Regele Mihai va fi înmormântat pe întuneric. Mulți spun că este o batjocură, dar patriarhia zice că nu-i o problemă

dec. 7, 2017 39141 41 http://bit.ly/2qEh7L4

Ziarul Profit din Curtea de Argeș atrage atenția asupra mai multor ciudățenii de la înmormântarea Regelui Mihai. Conform programului oficial, funeraliile Regelui Mihai I al Romaniei nu vor respecta toate regulile impuse de gradele acestuia, avand în vedere faptul că vorbim de un fost șef de stat și ultimul mareșal al României, scrie sursa citată.

Stefan Dumitrache, directorul Muzeului Curtea de Arges, a declarat pentru sursa citată: „Programul arata clar ca nu se respecta traditia pentru ca nu va fi adus cu trenul si nu se respecta regulile pentru ca nu va fi pus sicriul pe afet de tun. In plus, nu s-a mai pomenit niciodata in istorie asa ceva, ca o inmormantare sa aiba loc noaptea, cred ca este chiar impotriva traditiei ortodoxe. Imi pare rau sa spun ca de aceasta data lipsa de respect fata de Regele Mihai I vine chiar din interiorul Casei Regale.”

Sambata, 16 decembrie 2017, la ora 18.45, va avea loc slujba de ingropare a Regelui Mihai I în Noua Catedrală de la Curtea de Argeș. Ceremonia va fi privata, in prezența Custodelui Coroanei, a Familiei Regale a României și a membrilor Familiilor Regale străine prezenți la eveniment, a anunțat Casa Regală.

Publicul va avea acces doar în fața porții de intrare în parcul Arhiepiscopiei de Argeș. Presa va avea acces în fața Noii Catedrale de la Curtea de Argeș.

Prezența presei nu va fi permisă în incinta Noii Catedrale, nici înainte, nici pe parcursul ceremoniei de îngropare. Noua Catedrală nu va putea fi vizitată în primele 7 zile după înmormântare.

Familia Regală anunță mare doliu pentru 40 zile și doliu timp de trei luni (de la deces). Marele doliu și doliul se referă la prezența publică a membrilor Familiei Regale.

Reacții violente pe Facebook Realitatea la știrea că Regele Mihai va fi înhumat noaptea: „Batjocură”

Imediat după ce pe realitatea.net. a fost postată știrea că regele Mihai va fi înhumat noaptea, oamenii au reacționat vehement pe Facebook Realitatea. Redăm mai jos doar câteva dintre zecile de mesaje venite în numai câteva minute.

Popescu Dan: „De aia nu-l lăsau pe Nicolae să-l vadă, îl opreau cu slugile, cu poliția… era putred de mult”

Rodi Rodica Motros: „O fi murit de luni de zile! De ce noaptea precum PSD-ul (ma intelegeti ce sugerez)?”

Angela Crisan: „Casa Regala a ajuns o clica de micninosi si escroci!! Daca trupul regelui Mihai nu va fi vazut de nimeni, toate suspiciunile care zic ca ar fi murit de peste un an se confirma!!! Rusine Casei Regale!! A ajusn o casa de toleranta!”

Antonela Victoria: „Nu s-a pomenit asa ceva in tara noastra pana acum! Cum pe intuneric? Ce inseamna bataia asta de joc?”

Popescu Dan: „E ceva putred la mijloc…”

Ioan Procop: „Ziua este mai cald și se decongelează”

Romeo Romy Loieru: „Oare o fi murit de multi ani?”

Marlene-Barbara Nicolescu: „Ca sa nu vada nimeni ca e mort demult?”

Lascu Sanda: „Prea multe mistere cu înmormântarea Regelui, prea multe interdicții, ceva nu e in ordine!!”

Patriarhia Română reacţionează după controversele privind înmormântarea pe întuneric a Regelui Mihai

Informaţia că Regele Mihai va fi înmormântat noaptea a dus la multe controverse, însă Patriarhia Română spune că ora înaintată la care va fi îngropat fostul suveran este „o dezbatere absurdă”.

Vasile Banescu, purătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a făcut o serie de precizări, apreciind că dezbaterea apărută cu privire la ora înaintată la care va fi îngropat fostul suveran este „o dezbatere absurda”, conform ziare.com.

