VIDEO: Filmări din timpul asaltului asupra schitului Orășeni

nov. 12, 2017 31722 15 http://bit.ly/2H7DP9E

UPDATE: VIDEO: NOI înregistrări cu momentul în care reprezentanții MMB bruschează pe Părintele Ioan Ungureanu și ocupă abuziv sfântul altar. Credincioșii își apără Părintele duhovnic.

Asa au credinta mitropolitii si preotii de la iasi vun la biserica de la schit Oltea aseni si farma usa biserici

Posted by Elena Carpen on Samstag, 11. November 2017

Posted by Elena Carpen on Samstag, 11. November 2017

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
15 Comentarii la “VIDEO: Filmări din timpul asaltului asupra schitului Orășeni”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Viorica L
  # 12 noiembrie 2017 at 15:07

  Rusine sa le fie! in loc sa fie in bisericile lor sa slujeasca Sfanta Litrurghie, acesti lupi imbracati in haine de oaie umbla si stica linistea acestui sat si acestei parohii! Vai si amar de capul lor!

 2. Viorica L
  # 12 noiembrie 2017 at 16:18

  Mihaela, esti in eroare totala! Acesti 2 preoti impreuna cu jandarmii au spart usa bisericii si au intrat cu forta in biserica! Daca tie maine iti sparge cineva casa, si intra peste tine, tu ii vei lasa in pace sa-ti spuna ce vor, mai bine zis ca vor sa te dea din casa afara, sa-ti sparga telefonul/camera de filmat, si sa aduca pe altcineva in locul tau. PR Ioan a fost hirotonit de un episcop care acum 17 ani nu promova erezia ecumenista, ca in vremurile de acum!

 3. Pr. Iovita Vasile
  # 12 noiembrie 2017 at 16:24

  Minti ca o nesimtita, Mihaela. Eu cunosc exact situatia din acea parohie si-ti spun ca daca. nu erau credinciosii sa-l apere demult il indepartau pe Parintele. Minti si cand spui ca Parintele ar fi rom Chiar asa de-ar fi, e un preot vrednic, nu fost, Si tie, si lui Savu Teofan va spun ca iadul are o mare ,,calitate”: este foarte primitor, asa ca n-aveti decat sa continuati cu minciunile voastre murdare. Cultura vad ca nu prea-ti da tarcoale.

 4. Nicoleta
  # 12 noiembrie 2017 at 16:32

  Dumnezeu sa ii dea putere si sanatate si mearga mai departe si sa sporeasca in credinta

 5. mihaela
  # 12 noiembrie 2017 at 16:53

  De ce mi-ati sters comentariul in care intrebam de ce a trebuit sa sparga usa? se slujea cu ea incuiata duminica dimineata?

  • redactor
   # 12 noiembrie 2017 at 17:16

   pt ca intelegi anapoda… parintele a inchis usa cand a vazut ca la poarta se pregateau sa vina dupa el

 6. Viorica L
  # 12 noiembrie 2017 at 17:20

  Mihaela, tu daca vezi ca vin furii sa-ti sparga casa incui usa sau o lasi deschisa si-i mai poftesti si la masa? ce e asa de greu de inteles?

 7. # 12 noiembrie 2017 at 20:21

  Doamne fereste….ce-a ajuns biserica lui Hristos!

 8. # 12 noiembrie 2017 at 20:55

  Episcopia taie si spinzura in teritoriu ,ce nu ati inteles?Dar asemenea fapte nu ii fac cinste.Bisericile ,mai ales la sate suntContributia Exclusiva Materiala a satenilor si cred ca si ei au un cuvint de spus in asemenea cazuri.Dar este confiscata de episcopie de pe vremea trecuta si uitata sa fie retrocedata locuitorilor din teritoriu.

  • # 13 noiembrie 2017 at 6:55

   Intradevăr! Episcopii nu mai au gandul la Hristos, ci la bani! Ei se cred peste Hristos! Nu se mai tem de Dumnezeu!
   Este acolo, sus, un judecator! Cum si papa Ioan Paul al II-lea, este in iad; multi dintre acești Episcopi vor ajunge langa el, la ordinul Domnului nostru Iisus Hristos.

   • Noel
    # 13 noiembrie 2017 at 10:34

    Urâciunea pustiirii în locul unde nu se cuvine…..

   • Vintila Marian
    # 14 noiembrie 2017 at 7:43

    Este un singur Judecător care ne va judeca pe toți după faptele noastre bune sau rele. Cine provoacă tulburare și suferință intre creștini? Nu cumva diavolul?Ah, știam că vor veni aceste zile de cernere, dar să ne bucurăm când suntem prigoniți pe nedrept. Lipsa dialogului între cele două tabere denotă lipsa dragostei dumnezeiești.Ma înșel? Pe de altă parte legat de ” sinodul cretan”, el nu are putere de decizie deoarece nu a fost semnat de multe biserici surori, el având mai degrabă caracter consultativ.Eu cred că diavolul și-a băgat coadă și i-a înșelat pe toți: pe uni cu nesupunerea iar pe alți prin graba caterisirii.Trist să vedem aceste lucruri in Biserică

    • Mirela
     # 15 noiembrie 2017 at 3:44

     A nu te supune ereziei și păstorului eretic nu e înșelare, ci apărarea dreptei credințe! Asta ne învață toți Sfinții Părinți să facem!

 9. Noel
  # 12 noiembrie 2017 at 22:59

  Măcel,dezastru…

 10. alexandru
  # 13 noiembrie 2017 at 1:03

  Dumnezeu sa al intareasca pe Parintele Ioan , un adevarat pastor care asi pune sufletul pentru oile sale !!!

Scrie un comentariu

Scroll Up