AGENDA POST-CRETA la Cluj: Ecumenism, încălzire globală, „mucenici” eretici, sub binecuvântarea pseudo-mitr. Clujului Andrei Andreicuț

oct. 13, 2017 12320 12 http://bit.ly/2qHwzGp

Acesta este drumul ecumeniștilor, nimic nu-i mai oprește, iar pe cei care încă îi mai pomenesc îi va duce spre pierzare. Soluția salvatoare este întreruperea pomenirii în masă și poate așa se vor dezmetici doi, trei ierarhi și își vor retrage semnătura de pe documentele eretice din Creta. Iată că deja fac cursuri prin care implementează politica CMB pentru viitoarele generații de teologi și preoți, în Grecia se predă despre deciziile luate în Creta și nu este de-ajuns pentru unii să considere că nu mai este mergere împreună cu acești apostați. Frați ortodocși să păstrăm sfânta credință nepătată de erezii și cămașa lui Hristos nesfâșiată de ecumeniști! Pe viață și pe moarte! Să iubim suferința pentru credință! Să iubim prigoana! Viitorul Bisericii este în catacombă, nu în mega-catedrale, nu în ziduri reci și cupole poleite! Sfânta Cuvioasă Parascheva să mijlocească la Hristos, Arhiereul cel veșnic, să biruim ecumenismul până la capăt!

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
12 Comentarii la “AGENDA POST-CRETA la Cluj: Ecumenism, încălzire globală, „mucenici” eretici, sub binecuvântarea pseudo-mitr. Clujului Andrei Andreicuț”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 13 octombrie 2017 at 11:40

  Noul Babilon a lui BAAL !

 2. acelas
  # 13 octombrie 2017 at 14:33

  Romania, cobai si poligon de incercari pt Elitele lumii?

  http://www.grupul.ro/incepand-de-azi-dna-va-sti-tot-ce-facem-pe-telefon-sau-pe-calculator-ne-va-sparge-parolele-ne-va-clona-sim-urile-si-va-recupera-datele-sterse-dna-ne-va-monitoriza-facebook-ul-google-chat-ul-skyp/

  Te ingrozesti cand vezi ca protestele „civice” de asta iarna de la noi au fost facute cu toata logistica sri, adica a Sistemului (minunatele proiectii, tinutele de zeghe. Astea din urma erau scoase din chiar recuzita unui post de casa al sri, care demonstreaza inclusiv cardasia dintre serviciul secret si acea televiziune, adica digi 24. Adica erau luate de la aia care facuse spoturile publicitare pt telefonie mobila cu detinutii din clipuri). Asadar la noi in tara civicul a cedat initiativa si s-a predat cu totul serviciilor. Civil= Sistem. Dar si Sistem=Civil, cu toti infiltratii lor cu care penetreaza oriunde. Dar prima parte a ecuatiei e chiar o noutate pt vremurile ce le traim. E completa deja. Pe cand o extindere planetara a ceea ce se face pe meleaguri mioritice?

 3. Adevarat
  # 13 octombrie 2017 at 15:38

  Avem preoti lasi, total paraleli cu modelul jertfelnic si simplu al lui Cristos.

 4. # 13 octombrie 2017 at 17:32

  ?????

 5. Grigorie
  # 13 octombrie 2017 at 19:59

  Ardealul ortodox a avut mari probleme in privita Sfintelor Taine datorita puternicei influente din Apus, mai ales in urma uniatiei. Sfantul Paisie de la Manastirea Neamt ii boteza pe toti cei din obstea lui care veneau din Ardeal; iar in trecut pe ardelenii ortodocsi, aflati in pelerinaj la Sfantul Munte, parintii de la Schitul romanesc Prodromul, fara ai mai intreba cum au fost botezati de mici, ii boteza.
  Dupa instaurarea regimului comunist multi preoti uniati au devenit preoti “ortodocsi” . Teofil Herineanu fost preot greco-catolic trecut in anul 1949 la Biserica Ortodoxa Romana a fost facut episcop al Romanului și Husilor in acelasi an , apoi din 1957 pana in 1992 a fost episcop al Clujului. In 48 de „arhierie” a hirotonit un numar insemnat de preoti, intre care in anul 1964 l-a hirotonit preot pe Calinic Argatu ,actualul Arhiepiscop al Argesului si Muscelului, iar in1978 l-a hirotonit preot pe cel care azi este Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut. Poate crede cineva ca „hirotoniile” savarsite de acesta, care nici macar nu afost botezat ortodox, sunt valide? Ca sa nu mai vorbim de “Tainele” savarsite de cei “hirotoniti” de el.
  Aceasta poate fi si un raspuns pentru cei care pun intrebari de genul: “Daca de maine un preot nu va mai pomeni Ierarhul, cum va fi? Va fi miruns? Dar preot va mai fi? Ori un copil nascut dupa Sinodul din Creta si botezat la pomenitori, va fi rebotezat?”

