X

Foto: IPS Ioan Selejan, evreul Stefan Popa Popa’s si Cavaleri de Malta la muzeul caricaturistului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fotografiile de mai sus sunt din articolul Ştefan Popa Popa’s, la inaugurarea muzeului său din Timişoara: „Meritam mai mult, pentru că pe unde am fost, am scos ţara din rahatul în care este“

Stefan Popa Popa’s este si Cavaler de Malta:

646x528
Foto: http://adevarul. ro/locale/timisoara/stefan-popa-popa-caricaturist-interviu-1_53f76d6a0d133766a87de94f/index.html

Cititi va rog si:

Caricaturistul evreu STEFAN POPA POPA’S: “Ştefan cel Mare a fost un mare vărsător de sânge, de ce l-au canonizat?”. Moldovenii si muntenii “nu au nimic în cap, sunt oameni primitivi.”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Mare maestru în feşteleală pe hârtie , cum poți spune că moldovenii şi muntenii sânt primitivi ? Şi de ce zici că Ştefan Cel Mare e vărsător de sânge ? Dacă erau din neamul lui David tot aşa ziceai despre ei ? Oricât de mare maestru ai fi vorbele astea te coboară cu multe trepte în ochii noştrii. Dar mă îndoiesc că îți pasă.

  2. Are un mare talent, asta mi se pare indiscutabil.
    Nu pot sa ma erijez in judecatorul lui Stefan Popa, dar cred ca talentul sau a esuat in directia caricaturii si intr-o anume mandrie de sine desprinsa de realitatea dura in care traim.

  3. Ce mizerie de om . Da de genocidul făcut de bolșevici Romanilor cind o sa vorbească și cind o sa își ceara iertare de la toată intelectualitatea acestei tari ucise din ordinul bolșevicilor evrei din care cu mindrie spune ca face parte . Rușine popa popas .

    1. Masonii din clubul Rotary….stiu..de ce! Sa l aud pe Popa Popas…sa condamne legea antinationala 217/2015, legea de vaccinare obligatorie,defrisarile,reverentelor 0 pt vanzarea resurselor tarii,aficetea migrantilor…in defaboatea a 4 milioane fe romani plecati afara de lipsiri!RUSINE!!!!!

  4. Are sufletul vândut. .Și cu asta cred ca am spus tot. Nimeni nu e perfect..E o mare diferență între a recunoaște slăbiciunile propriului neam și a arunca cu noroi în el..Dar, acest domn simandicos oricum nu e român, fapt recunoscut de el,asa că. .sa se ducă învârtindu-se. ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button