VIDEO: NOI înregistrări cu momentul în care reprezentanții MMB bruschează pe Părintele Ioan Ungureanu și ocupă abuziv sfântul altar. Credincioșii își apără Părintele duhovnic

nov. 12, 2017 28001 6 http://bit.ly/2HadDLC

.

Asa au credinta mitropolitii si preotii de la iasi vin la biserica de la schit-oraseni si distrug usa Bisericii

Posted by Elena Carpen on Samstag, 11. November 2017

Posted by Elena Carpen on Samstag, 11. November 2017

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “VIDEO: NOI înregistrări cu momentul în care reprezentanții MMB bruschează pe Părintele Ioan Ungureanu și ocupă abuziv sfântul altar. Credincioșii își apără Părintele duhovnic”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 12 noiembrie 2017 at 19:41

  Patrtriarul Antiohiei Ioan sa lovit de dezaprobarea intensa a mirenilor.
  Pagin Mai exact, la intrarea Patriarhului in biserică Adormirea Maicii Domnului din Balamand credincioși au scandat in limba araba nevrednic și anaxios atît către el cât și către episcopul Ioan Tapmpas http://www.katanixis.gr/2017/11/blog-post_26.html?m=1

 2. vasilica
  # 12 noiembrie 2017 at 19:47

  Biserica este curatata de ultimele elemente autentice, se instaleaza falsitatea si afaceristii, sa nu uitam ca Patriarhul Daniel a tacut intr-o privinta extrem de serioasa si importanta, vaccinarea obligatorie si ne-a vandut pentru cateva milioane de euro donate de primaria Bucurestiului pentru catedrala drept multumire.

  Mai multi preoti catolici printre care si Malachi Martin spun ca papa a minti in legatura cu al treilea secret de la fatima care a fost secret mult timp si ca in realitatea mesajul era despre faptul ca biserica o sa ajunga sa fie condusa de diavol, se pare ca se fac pasii destul de rapid in directia asta.

  In vremurile astea tulburi sa nu uitam ce a spus Isus „Împărăţia lui Dumnezeu nu vine în aşa fel încât să fie observată 21 şi nici nu se va zice: «Iat-o aici!» sau «Iat-o acolo!», pentru că Împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru!“ Luca 17:20

 3. # 12 noiembrie 2017 at 19:55

  Urâciunea pustiiri a pătruns pretutindeni

 4. rudolf bone
  # 12 noiembrie 2017 at 21:30

  Nu sunt acestea gesturi crestinesti ! Sunt semnele inceputului de apostazie.
  E evident ca un episcop adevarat ortodox nu recurge la asemenea stratageme.

  • # 13 noiembrie 2017 at 4:31

   Tocmai că nu este la inceput, apostazia a atins cote alarmante

 5. Maxim Marcu
  # 12 noiembrie 2017 at 23:41

  Doamne fereste ce fac acesti preoti, ierarhi si oameni! I-a lasat Dumnezeu pe mana diavolului! Mai bine nu se nasteau decat sa faca asa ceva! Nebuni si orbi!

Scrie un comentariu

Scroll Up