„Nu are nicio legătură ora cu înmormântarea. Nu contravine cu absolut nimic tradiției creștine și ortodoxe! Nu este o premieră, va dați seama că se face în contextul posibilului (înmormântarea, n.red.) Nu se poate ajunge mai devreme de ora respectivă şi este o decizie a Casei Regale, nu a Bisericii”, ne-a declarat acesta.

Întrebat dacă Patriarhia Română a fost consultată de Casă Regală cu privire la programul funeraliilor, purtătorul de cuvânt a subliniat că „nu se pune problema unei consultări, pentru că nu intervine niciun fel de contradicţie”.

„Biserica Ortodoxă nu are nimic împotriva acestui moment ales spre seară. Constrângerea faptelor contribuie la asta, dar nu e niciun fel de problemă”, a conchis Vasile Banescu.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
41 Comentarii la “Regele Mihai va fi înmormântat pe întuneric. Mulți spun că este o batjocură, dar patriarhia zice că nu-i o problemă”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 7 decembrie 2017 at 17:49

  Asta-i masoneria.

  • Radu
   # 7 decembrie 2017 at 21:59

   Masoneria e republicana si uraste de moarte monarhia si biserica.

   Citeste istoria Frantei si a Rusiei sa vezi ca asa e
   In Marea Britanie a fost un compromis pentru ca acolo monarhul face parte din masonerie altfel de mult era si Marea Britanie republica

 2. # 7 decembrie 2017 at 17:53

  E mort de vreun an.De aceea nu avea acces bietul nepot sa il vada.Daca cosciugul va fi sigilat si nu il va vedea nimeni,e clar,omul a murit demult.

 3. melania
  # 7 decembrie 2017 at 18:15

  Din partea mea poate sa-l ingroape si la miezul noptii sau niciodata ,pt mine este egal cu zero ca orice presedinte din RO care va crapa !

  • Cosmint
   # 7 decembrie 2017 at 21:00

   Subscriu

 4. # 7 decembrie 2017 at 18:22

  Patriarhia cunoaste istoria ! ? ultimul maresal cred ca era Antonescu !!?

  • SAVONAROLA
   # 8 decembrie 2017 at 5:44

   În istoria României au fost 7 maresali, dintre care doar 3 și-au câștigat acest grad pe câmpul de lupta: Averescu, Prezan și Antonescu.

 5. # 7 decembrie 2017 at 18:38

  Dumnezeu sa_l odihneasca!
  Iarta-ne Doamne!

 6. # 7 decembrie 2017 at 18:52

  Programul nu l-a făcut B.O.R.,ci Casa Regală.

 7. # 7 decembrie 2017 at 19:09

  Ritual satanic,luciferian, il aduce de la fratii lor ILLUMINATI, clar

  • Radu
   # 7 decembrie 2017 at 21:58

   De unde ai ajuns la concluzia asta?

   stii ceva ce noi nu stim?

   asa sa vorbesti aiurea in post e pacat

  • # 8 decembrie 2017 at 4:54

   Ritual reptilian corect…

 8. # 7 decembrie 2017 at 19:19

  Corect,Dl Claudiu,este SATANISTA, tovarasa asta

 9. # 7 decembrie 2017 at 19:40

  Regele e ”mort” de 70 de ani ! Doar Mihai a supravietuit. Respect pentru ce a fost [nu si pt. arestarea lui Antonescu] ,si pt. putinul care l a facut pentru Romania din asa zisul exil !

 10. # 7 decembrie 2017 at 20:13

  „Cine-i fără de păcat sa arunce prima piatră!”

 11. Camelia Feraru
  # 7 decembrie 2017 at 20:14

  Important este sã-i strãluceascã lumina cea veşnicã. Dacã tot s-a ales o orã neobişnuitã a înmormîntãrii se putea da şi o explicaţie din respect pentru popor ţinînd cont cã se trateazã de o figurã publicã cu un impact important în istorie.

