X

Caz de CANIBALISM în Covasna după un consum ALCOOL și DROGURI: a băut sângele victimei şi i-a mâncat o bucată de faţă. Atenţie: detalii şocante

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un tânăr de 16 ani care şi-a ucis săptămâna trecută prietenul de pahar a făcut declaraţii şocante în faţa anchetatorilor. Conform presei locale, suspectul a spus că a băut sângele victimei, i-a tăiat mandibula, a dus-o acasă unde a mâncat bucăţi din ea de faţă cu fratele său.

Crima s-a petrecut săptămâna trecută sub în pod din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, iar detaliile şocante au ieşit la iveală în urma declaraţiilor agresorului. Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a băut sângele victimei şi a muşcat bucăţi din madibula acesteia. Mai mult, agresorul a luat acasă o parte din mandibula victimei şi a mâncat din ea de faţă cu fratele său. Tânărul a declarat că nu îşi regretă fapta, dar, pentru că este minor, anchetatorii au cerut o analiză psihiatrică pentru a vedea dacă are sau nu discernământ.

Victima, în vârstă de 21 de ani, era din Hetea, dar îşi făcea veacul tot aici, sub podul de la Gară sau pe la Statuia Ostaşului Român. Joi după-masă cei doi s-au întâlnit au pus împreună bani şi au cumpărat foarte mult alcool. El povesteşte că e vorba de 10 jumătăţi de votcă, însemnând 5 litri, şi alte cinci PET-uri de bere, de doi litri. Au început să consume pe stradă şi au fost amendaţi de jandarmi, după care s-au dus sub pod şi au băut în continuare. Tot el zice că au avut şi 10 – 15 sticle de prenadez şi s-au drogat. A început ca o joacă şi au început să se strângă de gât. Nemaiavând putere, a luat o piatră, spune el, de o jumătate de kilogram, şi i-a dat în cap până i-a văzut creierii. (…) După care i-a băgat mâna în gură şi cu un ciob de sticlă i-a tăiat gura de jur împrejur, de sub nas până spre piept, şi i-a scos mandibula şi limba. Ne-a mai spus că a băut cu palmele căuş de 6 – 7 ori sânge. După care a dus acasă bucata de mandibulă“, a declarat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, Adrian Baciu, potrivit Covasnamedia.ro.

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 16 ani este acuzat de omor şi riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare. Dacă raportul medico-legal va confirma declaraţiile şocante, tânărul va fi acuzat de omor deosebit de grav, faptă a cărei pedeapsă maximă este închisoarea pe viaţă.

NOTĂ OrtodoxINFO

Inaintea multor pacate mari ca: uciderea, desfranarea, bataia, talharia, cearta, este prezent abuzul de alcool (droguri), unul din cele 7 pacate de moarte.In acelasi timp aceasta patima este o forma de indracire, caci omul pierde controlul asupra sa si se afla sub deplina stapa­nire a demonilor.

 

Citiți vă rog și:

Marea Britanie: Drogul SPICE ii transforma pe oameni in ZOMBI. Acestia arata POSEDATI, devin extrem de AGRESIVI si vorbesc cu VOCI pe care doar ei le aud

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Acuma nu i nimic încă sa vedeți pe timpul războiului și in zilele foametei ce canibalism va fi ; clanurile de interlopi romani și țigani, satrele de țigani de la periferia orașelor și satelor ce tocănița vor face din noi

  2. Consider că povestea despre beție nu e prea ortodoxă, căci Hristos însuși, refuzând îndemnul demonic de a transforma pietrele în pâini, ne învață să nu avem nici o legătură cu dracii și cu sfaturile lor.
    Chiar dacă are o conotație moralizatoare, arătând că un păcat care ni se pare mai mic poate conduce la altele despre care realizăm că sunt grave, știm că orice păcat trebuie evitat pe cât putem.
    Nu zicea Steinhardt că nu semnează nici că doi plus doi fac patru, ca să nu îi apară semnătura lângă cea a demonului? De ce noi ar trebui să avem de ales între mai multe păcate, în loc de a alege să facem voia lui Dumnezeu și să nu păcătuim? De ce ar trebui să ascultăm ce ne zic dracii și să ne conformăm cererilor lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button