X

REUTERS: episoadele de TUSE CONVULSIVĂ sunt MAI DESE printre COPIII VACCINAȚI…

Foto: https://www.romaniatv.net/studiu-vaccinarea-gravidelor-contra-tusei-convulsive-ar-putea-preveni-9-din-10-cazuri-la-sugari_380601.html

Timp de mai mulți ani, Natural News a susținut ca multe vaccinuri de fapt cauzează chiar boala pe care pretind ca o previn. Vaccinul anti-rujeolic de exemplu, cauzeaza  chiar rujeola. Iar vaccinurile anti-gripale cresc efectiv riscul de a face gripa (vezi sursele de mai jos).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi avem o recunoastere deschisa exact a acestui fapt.
Noi cercetari, scrie Reuters, dezvaluie ca episoadele de tuse convulsiva sunt MAI DESE printre copiii vaccinati comparativ cu cei nevaccinati. Aceasta declaratie se bazeaza pe un studiu condus de dr. David Witt, un specialist in boli infectioase la Centrul Medical Pemanent Kaiser din San Rafael, California.
Dupa cum declara Reuters: (http://www.reuters.com/article/2012/04/03/us-whoopingcough-idUSBRE832…)

La inceputul anului 2010,  o explozie de cazuri au aparut la Centrul Medical Pemanent Kaiser din San Rafael si foarte curand s-a stabilit ca este o epidemie de tuse convulsiva – cea mai mare care a aparut in Califonia in ultimii 50 de ani. Witt se astepta sa vada ca boala graviteaza in jurul copiilor nevaccinati, stiind ca ei sunt mult mai vulnerabili in fata bolii. “Am inceput sa analizam datele. Ceea ce a fost foarte surprinzator a fost ca in majoritatea cazurilor aparuse la copiii vaccinati complet. Acest fapt  a inceput sa ne atraga atentia.
Acelasi articol recunoaste de asemenea ca aceste vaccinuri nu au fost niciodata testate pentru eficienta pe termen lung:
“GSK nu a studiat niciodata durata protectiei pe care o ofera vaccinul dupa ce copiii de 4-6 ani au primit injectia, a spus purtatorul de cuvant. Dr. Joel Wardt de la Institutul Biomedical de Cercetari a spus ca este totusi important ca parintii sa-si vaccineze copiii, chiar daca nu le ofera o protectie de durata impotriva tusei convulsive.
Cum? Sa vedem daca am inteles bine:
•  Infectiile  cu virusul tusei convulsive sunt MAI FRECVENTE printre copiii vaccinati deja impotriva tusei convulsive decat printre copiii nevaccinati.
• Doctorii recunosc deschis ca vaccinul nu ofera protectie de durata impotriva bolii.
•Si totusi doctorii si autoritatile guvernamentale fac  presiuni necugetate pentru acceptarea vaccinului?

Aceasta este ca si cum ai spune: “Stim ca vaccinul de fapt nu are efectul dorit, dar toata lumea ar trebui vaccinata totusi”

Epidemie de tuse convulsiva? Cerem tuturor sa se vaccineze!

In ciuda faptului ca vaccinul impotriva tusei convulsive efectiv cauzeaza un risc crescut de a fi infectat cu tuse convulsiva, de fiecare data cand apare o epidemie de tuse convulsiva toata lumea se grabeste nebuneste tipand: “Vaccin! Vaccin! Vaccin!”

De exemplu acest articol fara minte din The Seattle Times este tipic acelor jurnalisti  smirgheluiti pe creier care se observa in mass-media oficiala: ” Tusea convulsiva se intinde cu repeziciune in stat; campania de vaccinare se impune de urgenta”.
(http://seattletimes.nwsource.com/html/localnews/2017902210_whoopingco…)
Acest strigat necugetat si irational dupa vaccinuri contrazice puternic adevarul stiintific, dar este publicat in mod repetat,  fara scepticism si fara a se pune intrebari inteligente de catre nimeni din mass media oficiala (vanduta).

