X

Desprins din MEMORANDUM: 20 de state UE vor semna un asa-zis PACT de aparare COMUNA.Acesta presupune un COMANDAMENT MEDICAL european, o RETEA de centre LOGISTICE si un CENTRU european de reacție la CRIZE, plus pregătiri comune ale ofițerilor MILITARI

de null
State membre ale UE vor semna un pact privind apărarea comună

Cel puțin 20 de state membre ale Uniunii Europene vor semna un pact privind apărarea comună, inițiativă promovată de Franța și Germania, pentru finanțarea și dezvoltarea infrastructurii militare comune, într-o manifestare a unității europene după decizia Marii Britanii de a părăsi bloc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ul comunitar. 

Parisul și Berlinul speră ca acordul să fie semnat pe 13 noiembrie la Bruxelles, iar Cooperarea Structurată Permanentă (PESCO) ar putea fi cel mai mare salt în politica de apărare a UE în ultimele decenii, scrie agerpres.ro.

Totuși, încă existe diferențe de opinie între Franța și Germania cu privire la ceea ce ar trebui să facă țările semnatare ale noului pact. În timp ce Franța dorește ca un nucleu de țări să contribuie la PESCO cu bani, echipamente militare și disponibilitatea de a interveni peste hotare, Germania încearcă să extindă acordul pentru a include cât mai multe state, ceea ce în opinia unor experți ar putea să îl facă mai puțin eficient.

“Aceasta trebuie să ducă la un nivel superior de angajament dacă va funcționa. Uniunea Europeană are deja o mulțime de forumuri pentru discuții”, a spus un oficial european, care a descris PESCO drept o căsătorie defensivă.

Până în prezent, Franța, Germania, Italia, Spania și alte cel puțin 16 țări din UE și-au exprimat intenția de a adera la această inițiativă, care ar urma să fie lansată oficial la Consiliul European de iarnă, din luna decembrie.

Unele țări membre, printre care Danemarca, Portugalia și Malta, încă nu s-au pronunțat public în legătură cu PESCO.

Este clar însă că Marea Britanie, care intenționează să părăsească blocul comunitar ca urmare a referendumului din iunie 2016, nu va participa la PESCO. Londra a încercat constant să blocheze cooperarea europeană în domeniul apărării, de teamă că acest lucru ar putea duce la crearea unei armate a UE.

Diplomați francezi au afirmat că noul pact va avea câteva aspecte asupra cărora guvernele din UE vor conveni să coopereze și să contribuie cu fonduri, printre inițiativele avute în vedere fiind operațiuni militare ale UE și efectuarea în comun de investiții și achiziții de capacități militare.

Propunerile referitoare la PESCO includ un comandament medical european și o rețea de centre logistice în Europa, crearea unui centru european de reacție la crize și pregătiri comune ale ofițerilor militari.

Mai mulți oficiali NATO și-au exprimat scepticismul în legătură cu PESCO, dar acum par să fi înțeles că pentru Uniunea Europeană este important să răspundă la crizele umanitare și alte situații de criză, în special în Africa, o regiune unde NATO nu are responsabilități speciale.

PESCO “nu va fi în competiție cu NATO”, a explicat un diplomat german. NATO se concentrează pe apărarea colectivă, în timp ce PESCO va asigura un răspuns mai rapid și mai eficient al UE la evenimente precum criza Ebola din Africa, din 2014, a adăugat el.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente pentru perioada 2016 – 2020 / INGROZITOR dar NU SURPRINZATOR

,,Articolul 10: 10a. Conform modelelor oferite de NATO, începând cu data de 30.01.2017 se va proceda la înfiinţarea de armate multinaţionale şi la renunţarea la armatele naţionale.”

,,F. Declaraţie complementară: Noi, conducătorii religioşi şi politici, semnatari ai prezentului înscris, ne luăm angajamentul de a colabora strâns şi intens cu Poliţia Mondială (I.P.T.F.), aşa cum aceasta a fost înfiinţată la data de 21.09.2001 şi îşi are sediul provizoriu în Washington, precum şi cu Forţele Federale Americane pentru Gestionarea Situaţiilor Speciale (F.E.M.A.) cu sediul în Washington şi Baltimore, aşa cum acestea au fost înfiinţate la data de 17.11.1984. În colaborare cu Armata Europeană, înfiinţată la Constantinopol la data de 26.10.2001 şi având sediul provizoriu în localitatea Mons, Belgia, şi cu celelalte autorităţi militare europene şi locale, forţele amintite mai sus vor asigura ordinea şi siguranţa în toate fostele state naţionale ale Uniunii Europene şi în toate Bisericile creştine, precum şi pentru toate dogmele şi religiile de pe teritoriul Uniunii Europene.

De asemenea, ne asumăm răspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetăţenilor, în vederea asigurării siguranţei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultimă generaţie în toate instituţiile europene, în toate oraşele Uniunii Europene, în mănăstiri, biserici şi instituţii publice. De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Poliţiei Religioase.”

Cititi va rog si: 

UE, suprastat POLITIENESC-MILITAR.Memorandum-ul se indeplineste sub ochii nostri, caci oficiali UE și NATO propun un „Schengen militar”

Cantacuzino va deveni institut MEDICO-MILITAR și va fi RELOCAT pentru a-l feri de ochii lumii

Jandarmeria se pregătește pentru noua vânare a “bandiților” din munți?

STATUL se apara de CETATENII sai. Noul proiect MAI acorda ATRIBUTII sporite POLITISTILOR si descurajează PROTESTELE.

Jandarmeria cumpara ECHIPAMENTE ANTIREVOLTA. Inclusiv PISTOALE MITRALIERA SI 4,5 MILIOANE CARTUSE …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button