X

COREEA DE NORD nu renunță: Un nou test NUCLEAR

de null

Nou test cu rachetă al Phenianului. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lansarea a fost anunţată de surse militare sud-coreene, care au precizat că e vorba de o racheta balistică, lansată de la o bază din apropiere de Pyongsong în direcţia est.

Semnale radio şi de activitate radar la o bază de rachete nord-coreeană au suscitat încă de dimineaţă temeri că Phenianul pregăteşte un nou tir cu rachetă. Coreea de Nord a alarmat comunitatea internaţională cu programul său balistic, dar nu a mai efectuat vreun test din 15 septembrie, fapt ce a dat speranţa că înăsprirea sancţiunilor ONU va da rezultate.

Agenţia de presă sud-coreeană Yonhap, citând o sursă guvernamentală, relatează totodată că un radar de urmărire a rachetelor a intrat în serviciu luni la o bază nord-coreeană neindentificată şi că traficul de telecomunicaţii s-a intensificat, scrie Agerpres.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Atâta timp cât această ţară are susţinerea unei / unor mari puteri ,precum China sau Rusia , NU SE VA LĂSA DE PRACTICILE ASTEA “PUERILE” ..MADE IN KIM-JONG-un !

    1. Practici ‘puerile zici’?. America, Rusia, China fac teste din astea cu sutele intr un an. Stai ca nu inteleg, ele au voie si altii nu?. Aici toata miza este controlul. Daca cumva america se gandeste sa atace coreea, coreea nu trebuie sa detina asemenea arme pentru ca ar riposta prea puternic si pierderile ar fi prea mari pentru americani. Cum sa fi vasal cand ai asemenea arme, nu prea poti. Toti ce se spune la tv este propaganda. Unii au voie sa detina arme nucleare si se mandresc cu ele, altii mai saraci nu ca devin imediat inamicii democratiei, ma lasi :-)). Repet inca odata.. Control si sclavie, asta i scopul. Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu, somn usor in continuare in noua ordine mondiala.

      1. Cel mai bun comentariu pe care l-am văzut în ultimii ani. Purul adevăr care este văzut de foarte puțini.

        Lumea noastră se aseamănă cu un om care cade încet din atmosferă cu o parașută. Deși el crede că va ateriza lin și fără probleme, la un moment dat se poate rupe parașuta și va cădea în gol, panicat.

        Așa se va întâmpla și cu lumea aceasta după ce va izbucni al treilea război mondial – se va rupe parașuta și aceasta se va zdrobi după terminarea războiului.

  2. aia se tem de o eventuala invaziedin sud (vad si ei invaziile recente) dar marile puteri rusii, francezii, englezii, amerikanii au la “activ”fiecare sute daca nu mii de teste nucleare pe uscat in oceane si in atmosfera, ipocritii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button