 12. MIHAI VITEAZUL DOMN ROMAN
  # 7 decembrie 2017 at 21:34

  BOR ,PATRIARHIA ROMANA ,REPREZENTANTII EI ,TREBUIE SA SPUNA URMATORUL ADEVAR POPULATIEI:UNIREA ROMANILOR A FACUT O POPORUL ROMAN IMPREUNA CU SFINTUL EI MARTIR VOIEVOD ,MIHAI VITEAZUL ,LA ANUL 1601. ACEST MOMENT TREBUIE AMINTIT IN CONTINUU ,FACUT CUNOSCUT OFICIAL SI DE CATRE CONDUCEREA TARII ,ATIT CIT MAI ESTE EA,PRACTIC FIIND SFISIATA ,DE MAI MULTI JEFUITORI SI STRAINI ,NICI MACAR COLONIE NEFIIND ,ACEASTA INSEMNIND CA AR AVEA O STAPINIRE STRAINA DOAR SI NU MAI MULTE SI NESTIUTE CA ACUM.DEASEMENI TREBUIE SA SE SPUNA CA ROMANII DE LA DUMNEZEU AU VOIEVODAT NU MONARHIE .VOIEVODATUL ESTE DE LA DOMNUL ATOTBUN IAR MONARHIA ESTE INVENTIA FORTELOR OCULTE MONDIALE SATANICE .ACTUL ASASINARII ULTIMULUI VOIEVOD ROMAN ALEXANDRU IOAN CUZA ,ADUCEREA IN TARA A UNUI STRAIN DE CATRE TRADATORII BRATIENI SI ALTI ACOLITI AI LOR,IMPUNEREA MONARHIEI CA FORMA DE GUVERNAMINT NENATURALA IN ROMANIA CONSTITUIE ACTUL INGENUNCHIERII ROMANILOR,UMILIRII LOR,DE ATUNCI SE SPALA CREIERUL FRAIERILOR CU majestatea sa ,singe albastru,{eugenism de fapt] .alteta regala si alte rahaturi ptr.fraieri DERANJANT FAPTUL CA REPREZENTANTII BOR AU ASERVIT O STAPINIRII MONARHICE ,STIM CA APOI SI CELEI BOLSEVICE ,SI NU EDUCA POPORUL PROST PTR.A SI CUNOASTE ISTORIA ADEVARATA SI MOMENTELE EI DE URIASA DEMNITATE CUM A FOST CEL DE LA ANUL 1601 CIND UN DOMN ROMAN ,BARBAT DEMN,RAZBOINIC A APARAT LUMEA INTREAGA DE ISLAMIZARE SI INROBIRE CU UN POPOR ROMAN BINE CONDUS.POATE SI RAPOSATUL PRESEDINTE NICOLAE CEAUSESCU A FOST VOIEVOD ROMAN,EL REUSIND SA FACA IN 25 DEANI DIN ROMANIA O TARA CARE AVEA DREPTUL MORAL SA VORBEASCA PRIMA ORIUNDE SI SA FIE LUATA CA EXEMPLU ,UNIC IN ISTORIE. [ O TARA fara DATORII CU BANI IN PLUS PRIN FORTE PROPRII NU PRIN JEFUIREA ALTOR POPOARE SI CU O PERSPECTIVA URIAS DE BUNA SI DPDVEDERE MATERIAL SI CHIAR AL CREDINTEI CRESTINE ORTODOXE] . CU MARELE VOIEVOD MIHAI VITEAZUL SFINT MARTIR SI CU EROUL POATE SI EL MARTIR PRESEDINTELE NICOLAE CEAUSESCU ASASINAT DE TRADATORII INCONSTIENTULUI DE POPOR,ROMANII AU FOST STAPINI PE PAMINTUL LOR SI NU LE A CINTAT COCOSUL ALTORA IN OGRADA .PRESEDINTELE NICOLAE CEAUSESCU A FOST UN IUBITOR SI APARATOR AL VIETII SI COPIILOR .IMPIEDICIND AVORTURILE SI EDUCIND POPULATIA. TREZITI VA FRAIERILOR,AVETI CONSTIINTA ISTORICA SI NU MAI ELOGIATI INVADATORII ,STRAINII ,Formati va constiinta colectiva sanatoasa. MOS NICOLAE NE A FACUT UN CADOU SUPERB DE SF.NICOLAE .S A DUS UN NECRESTIN LA NEFIINTA .A SCAPAT TARA DE O LPITOARE .SA SCAPAM SI DE URMASII LIPITORII SI ALTII CA EI DE DUPA ANUL 1989 APOI ESTE CONTRAR CREDINTEI crestine ortodoxe sa se faca sf.slujba de inmormintare noaptea .Faptul este inca o dovada de lepadare de sfinta credinta a capilorBOR.De afeminatul ,domnisoara banescu nici nu ar trebui sa vorbim .Este un anonim Patriarhul trebuie sa comuice direct cu credinciosii daca ii iubeste nu prin interpusi .dar ,evident nu i iubeste.Vai ,cum sa se deranjeze sa se coboare din marele jilt arhieresc sa comunice cu cei de rind !!! La cit este de scump este el .trebuindu i si turn babel ,monstruozitatea de cladire supranumita catedrala mintuirii,aceasta fiind si obiectiv militar si ocult cum sa respire acelasi aer cu prostimea care i se inchina lui in loc DOMNULUI ATOTBUN ,MINTUITORUL IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU?!