  • Grigorie
   # 13 octombrie 2017 at 20:10

   Rectific: In 43 de ani de „arhierie”

   • Grigorie
    # 13 octombrie 2017 at 20:25

    fara a-i mai intreba

 6. Lev
  # 14 octombrie 2017 at 13:30

  Spălare pe creier marca Soros. Se folosesc de tragedii (ex. Siria) să-și împingă agenda. Ăștia sunt masoni toți. Rușine! IPOCRIZIE NEMARGINITA. Ați uitat prigoana papistasilor și a altor secte asupra ortodocșilor? Mi-e greață. Fără cuvinte.

 7. mircea
  # 14 octombrie 2017 at 21:28

  Da, la Sfantul Botez ne lepadam de satana si de toata lucrarea lui ! Nu-i asa ?! Pai si preotii care tin turma data lor de catre Hristos, spre pastorire, o tin in comuniune de credinta eretica cu ereticii, cum vor raspunde ei la Infricosata Judecata a lui Hristos ?! Ori ei nici nu cred in aceasta ?! Ori ei nici nu cred in ADEVAR ?! Nu cred ca ADEVARUL este Hristos, Fiul Dumnezeului celui Viu ?! FEREASCA DUMNEZEU !!!!!
  Noi suntem doar in vizita in aceasta lume trecatoare ! Si viiata asta nu-i mai lunga decat o clipa, atata este ea socotita in Imparatia lui Dumnezeu ! Nu sunt constienti acesti preoti falsi slujitori ai lui Dumnezeu, nu sunt constienti ca vor da socoteala de faptele lor la Judecata ?! DOAMNE FERESTE !!!!!!!

  Iar noi crestinii nu vom putea da vina pe altcineva nicidecum pentru vreo alunecare de-a noastra ! Sa fim constienti de asta ! Fiecare dintre noi este dator sa vada si sa ia masuri, daca este dus de preot, de duhovnic sau de oricine/orice altceva, pe o cale care-l desparte de Dumnezeu !!!!

 8. Grigorie
  # 15 octombrie 2017 at 16:08

  Erezia este o molima duhovniceasca care se ia usor mai ales de catre acei credinciosi care nu sunt sinceri in ceea ce fac, dar o pot contacta din nestiinta si cei care sunt sinceri in cautarea adevarului, acestia din urma putand scapa mai usor de aceasta boala daca mai au si un dram de smerenie.
  Pentru ca este foarte contagioasa Sfintii Apostoli si urmasii acestora, Sfintii Parinti, sunt categorici poruncind celor dreptcredinciosi sa se osebeasca de cei contaminati de erezie: „ De omul eretic, după întâia şi a doua mustrare, depărtează-te, stiind că unul ca acesta s-a abătut şi a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit.”(Tit 3,10), de aceea cel cazut in erezie se osandeste , cateriseste, daca e episcop sau preot, singur prin caderea in erezie, nu cum spun unii azi ca osandirea vine abia in urma unui sinod, iar la Sfintii Parinti gasim multe indemnuri de acest fel.
  Contrar acestei evidente putem vedea azi cum unii ignora aceste porunci si sfaturi ale Sfintilor, producand sminteala in randul credinciosilor simpli indemnandu-i, sfatuindu-i sa mearga la slujbele celor care sunt in tangenta, comuniune, cu purtatorii molimei ecumeniste, sau chiar sa participle slujbele acestora din urma, a ecumenistilor. De aceea acesti sfatuitori sunt sunt vinovati de „sange” (Sfantul Vasile cel Mare), deoarece ii pot duce la pierzare pe cei pe care-i smintesc prin asemenea sfaturi, varsand sange nevinovat al unor suflete nevinovate, suflete ce li se vor cere din mainile lor (Sfantul Grigorie de Nazianz).
  Are mare dreptate Parintele Elefterie Tarcuta: „Majoritatea preotilor si credinciosilor s-au contaminat si ei, pastrand unitatea (comuniunea) cu mai-marii Bisericii, cazand si ei in acelasi pacat impotriva Duhului Sfant, si spun acum: Dar ce rau a facut ecumenismul [implicit sinodul din Creta], ce a schimbat in Biserica? Pentru aceasta,ei nu mai pot vedea adevarul, cazand sub blestem a doua oara asa cum a spus Sfantul Apostol Pavel” (Scrisoarea Parintelui Elefterie Tarcuta catre patriarhie, din 08.08.2017, pg.4). Astazi putem vedea cum pomenitori declarati „antiecumenisti” nu mai fac deosebire intre starea de dinainte de sinodul din Creta cu cea de dupa acest sinod apostat. Acestia chiar daca, de forma, se declara impotriva ecumenismului promoveaza un ecumenism practic prin faptuirea comuniunii cu ereticii ecumenisti; o asemenea faptuire, comuniunea cu ereticii, pentru ecumenistii declarati este un scop pe care inca nu l-au atins in mod oficial, astfel acesti pomenitori au ajus in acest sens mai „tari” in ecumenism decat cei care sunt pe fata de partea ecumenismului. De aceea sunt intr-o grava eroare cei care, „nepomenitori” fiind, cauta sa-i „scoata” pe acest soi de pomenitori din categoria ereticilor.

 9. Grigorie
  # 15 octombrie 2017 at 16:17

  rectific: sa „scoata” acest soi

Scrie un comentariu

Scroll Up