X

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

de null

Stie cineva ce-a lovit cladirea asta?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

WTC-7

Cei care ati vizionat interviul dat de Aaron Russo de la DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, ati putut constata ca toate avertismentele sale se adeveresc intr-un ritm tulburator.  Printre ele se afla si o enumerare a consecintelor evenimentelor de la 11.09.2001.

Dupa caderea blocului comunist omenirea (de fapt masele) credeau si sperau ca va fi bine. ELITELE erau insa de alta parere, ele pregateau ceva …

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg din Evian, Franta, 1991, spunea:

  

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

 

Chestia asta cu Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala o pregatesc PAPUSARII de peste 200 de ani. In etape. La fiecare megacriza mondiala (economica sau razboi) mai fac un pas spre edificarea ei …

Intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000, intitulat Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century   la pagina 51 se putea gasi:

  

„… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor.

 

Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

La cateva luni inaintea atentatelor de la 11.09.2001, Nick Rockefeller i s-a destainuit lui Aaron Russo ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele …

 

CIUDATENIILE

In cele ce urmeaza sa ne amintim cateva detalii „tehnice„ din timpul atentatelor (sau ce or fi fost ele), niste enigme la care autoritatile nu au dat raspuns sau raspunsurile date au fost de-a dreptul imbecile. In acest sens va propun sa urmariti cateva scurte clipuri si documentare.

   1) Flash-urie:

Inaintea impactului avionelor cu cladirile se poate observa cate un flash, o lumina explosiva in partea din fata a aparatului. Explicatia oficiala a flash-urilor este reflexia … Dar flash-ul se vede indiferent de unghiul din care a fost filmat avionul. Deci putem presupune ca a fost un dispozitiv detonator …

   2) Pentagonul

Ati vazut cu totii ce incendii au provocat avioanele ce au intrat in cei doi zgarie-nori. Incediul este si explicatia oficiala a caderii lor. Iata mai jos cum arata cladirea Pentagonului dupa impact. Cam micut incendiul … Gazonul din fata este intact. Intr-o scena din documentarul „911 Ripple Effect”, se observa ce a mai ramas dintr-o incapere cu peretii daramati, intre care si o … carte deschisa NEARSA. Totul arata aidoma unui atac cu rachete … Si ca o paranteza, nici pentru turnuri nu sta in picioare ipoteza caderii lor din cauza incendiilor. In filme se pot vedea oameni ce stau la marginea uneia din gaurile realizate in urma impactului. Deci nu era asa o mare temperatura incat sa topeasca otelul …

Foto: http://100777.com/node/990

Iata si 911 Ripple Effect excelentul documentar al lui Dave vonKleist:

http://www.youtube.com/watch?v=eWtYMkoyT9Q

 

3) „A fost un avion militar„

   Se mirau niste privitori in timp ce filmau …

Iata si declaratia lui Mark Burnback, reporter Fox, descriind al doilea impact pe care l-a vazut in direct:

 

   „Nu arata ca un avion comercial. Nu avea geamuri laterale. Repet, nu a fost un avion normal, cum am vazut mereu pe aeroporturi. Avea imprimat un logo necunoscut in fata.„

 

Aceeasi observatie au facut-o separat si altii in acel moment …

http://www.youtube.com/watch?v=dgM6hjNedE0

 

   4) Demolare controlata?

Iata un clip in care se vad foarte clar mici explozii premergatoare prabusirii. Declaratii ale pompierilor care confirma caderea cladirilor exact ca intr-o demolare controlata. Un reporter ce tocmai transmitea ca se aud explozii puternice, cu cateva secunde inaintea prabusirii primului turn.

De asemenea il puteti vedea pe Larry Silverstein, miliardarul evreu ce a concesionat cladirile distruse doar cu cateva saptamani inainte, declarand:

 

   „Imi amintesc ca am primit un telefon de la pompieri care mi-au spus ca este necesar sa demoleze contralat cladirea caci incendiile provoaca altfel distrugeri prea mari si pun in pericol prea multe vieti omenesti.„

 