  • Ionut
   # 8 decembrie 2017 at 9:58

   Inversunarea nu e un sfetnic bun. Da, unirea Tarilor Romane infaptuita sub conducerea lui Mihai Viteazul, primul rege la Romaniei (daca putem spune asa) a durat pana in 1601, dar a avut loc in 1600.
   Dezbinarea ne caracterizeaza. Cu exceptia Transilvaniei, in celelalte doua provincii, au fost pusi domni tot romani (din neamul Movilestilor) cu sprijinul unor puteri straine (Polonia si Imperiul Otoman).
   Alexandru-Ioan Cuza , pe care nu-l judec, a fost mason si a avut o atitudine anticlericala.
   Printre argumentele favorabile aducerii unui domnitor strain (Carol I) se numara si acela ca exista o rivalitate intre marile famillii boieresti, care uneori se lasa cu varsare de sange. Astfel, un strain putea sa fie echidistant.
   Exista speculatii, dar se pare ca Al. I. Cuza ar fi murit in exil din cauza unei raceli incorect tratate si a fost inmormantat in tara cu onoruri militare.
   Nici generalul Ion Antonescu, nici Nicolae Ceausescu nu trebuiau impuscati. Ca popor, trebuie sa ne lepadam de aceste crime care au ca autor moral membri ai ocultei.

   • MIHAI VITEAZUL DOMN ROMAN
    # 8 decembrie 2017 at 19:11

    Voievodul alexandru Ioan Cuza initial a fost cu masonii dar apoi s a intors impotriva lor ,,fiind patriot si nationalist.Motiv ptr. care a si fost asasinat. In privinta anticleralismului,da era impotriva dar aceasta nu inseamna ca era contra crestinismului ortodox sau a crestinilor ortodocsi romani ci a popilor fanarioti care vindeau tara grecilor.Secularizarea averilor bisericesti a fost necesara ,aceasta insemnind de fapt scoaterea averilor Bisericii romane din ghearele fanariotilor greci. Foarte sanatos a procedat .Si popii care proslavesc monarhia si hohentolarismul astazi, sint tot un fel de fanarioti .Acestia se gindesc la burta lor si nu la Sfinta Biserica.2.Aducerea unui cap strain la conducerea Tarii pe motiv ca se gheruiesc gastile de asazisi boieri autohtoni ptr. acesta intre ei ,ESTE UN PRETEXT .In realitate gasca bratienilor si aliatii lor .ai lui maniu si altii de atunci vroiau de fapt niste garantii de la puterile din Apus ca ei si familiile lor vor ramine pe veci stapinii Tarii in schimb acceptind sa duca tucalul hohentolernilor.

 13. Radu
  # 7 decembrie 2017 at 21:56

  Da este ciudat nu stiam de asta

  Ca simpatizant al monarhiei si speram ca poate sa il mai vedem inainte sa moara din nou Rege, acest fapt cu inmormantarea inseamna ca e ceva ciudat foarte ciudat intr-adevar e trist

  Nu stiu ce s-a intamplat

  Personal cred ca nu a fost in gratiile cui trebuie nu era vazut bine fostulk Rege Mihai de cei din vest cu putere pentru ca altfel era de mult restaurata Monarhia daca s-ar fi dorit acest lucru

  Prin acest lucru si alte aspecte ciudate care ridica banuieli Casa Regala voit sau nu isi pierde si putinii sustinatori din Romania pe care ii are.
  Oricum daca 20% dintre romani erau pentru monarhie acum o sa fie mult mai putini.

