PRIMA clădire din România cu intrare DOAR pe bază de IDENTIFICARE BIOMETRICĂ

oct. 4, 2017 24513 8 http://bit.ly/2qHH9gF

Compania Werk Property Group, care dezvoltă proiectul de birouri Vox Technology Park din Timişoara, aduce sisteme în premieră pentru piaţa de birouri din România. Angajaţii companiilor care îşi vor muta sediile aici vor putea intra în clădire prin scanarea amprentelor sau recunoaştere facială.

Vox Technology Park .

Proiectul de birouri Vox Technology Park este format dintr-o clădire cu două corpuri cu șapte, respectiv zece etaje, şi care va avea o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de mp. Clădirile vor fi livrate în luna decembrie a acestui an, iar investiţia se ridică la 30 de milioane de euro. 

Clădirea vine cu o nouate pe piaţa din România. Dezvotatorul va aduce pe piață inovații tehnologice unice pe plan local, precum posibilitatea de identificare biometrică la accesul în clădire prin scanarea amprentelor (4 Fingers Touchless ID) sau recunoaștere facială. Această metodă urmează să ducă la maximizarea nivelului general de siguranță dar și la o monitorizare mai eficientă a angajaților.

„Vox Technology Park va dispune de facilitati unice, precum identificarea biometrică, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, iar recent am lansat programul Vox Your StartUp, prin care dorim să susținem start up-urile din Timișoara, cel mai bun proiect urmând să primească gratuit un spațiu de birouri în cadrul proiectului”, spune Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Gradul actual de preînchiriere a proiectului este de 60%. Mai multe companii din domeniile IT&C și financiar se numără printre viitorii chiriași ai proiectului. Compania mai investeşte şi 2,5 milioane de euro într-o parcare pe cinci etaje, cu 400 de noi locuri de parcare, pe lângă cele 280 deja disponibile. Pacarea va fi finalizată în luna iunie a anului viitor.

Werk Property Group face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe și aplicații pentru companii internaționale și diferite instituții publice și bancare din vestul Europei, precum Serviciul de Pașapoarte din Olanda, fiind și resellerul și service-ul autorizat Apple Vox Store în România.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
8 Comentarii la “PRIMA clădire din România cu intrare DOAR pe bază de IDENTIFICARE BIOMETRICĂ”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 4 octombrie 2017 at 12:17

  Deja frate ?

 2. # 4 octombrie 2017 at 12:59

  Sa vedeti ce o sa se imbulzeasca corporatistii :))

 3. # 4 octombrie 2017 at 13:01

  Astazi „Preafericitul”a primit mai multe delegatii de protestanti,din Elvetia!!!

  • Nicoleta
   # 4 octombrie 2017 at 14:48

   Urmează să primim BITCOINII pentru finalizarea clădirii din „Dealul Arsenalului” și a altor ziduri după „standardele ieuropene”!!… După care….(încolonarea oițelor!!)… ORDINELE!!!

 4. # 4 octombrie 2017 at 16:33

  Vai de fundu nostru

 5. # 4 octombrie 2017 at 17:59

  Cladire masonica….

 6. # 5 octombrie 2017 at 8:56

  Ce mai trai pe vatrai

 7. Elena
  # 6 octombrie 2017 at 0:28

  Jmecherii se vor inbulzi la cipare…vai de capul lor. Nici nu-i intereseaza ce va urma.
  Era de asteptat …masonii nu stau de geaba.
  Companiile care vor merge in aceste cladiri sunt tot adepti masonici…si vor atrage pe toti ce care cred ca sunt destepti…dar de fapt totul are un pret.” Livertatea”

Scrie un comentariu

Scroll Up