mai fac parte si: Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, etc.  Iata ce putem citi la  Amy Winehouse and 27 Club de pe Vigilant Citizen:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2 3Pagina următoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button