  Posibil ca Principesa Margareta sa fi fost fortata poate sau poate nu sa fi facut jocul anumitor persoane sau grupuri de interese

  Daca e adevarat ca a murit mai demult e foarte foarte urat si ascunde anumite lucruri…

  Printul Nicolae e posibil sa aiba dreptate si sa fi fost exclus pentru ca a aflat ceva ce nu trebuia sa afle

  Sa-l apere Dumnezeu pe printul Nicolae si daca va fi voia Sa sa fie el viitorul rege al Romanie care va restaura monarhia asa sa fie daca nu nu…
  Totul e la voia Domnului

  Pacat ca astfel de lucruri strica vrand nevrand ideea monarhiei si a continuitatii istorice si de a face dreptate istorica dupa mizeriile facute de satanele comuniste timp de 45 de ani

 14. mircea.v
  # 7 decembrie 2017 at 22:01

  Dumnezeu sa il ierte!

  Eu nu am citit ceva laudativ/apreciativ despre regele Mihai la nici unul din Sfintii Inchisorilor.
  El a fost ceva foarte mic strivit de vremuri. Pe cand un Parinte Calciu, de exemplu, a strivit el vremurile.

  Restul, e „Caragiale” ; doliu national…
  Cand or decreta doliu national pt Pitesti (90%legionari), Aiud (incepand cu 1957, 95% legionari), Jilava…, mai vorbim si de doliu pt ultimul rege.

  Sau, doliu national pentru Corneliu Zelea Codreanu. Cum ar fi asta…?
  La fel, Corneliu Zelea Codreanu a fost peste vremuri…

  Cam asta mi-a ramas ca imagine din perioada de maxim a regelui (ca dupa ce au aparut rusii pe scena, comedia chiar a fost tragica si de prost gust)

  Din cartea „Drumul crucii” – Aurel State

  Regele Mihai in vizita pe frontul de rasarit

  „ofiterii trecura in front. Iar se sopti ceva si colonelul tuna: „Pentru onor inainte prezentati arm!”. Regele facu efortul unui somnoros: „Sanatate, camarazi!” si se intoarse, urmat de suita pestrita. Cineva gandea destul de tare sa fie auzit: „Vii tu, rege, dupa cucerirea Sevastopolului, si nu chemi nici macar un ostas din unitatea citata de cateva ori pe natiune, sa-i prinzi pe bluza o Virtute Militara?”

  Cam la fel de somnoros era si imparatul Imperiului Roman de Rasarit din perioada Sfantului Ioan Gura de Aur.
  Daa, seamana cele 2 personaje: somnorosi, nu ii interesa mai nimic, femeile faceau cam ce vroiau cu ei…
  In cazul imparatului, toata prigoana sfantului a venit de la imparateasa prin imparatul cel somnoros.

  • Ionut
   # 8 decembrie 2017 at 10:32

   „În perioada guvernării antonesciene, Regele Mihai a fost ţinut departe de toate problemele politice, inclusiv de decizia intrării în război alături de Germania nazistă. Antonescu vedea în Mihai un copil lipsit de experienţă care nu poate juca niciun rol în conducerea statului, mai ales pe timp de război:„Până când regele va deveni cu vârsta şi mintea ca să-şi dea seama de problemele statului, vă rog să luaţi notă de acest lucru, nimeni nu va putea să-i supună problemele de stat şi oricine şi pe orice treaptă s-ar găsi în stat, va fi destituit de mine. Nimeni nu va trece prin faţa Palatului decât ca să se închine în faţa unui simbol. El este un simbol şi nu are dreptul să se amestece în conducerea statului.” ”

   „În ciuda faptului că nici măcar nu i s-a cerut părerea în privinţa intrării în război, regele Mihai a sprijinit decizia generalului Antonescu de a lupta împotriva Uniunii Sovietice pentru recuperarea Basarabiei. De aceea, el a călătorit pe front pentru încurajarea soldaţilor. Treptat însă, tânărul rege s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de politica lui Antonescu, dezaprobând continuarea luptelor dincolo de Nistru.” (https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/momente-cheie-din-viata-regelui-mihai)

   https://www.agerpres.ro/flux-documentare/2017/12/08/imagini-cu-regele-mihai-i-in-perioada-1941-1947-07-00-12

