Erdogan îl amenință pe Trump cu întreruperea relațiilor turco-israeliene: Ierusalimului – „linie roșie” pentru musulmani

dec. 6, 2017 3629 3 http://bit.ly/2H8LHaH

Într-un discurs televizat, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a spus că statutul Ierusalimului ar trebui să rămână o „linie roșie” pentru musulmani.

FOTO: http://independent.md/wp-content/uploads/2017/11/erdogan-1-1-1-1.jpg

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, adresându-i-se omologului său american, Donald Trump, într-un discurs ținut pentru partidul său de guvernământ, a avertizat că, dacă Trump decide în cele din urmă să recunoască Ierusalimul capitala Israelului, Ankara va cere un summit al Organizației pentru Cooperare Islamică și va lua în considerare întreruperea relațiilor cu Israelul.

Declarația vine la câteva zile după ce ginerele lui Trump și consilierul senior Jared Kusher au spus că președintele american ar fi fost aproape de o decizie privind recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Israelului.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Erdogan îl amenință pe Trump cu întreruperea relațiilor turco-israeliene: Ierusalimului – „linie roșie” pentru musulmani”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 6 decembrie 2017 at 8:36

  În Grecia proteste împotriva vizitei lui Erdogan

 2. acelas
  # 6 decembrie 2017 at 8:50

  se intampla chiar la noi. Nu ne-a intrebat nimeni de nimic. Sistemul isi continua marsul triumfal, nestingherit. La ce mai exista parlament in Romania?

  https://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/modernizare-aeroport-otopeni-24439.html

  .

 3. RomeoB
  # 6 decembrie 2017 at 12:09

  Baga o stramba in calea lui antihrist, dar in realitate, mai pe romaneste ‘o cauta cu lumanarea’.

Scrie un comentariu

Scroll Up