X

Oficial, JEFF BEZOS a devenit CEL MAI BOGAT OM din lume. Neoficial, e MARUNTIS

de Saccsiv
96651407
Foto: http://www. slate.com/articles/technology/technology/2017/07/jeff_bezos_is_probably_glad_he_s_no_longer_the_richest_man_in_the_world.html

Iata ce putem citi la Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume, devansându-l pe Bill Gates de pe Protv:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Valoarea participaţiei deţinute de Jeff Bezos la Amazon.com a crescut de aproape 500 de ori de la debutul bursier al companiei, în urmă cu două decenii, iar vineri a atins 88 de miliarde de dolari.

Astfel, fondatorul retailerului online l-a devansat pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor.

De-a lungul anilor, Amazon şi- extins oferta de produse şi prezenţa globală, introducând tableta pentru cărţi Kindle, servicii de cloud computing, producţia de programe şi filme originale, sistemul de recunoaştere vocală Echo destinat locuinţelor, iar în luna august a cumpărat retailerul Whole Foods.

În ultimii doi ani, participaţia lui Bezos la Amazon a crescut cu 70%.

În oferta publică iniţială a Amazon din 1997, participaţia deţinută de Bezos la companie era evaluată la 178 de milioane de dolari, dar vineri a atins 88 de miliarde de dolari.

Averea netă a lui Bezos a crescut cu 419% de la includerea sa în indicele miliardarilor Bloomberg, în aprilie 2012. La momentul respectiv, Bezos se afla pe locul 35, cu o avere de 18 miliarde de dolari. Miliardarul şi-a dublat averea până în 2015, iar de atunci a crescut cu 35 de miliarde de dolari.

Sursa: Bloomberg

 

Acum vreo 7 ani, mass-media ne prezenta un top al celor mai bogati oameni din toate timpurile. Acolo, pe primul loc figura John D. Rockefeller, cu 336 miliarde $, cel ce fondase Standard Oil în 1870. Daca atunci familia avea atatia bani, de ce nu mai e pe primul loc azi? Nu s-or mai fi priceput la afaceri? Tocmai ei care s-au implicat in atatea? Cititi va rog aceste doua articole. E acolo material supercondensat doar cu activitatile lor cele mai importante, cat sa se umple o carte:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Din lista celor mai bogati oameni din toate timpurile prezentate de mass-media lipseau insa multe nume grele. Ca de exemplu:

Harriman

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

J.P. Morgan:

Personalitati si organizatii: J.P.MORGAN (JOHN PIERPONT MORGAN)

Andrew Carnegie (1835–1919), magnatul Carnegie Steel Company, care e pe pozitia 2 in articol, isi vinde compania in 1901 lui J.P. Morgan, care o transforma in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala. Dupa tranzactie se retrage din afaceri …

La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

Pe vremea lui J.P. Morgan, John D. Rockefeller era considerat a fi cu mult mai bogat. De aceea nu cred ca averea estimata in articol era reala. Cred ca daca s-ar fi facut un calcul corect, efectiv inspaimanta valoarea.

De aceea au ajustat-o, caci altfel lumea s-ar intreba: pai unde sunt banii? Dar chiar si la suma de 336 miliarde, cat era in articol, intrebarea ramane.

La moartea sa, in 1913, J.P. Morgan lasa urmasilor sai o avere ridicol de mica. Aceeasi intrebare: unde au disparut banii?

Raspunsul e cat se poate de simplu: averile «evaporate» le regasim la mega absentul de pe lista: Rothschild 

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

La sfarsitul secolului 19, celebra familie controla peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

Alti absenti de pe lista din articol:

Personalitati si organizatii: Marcus Goldman

Personalitati si organizatii: JACOB SCHIFF (JACOB SCHIFF HENRY)

Banca de investitii LAZARD: castiguri peste estimari. DAR CINE II SUNT STAPANII?

Personalitati si organizatii: NELSON W. ALDRICH

Personalitati si organizatii: familia WARBURG

Cu totii au fost apropiati ai familiei Rothschild. De ce apar doar Rockefeller si Carnegie pe lista, dar cu valori mult diminuate ? Ca sa nu li se aprinda beculetele norodului …

Revenind la Jeff Bezos, asadar, averea sa e fix o gluma, un maruntis, dar ni-l baga in fata pentru a nu ne gandi la adevaratii grei si sa ne ia cu ameteala.

Sa nu credem insa ca acesta e lasat singur si de capul sau. I s-au trasat si lui sarcini, ca de exemplu:

AMAZON achiziționează WHOLE FOODS pentru a crea un MONOPOL periculos pe PRODUSELE DE SĂNĂTATE care sunt frecvent contaminate cu METALE GRELE

Amazon, Apple, Google, Facebook, companiile care CUMPARA lumea şi vor CONTROLA fiecare aspect al vieţii

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button