   “În afară de preocupările duhovniceşti, o vizitam pe domniţa ILEANA, în apartamentul ei, unde am avut şi discuţii cu ea. Astfel îmi amintesc că am discutat despre moartea lui ZELEA CODREANU, spunându-mi că în ceea ce o priveşte, ea l-a simpatizat şi că regretă moartea lui, comisă de fratele ei, CAROL al II-lea, exprimând următoarele cuvinte: “România este singura ţară în care succesul nu are succes”. S-a referit la succesul pe care-l avea CODREANU, însă care nu a dus la nici un succes, făcându-l vinovat în acest sens pe CAROL al II-lea. Ea prevedea schimbările care au se să facă în România şi îmi amintesc că se frământa cum să facă să rămână în ţară.” (Pr. Arsenie Boca)

   https://anomismia.wordpress.com/2013/11/04/o-scrisoare-a-marturisitorului-ioan-ianolide-catre-principesa-ileana-a-romaniei-maica-alexandra/

 15. # 7 decembrie 2017 at 23:01

  Este extrem de bizar acest ritual,ce suna a ceva satanic…

 16. # 7 decembrie 2017 at 23:01

  Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca in Imparatia Lui.

 17. # 7 decembrie 2017 at 23:32

  Fostul Rege Mihai este mort exact de atâta timp de când nu a mai apărut public, adică de aproape 3 ani. Este mai mult decât logic ca regele zace de 3 ani in congelator. Toate articolele din presa si declaratii despre starea de sanatate a regelui sunt trucuri ieftine pentru copii mai mici de 3 ani care nu l-au mai prins pe rege in viață. Deja cei de 5 ani devin suspicioși.

 18. # 8 decembrie 2017 at 0:30

  Nu se poate! !!

 19. # 8 decembrie 2017 at 5:43

  Atenție la acest „actoraș” radu duda, traiectoriile lui pe la casa regală oarecum ciudate

 20. Ionut
  # 8 decembrie 2017 at 10:02

  Cred ca poporul roman merita o explicatie a acestui fapt. Indiferent care sunt motivele, mi se pare bizar sa procedezi in acest fel.
  Poate ca boala a produs o degradare fizica accentuata, dar, totusi, e nevoie de o explicatie.

 21. # 8 decembrie 2017 at 13:26

  Exista un ceremonial scris sau nescris privind înmormântarea regilor creștini. Oare de ce se fac improvizații pe acest subiect. Este legal? De ce statul și guvernul României nu se implica in respectarea ceremonialului. Regele aparține țării nu numai familiei. Cine a făcut aceasta impietate?

 22. Camelian Propinatiu
  # 8 decembrie 2017 at 13:38

  Blestemul lui Antonescu, ratarea desparţii de Regele Mihai! În 1941-1945, România Regala, decupata în 1940, s-a aparat prin Razboiul Sfânt purtat împotriva AMBELOR totalitarisme agresoare. Regele Mihai este ultimul nostru mareşal şi un ceremonial fara afet de tun, macar de la Palat la Mitropolie, si oarecum noaptea ca hoţii si fara popor, este o necunoastere de catre urmasi a istoriei Neamului Românesc cu grave si ireparabile urmari.

 23. # 8 decembrie 2017 at 19:15

  Sabina,am 1 tona de prieteni,vorbesc cu 4 continente in engleza,franceza,etc…,so ,im not alone,dear

 24. # 8 decembrie 2017 at 19:17

  Nu sunt PSD- ista,duca-se pe pustiu,nu am mai votat de 15 ani,SUNT ORTODOXA,SI LUPT PENTRU HRISTOS

 25. Aeleden
  # 13 decembrie 2017 at 9:57

  Toate şansele să fie mort de mult, dar e posibil ca sicriul adus în Ro să fie gol şi „regele” să fi fost îngropat altundeva.
  Plasarea oficială a „decesului” în această perioadă ar avea rostul de a mai tulbura postul Crăciunului cu un eveniment paralel, ce va fi trâmbiţat an de an parazitând sărbătorile creştine. Tot de aceea Ceauşescu a fost executat în ziua de Crăciun şi cine sunt cei care pun la cale asemenea planificări (cu tâlc) se ştie: perciunaţii.

Trackbacks/Pingbacks
 1. Din ciclul ,,ortodoxia după ureche": Propunere pentru CANONIZAREA Regelui Mihai - OrtodoxINFO - 9 decembrie 2017

  […] Regele Mihai va fi înmormântat pe întuneric. Mulți spun că este o batjocură, dar patriarhia zi…. […]

Scrie un comentariu

Scroll Up