Se dovedeste ca vaccinurile impotriva tusei convulsive nu reduc incidenta infectiei cu virusul tusei convulsive. Dar totusi realizeaza altceva care este cu mult mai important pentru Big Pharma. Indraznesti sa ghicesti despre ce este vorba?
Ai ghicit: Vaccinurile impotriva tusei convulsive tin tusea convulsiva in circulatie! Vaccinurile cauzeaza chiar boala pe care pretind ca o trateaza, deci cu cat mai multi copii sunt vaccinati, cu atat mai multe epidemii apar! Acest lucru duce la un numar tot mai are de oameni care cer mai multe vaccinuri, ceea ce cauzeaza si mai multe epidemii de tuse convulsiva si ciclul profitabil al inselatoriei cu vaccinurile se repeta  la nesfarsit pana cand copiii sunt supra-saturati cu vaccinuri inutile in timp ce companiile de medicamente inregistreaza profituri record si toti parintii traiesc in frica.
Vezi, companiile de mediamente si-au dat seama acum mult timp! Cel mai bun mod de a vinde un vaccin care pretinde ca trateaza o boala este de a se asigura ca vaccinul contine boala! Astfel, vaccinarea insasi devine calea catre re-infectare si o afacere perpetua!
Vrei sa faci bani in industria cancerului? Pune virusi ai cancerului in vaccinuri! Hopa! Merck deja a facut asta, nu-i asa? Iata un om de stiinta de la Merck care recunoaste exact acest fapt:
http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

Cum incearca mass-media sa rasuceasca aceste dezvaluiri socante despre esecul vaccinurilor

Mass-media incearca sa suceasca aceste dezvaluiri, bineinteles, pretinzand ca efectul vaccinului impotriva tusei convulsive pur si simplu “se epuizeaza” sau “se estompeaza in timp”. Si daca ar fi doar atat si tot ar fi o recunoastere a esecului total al vaccinului, dar este cu mult mai rau: Cercetarile arata ca vaccinurile fac copiii cu mult mai vulnerabili in fata infectiilor decat copiii nevaccinati.

Practic nicaieri in mass media oficiala nu vei gasi o recunoastere cinstita a faptului ca vaccinurile impotriva tusei convulsive sunt bazate in intregime pe o escrocherie stiintifica pentru ca pur si simplu nu functioneaza. Acest adevar simplu nu este permis sa fie tiparit nicaieri cu exceptia publicatiilor ca NaturalNews, care nu s-a vandut intereselor corporatiste ale Big Pharma. Faptul ca o aluzie la acest lucru a aparut in Reuters este uimitor si banuiesc ca isi vor retrage articolul cat mai repede posibil, inainte sa primeasca prea multa atentie.
Daca vaccinurile se estompeaza in timp, atunci nu functioneaza!

Piatra de temelie in teoria vaccinurilor este ca atunci cand corpul este expus unui virus slabit, isi va construi o rezerva de anticorpi care vor recunoaste acel virus pentru totdeauna si vor apara corpul impotriva lui. Va suna cunoscut? Aceasta este povestea spusa fiecarui  parinte si copil de un doctor spalat pe creier promotor al vaccinurilor.

Elementul cheie al povestii este ca organismul tau ar trebui sa pastreze acei anticorpi pentru totdeauna, nu? Asa cum daca ai pojar o data, nu-l vei mai face a doua oara pentru ca organismul tau este imun la pojar, nu?
Dar stai: acum ei spun ca vaccinurile se estompeaza in timp. Cumva corpul tau “uita”cum sa produca  anticorpii, recunosc ei acum, deci ai nevoie de inca o injectie care sa amplifice efectul vaccinului din nou, ce altceva? (Vanzare repetata, intelegeti?)
Atunci vaccinurile nu produc deloc anticorpi pe viata, nu-i asa? Si daca asa stau lucrurile, atunci intreaga mitologie a vaccinurilor se prabuseste. Fara anticorpi pe viata inseamna ca de fapt vaccinurile nu functioneaza ca niste infectii reale (ca de exemplu pojarul). Ceva nu se leaga aici, mai ales cand realizezi ca vaccinurile fac copiii MAI VULNERABILI la infectii viitoare.
Copiii sanatosi nu sunt cei vaccinati

Vrei sa gasesti cei mai sanatosi copii din America? Gaseste familii care respecta urmatoarele reguli:

