X

Video: SRI-ul ne spune un banc prost cu spioni

de null
bratislav-zivkovic-foto-reuters-
Bratislav Zivkovic. Foto: http://webtribune.rs/bratislav-zivkovic-svedoci-zvali-cetnike-iz-srbije-da-nameste-napad-na-mila-dukanovica/

Avem 7 servicii secrete si mai multi agenti secreti decat Franţa şi Germania la un loc. Numărul acestora e depăşit doar de cel al FBI:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De ce sunt atat de multi INTRUSI in Romania? Unul din raspunsuri: avem mai multi AGENTI SECRETI decat Franţa şi Germania la un loc. Numărul acestora e depăşit doar de cel al FBI. Dar DE CE AVEM ATAT DE MULTI agenti?

Si rezultatele se vad, iar ele sunt stralucite. Iata ultima actiune a SRI. Una glorioasa. De rasunet international. Pe surse se aude ca specialistii Mossad, CIA si MI5 s-au urcat deja in avioane, caci vin umili la Bucuresti sa ia notite.

Asadar, vizionati va rog declaratia de presa de pe contul de facebook al Serviciului Roman de Informatii:

 

https://www.facebook.com/sri.oficial/videos/1533185373432903/

 

Pentru cititorii mai noi ai portalului OrtodoxInfo, facem precizarea ca randurile de mai sus au fost ironice. Informatia despre numarul de agenti este insa foarte serioasa.

Lasand deci ironia la o parte, intrebam:

CE-A FOST ASTA?

Pai de aia primeste SRI-ul sume colosale de bani? Ca sa se laude cu ce? Ca nu stiu ce nationalist sarb, ce a luptat pentru Crimeea, a vrut niste hartoage de la Kogalniceanu dar n-a putut caci serviciile sunt vigilente si nu va mai intra in Romania in urmatorii 15 ani, ca atare sa dormim linistiti.

Dar pentru cine lucra, nu ne-au mai spus. Sau nu stiu nici ei? Sau lasa sa se subinteleaga, ca ar lucra pentru rusi? Adica serviciile ruse atat de jalnice sunt, incat se bazau pe un barbos (foto sus) arhicunoscut pe internet?

Pare un banc prost cu spioni.

Sau poate au dat-o cu manta, ca sa transmita ei un mesaj apropo de stirea asta:

TENSIUNI puternice între Ucraina și Serbia

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Greu de văzut 1,din cauza camuflajului natural a fost f greu de recunoscut dar dibăcia serviciilor a fost mai presus de orice chiar mai sus decat interesele tării.cu ajutorul dispozitivului gps ascuns in barbă au reusit.bravo!

  2. Dar 150 miliarde furate , trecute peste graniță SRI dormea s-au servevea destul cu Ghita si seful SRI Coldea barbugiul plimbare pe banii hoților , infractorilor de talia Ghita… nu m-ai aburiti SRI….

  3. Vrajeala de doi lei… “prevenirea oricaror riscuri si amenintari la adresa cetatenilor Romaniei”???!!! Pai mai inainte pomenea de “parteneri externi”, blablabla… Au prevenit asa de bine pana acum, incat peste 4 milioane de romani au plecat in bejenie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button