X

Parlamentarii nu s-au vaccinat!

de null

Imagini pentru Parlament

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au votat pentru ca romanii, copii si adulti, sa fie vaccinati cu japca. Ei insa n-au facut-o …

In perioada votului, sistemul le-a bagat in Parlament fete frumoase cu seringi contra gripei. Ba vaccinarea mai era si moca. Ideea era ca alesii neamului sa se buluceasca la “imunizare”, pentru a da un bun exemplu gloatei.

Iata ce putem citi la REPORTAJ / Câți aleși s-au vaccinat gratuit la Parlament de pe Libertatea, din 14 noiembrie 2017:

 

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, în colaborare cu Asociaţia Pro Imunizare a organizat la Palatul Parlamentului o campanie de vaccinare antigripală gratuită, în perioada 13 – 15 noiembrie.

Un cabinet mobil a fost instalat chiar pe holul sălii de plen, în fața biroului lui Liviu Dragnea. Primele două zile de campanie nu au adus mulți deputați la vaccinare. În prima zi au ajuns la cabinet doar 10 parlamentari, iar mulți au cerut doar pliante, refuzând să facă vaccinul. Marți, activitatea medicilor a fost mai eficientă. 50 de parlamentari și-au făcut vaccinul antigrupal și au promis că îi vor convinge și pe colegi.

 

Dar colegii nu s-au bulucit. Iata ce putem citi la Șocant! Parlamentarii nu vor imunitate…în fața gripei de pe Telegraf, din 19 noiembrie 2017:

 

Parlamentarii sunt din nou privilegiați. Li s-a oferit posibilitatea să se vaccineze împotriva gripei, dar aleșii neamului refuză.

Dacă Nicușor Dan crede că este suficient de sănătos să nu aibă nevoie de vaccin, alții preferă tratamentele naturiste și remediile băbești: usturoi și ghimbir.

 

Sunt 329 de deputati si 136 de senatori, deci 465 de parlamentari in total:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legislative_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Asta-i ordinea si noua logica :noi va hotaram ,dar voi gloata trebuie sa faceti ,chiar de vreti ,chiar de nu vreti,facem ceva pe a voastra parere,noi suntem cei mai luminati si atoatestiutori care avem puterea de la noi sa va hotaram viata voatra…Iar noi ,cei multi ne lasam viata si soarta in mainile acestor gunoaie ,acestor analfabeti si iubitori de …bani,care marea majoritate dintre ei va spun sigur ca sunt fosti soferi de rabe si bisnitari de blugi,prin anii ’90 ,deveniti patroni,primari si mai apoi demnitari (de la demnitate si dreptate….vaai de capul ei demnitate) .Iar mai departe masinaria de manipulare a gloatei scoate in prim plan zece,cin’spe femei cu fel de fel de diplome si un discurs pur teoretic si indracit ,pe care le poarta ca pe niste curve vandute,ca pe niste zdrente dresate si cu creierele sterse de orice urma de constiinta pe la toate televiziunile lor (fiindca mass media romaneasca si nu numai,adica media maselor ,a gloatelor ,toata este controlata in detalii mai tare decat pe timpul comunistilor) si isi expun diplomele ,,muncite” si experienta lor ,,masiva” in domeniu otravirii cu chimicale sigure. a oamenilor (ca asta e azi majoritatea zdrobitoare a doftorilor,adica prescriptionisti de droguri,medicamente),iar gloata le aproba toate sclerozele fara sa mai cerceteze daca sunt sau nu in masura sa vorbeasca in numele tuturor .Si Poanta Bacsis ,ex primul ministru al Romaniei este tot ,,doftor” in drept ,sa nu uitam,precum toate panaramele de conduc azi tara asta si hotarasc cine si ce sa respire si cat trebuie sa manace .Dar noi sforaim si iesim cu zecile de mii ptr …giustitie…ca asa vor romanii sa fie civilizati ,adica dresati.A c-am venit timpul sa punem mana pe pari si sa-i dezbracam pe toti la curu’ gol ,fara mila ,ca altfel ne belesc ei pe noi.

  2. Legea vaccinării obligatorii. Strategia hienelor:

    1. Manipulezi frica. Pui turma pe fugă.
    2. Devide et impera (devide și cucerește). Separi o pereche de turmă.
    3. Finalul. Separi vițelul de bivoliță.
    4. Servești masa – cărniță fragedă de vițel! Vițelușul singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mama lui – nu are nicio șansă în fața colților setoși de sânge ai hienelor.

    Nu exact aceeași strategie se urmărește și în cazul mega-escrocheriei numite ”legea vaccinării obigatorii”?

    Se caută, pe orice cale posibilă (discriminare, incitare la ură, manipularea sentimentelor de frică, amenzi cocoșante, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, hărțuirea părinților în comisiile de vănătoare a vrăjitoarelor, așa numitele comisii județene de vaccinare), să se despartă copiii de părinții lor iubitori.

    PENTRU PĂRINȚI: amenzi cocoșante, incitare la ură, minciuni și distorsiuni sfruntate, înfierare cu mânie proletară, persecuții, discriminare, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, ani grei de închisoare (cum nici măcar unui vioalator înrăit nu i-ai da).

    PENTRU COMPANIILE FARMACEUTICE STRĂINE: marea ”responsabilitate” de a colecta, an de an, profituri nesimțite în conturile lor din ce în ce mai umflate. Oricât de prost nu s-ar dovedi vaccinul lor (că a generat mii de cancere peste ani, că a dat naștere la un nou val de boli autoimune, etc) – nu contează – RESPONSABILITATEA producătorilor este practic ZERO.

    Cum s-ar spune: pentru sclavii români Ciumă, pentru stăpânii străini Mumă! Trăiască ”democrația” mioritică, pardon… am vrut să spun… piară demoNOcrația împreună cu toți trădătorii a căror mână va îndrăzni să voteze legea vaccinării obligatorii – o lege de esență fascistă care aruncă România cu zeci de ani în urmă în tenebrele totalitarismului odios!!!

  3. ”Mita in domeniul Sanatatii ajunge la 20%, in IT la 10% si in infrastructura intre 2% si 5%, sustine procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.”

    Mită în Sănătate? 20%?! Legea vaccinării obligatorii PUTE, precum un hoit intrat demult în putrefacție, a promovare flagrantă – fără perdea, fără niciun pic rușine, cu insultarea grava a inteligenții tuturor românilor care (mai) gândesc în această țară – de INTERESE FINANCIARE corporatiste de o magnitudine greu de bănuit.

    Întrebarea care mă frământă este aceasta: ”S-a menținut tot procentul de 20% sau, avându-se în vedere anvergura afacerii, s-a negociat un procent mai mare de data aceasta? PE CÂȚI ARGINȚI SUNT VÂNDUȚI COPIII NOȘTRI STRĂINILOR? Ne spune cineva?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button