#1) Traiesc la ferme mici si copiii lor se joaca in tarana (au contact cu natura).
#2) Copiii lor fac cu totii scoala acasa.
#3) Niciunul din copiii lor nu sunt vaccinati.
#4) Beau lapte crud si manaca hrana proaspata de la ferma.
Vei descoperi rapid ca acestia sunt cei mai sanatosi, cei mai destepti copii din America! Nu au probleme cu autismul, alergiile, cancerul sau ADHD. Ei sunt veseli, sanatosi si perfect capabili sa supravietuiasca unei infectii cu pojar.
Cei mai putin sanatosi copii din America sunt copiii vaccinati care manaca in scoala publica (hrana modificata genetic) si nu petrec niciodata timp in natura. Acestia sunt astmaticii, diabeticii, cazurile de ADHD, nebunii sinucigasi care iau droguri. Ei sunt afectati de vaccinuri si lipsiti de nutrienti si iau fiecare raceala in fiecare iarna, cred ca stii despre ce vorbesc.
Minciunile presei despre eficacitatea vaccinurilor (scrise de jurnalisti spalati pe creier)

Vezi tu, presa este atat de afundata in minciunile despre vaccinuri incat acum este absolut incapabila sa recunoasca adevarul. In articolul din Seattle Times mentionat mai sus, de exemplu, vei gasi aceasta misterioasa propozitie la sfarsit: “Vaccinurile impotriva virusului pertusis sunt eficiente in circa 85% dintre cazuri…”

Si pariez pe douazeci de dolari ca nu vom gasi niciun singur ziarist in intreaga echipa a ziarului Seattle Times care macar sa inteleaga  ce inseamna acel numar si de unde a venit. Ei probabil cred ca pentru fiecare 100 de oameni vaccinati cu vaccinul impotriva tusei convulsive, 85% vor fi complet protejati impotriva bolii, chiar daca vor fi expusi in fata infectiei. (a se insera rasete aici…)
Dar nu este deloc asa. Acest numar este pur si simplu inventat. Este inventat din statistici relative, fabricate, alese dintre studii clinice distorsionate finantate de catre companiile farmaceutice. Este cam la fel cum CDC-ul a fabricat in intregime numarul de “35 000 de oameni care mor anual de gripa” – o minciuna spusa in fata si care este repetata ca si cum ar fi adevarata in fiecare ziar din tara. Si chiar daca ar fi sa credem numarul de 85%, probabil ca este derivat din ceva precum: La fiecare 1000 de copii  in America, numai 1 se infecteaza cu tusea convulsiva, dar daca cei 1000 de copii ar fi vaccinati (spune studiul finantat de corporatii), atunci numai 0,15 copii din cei 1000 ar fi infectati cu tuse convulsiva.
Cu alte cuvinte, folosind aceste numere, trebuie vaccinati 1000 de copii pentru a preveni ca mai putin de un copil sa fie infectat cu virusul tusei convulsive – si intre timp, din cei 1000 de copii probabil ca 10-20 dintre ei sufera de efecte secundare ale vaccinului in alte feluri mult mai grave, inclusiv autism.

Ziaristii din mass media oficiala care lucreaza pentru aceste ziare de carpa nu mai au nicio abilitate reala de a mai exersa gandirea critica. Ei nu mai stiu cum sa citeasca studii stiintifice. Ei nu mai inteleg cifrele. Si stii de ce? Pentru ca au fost vaccinati peste masura! Si vaccinurile cauzeaza deteriorare neurologica, de aceea cei mai multi dintre oamenii spalati pe creier din tara sunt cei care se aliniaza in fiecare an pentru a primi injectia anuala antigripala.

Cand vine vorba de vaccinuri, singurul lucru pe care presa oficiala stie cum sa il faca este sa reia comunicatele de presa ale corporatiilor si sa raspandeasca propaganda care in cele din urma afecteaza, mutileaza si deseori ucide copii nevinovati.
Acesta este motivul pentru care NaturalNews continua sa spuna adevarul despre inselatoria vaccinurilor – pentru ca salveaza vieti protejand copiii impotriva stiintei rau intentionate si a presei prostite.

Sursele includ:
http://www.naturalnews.com/033447_Institute_of_Medicine_vaccines.html
http://www.naturalnews.com/033455_Institute_of_Medicine_vaccines.html
http://www.reuters.com/article/2012/04/03/us-whoopingcough-idUSBRE832…

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button