[FOTO] Iarna pe uliţă… la Schit Orăşeni

Dec 10, 2017 10898 5 goo.gl/QgGFws
de Mihai-Silviu Chirilă

Imagini hibernale din colţul de rai de la Schit Orăşeni. Toate minunăţiile din aceste fotografii sunt clădite prin munca asiduă a părintelui Ioan Ungureanu, a prezbiterei Violeta şi a credincioşilor din localitate. Aşa arată o zi obişnuită din viaţa acestor oameni, cînd nu sunt călcaţi de cotropitori, care vor să se facă stăpâni pe munca lor.
Neaua albă și curată, de la bunul Dumnezeu, pentru Ortodoxia nepătată păstrată de părintele Ioan Ungureanu și credincioșii din parohie. Vrednic este!

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
5 Comentarii la “[FOTO] Iarna pe uliţă… la Schit Orăşeni”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 10 decembrie 2017 at 19:44

  Părintele sa nu se lase episcpului eretic ecumenist!

 2. un suflet din Carpati
  # 10 decembrie 2017 at 19:47

  Pacat ca nu suntem uniti noi romanii sa ajutam astfel de oameni precum Parintele Ungureanu si cei din jurul dansului fiecare cu cat poate , macar cu o vizita sau o vorba buna ,asta i blestemul natiei romane cu nu suntem uniti

  • Irina
   # 10 decembrie 2017 at 20:17

   Toata cinstea si considerația pentru acești oameni care ne dau o lecție de viață și credință adevărată!

 3. # 10 decembrie 2017 at 22:22

  Ce s-a mai intamplat cu acel preot Ioan Ungureanu , pana la urma a fost lasat in pace ?

  • mircea
   # 11 decembrie 2017 at 7:59

   Eu ma indoiesc ca o sa-l lase ca sa ramana cu Hristos ! Credinta acestui parinte, adevarat slujitor a lui Dumnezeu si credinta oamenilor care-l urmeaza pe parintele, este un ghimpe in coasta satanei ! Iar slujitorii satanei (suflete oarbe, saracele, acestea fiind cel mai de plans), nu vor inceta sa-i prigoneasca pe parintele si pe ceilalti crediciosi ! Lucrurile pare ca vor merge inspre mai rau, dar de fapt toate vor fi ingaduite pentru a se arata in cele din urma Maretiia si Taria de nezdruncinat a Puterii lui Dumnezeu !!!!!!!

   Toata cinstea acestui parinte si credinciosilor frati si surori intru Hristos, care-l urmeaza cu credinta curata !!!!!! Adevarati slujitori si credinciosi lui Dumnezeu !!!!!!!!!

   BUNUL DUMNEZEU SA VA INTAREASCA IN CONTIUNARE SI SA VA DEA RAIUL !!!!! AMIN !!!!!!

Scrie un comentariu