Se referea la cladirea cunoscuta a fi nr. 7 si care si ea s-a prabusit atunci. Dar in aceea n-a intrat nici un avion si dupa cum se poate vedea in filmarile de atunci, incendiile au fost minore. Mai mult, pentru a demola controlat o cladire este necesara o munca minutioasa si elaborata, premergatoare, care cere timp. Nu este o chestiune aplicabila in cateva zeci de minute. Deci Silverstein minte. Ea a fost demolata dar s-a pregatit operatiunea inaintea atacurilor. Cum zgarie norii au cazut identic, putem presupune ca au avut aceeasi soarta …

Va invit sa vizionati si 911 Mistere Partea 1 – Demolarile, un foarte interesant documentar, excelent realizat, despre evenimentele de la 11.09.2001. Pe parcursul unei ore si jumatate, este demontata explicatia oficiala a prabusirii cladirilor din cauza incendiilor provocate de niste avioane de pasageri. Sunt invitati specialisti, de la cei ce si-au adus contributia la construirea lor si pana la metalurgisti. Multe declaratii ale supravietuitorilor, ale angajatilor ce au vazut echipe suspecte de lucratori in zgarie nori inaintea dramaticei zile. Ni se dezvaluie numele sefilor securitatii din cladiri si relatia lor cu puterea americana. Disparitii de acte importante odata cu prabusirea cladirii nr. 7. Disparitia depozitului de aur. Si multe altele  Merita urmarit cu atentie.

http://www.youtube.com/watch?v=OM5E6A_1VBQ

   Voi dezvolta in continuare cateva chestiuni din film, ce nu prea apar in celelalte documentare despre 11.09.

Desigur, extrem de important este de stiut cine s-a ocupat de securitatea cladirilor, ce stiu ei, si ce anume s-a aflat pana acum despre perioada premergatoare evenimentelor.

Stim ca Securacom, redenumita apoi Stratesec, s-a ocupat de electronic security pentru  United Airlines, Dulles International Airport si World Trade Center. Adica de locul de unde conform teoriei oficiale au plecat avioanele de pasageri si de locul in care au intrat. Coincidenta?

Mai stim ca sefi ai companiei au fost Marvin Pierce Bush (1956-), fratele presedintelui SUA si Wirt D Walker III, un var al lor. Interesant?

Ni se spune oficial ca Marvin Pierce Bush n-a mai lucrat acolo din 2000. Sigur? Comisia de ancheta n-a prea bagat-o in seama in timpul investigatiilor iar sefii lor n-au fost deranjati cu intrebari. Oricum, compania asta fantoma a disparut in 2002, dupa ce si-a incheiat misiunea MIZERABILA. Misiunea de securizare a acelor importante obiective a inceput in momentul in care in Securacom a fost pompat capital de catre Kuwait-American Corporation. Si ne aducem astfel aminte de traditionalele relatii de afaceri ale familiei Bush cu emirii arabi, inclusiv clanul din care facea parte bin Laden …

Scott Forbess, Senior Database Administrator FIDUCIARY TRUST, 2001 a raportat ca a cazut lumina electrica tot week-end-ul ce a precedat 11.09. Nu mai era securitate, usile erau deschise, nu mai functionau camerele de supraveghere, accesul era liber. Se putea intra cu chei de mana. A observat in cladire multi indivizi straini ce nu lucrau acolo, carand cutii si cabluri. A sesizat multe organizatii, inclusiv Comisia 11.09., dar a fost ignorat.

William Rodrigues, erou ce si-a riscat viata salvandu-i pe altii, declara ca a auzit zgomote ciudate dupa impactul avioanelor, la un etaj ce era cu totul gol, fara macar pereti despartitori interiori, unde nici liftul nu oprea de obicei fara parole speciale. Cu toate ca a dat dovada de curaj, i-a fost frica sa intre. Zgomotele erau puternice, metalice.

Scott Forbess a auzit si el zgomote similare in cladire cu cateva saptamani inainte intr-un fost spatiu al companiei Aon dupa ce aceasta s-a mutat. Zgomotele erau similare ciocanelor pneumatice. Se lucra atat de intens incat podeaua etajului superior se zguduia. La un moment dat s-a auzit un zgomot similar cu al unui bloc compact foarte greu ce se rastogoleste pe podea. Cand a avut ocazia, a mers sa vada ce se intamplase, insa mister, uriasa incapere era goala. Spune ca era foarte bizar, caci de acolo se auzisera zgomotele.

Cu o saptamana inainte, din motive neexplicate, in cladire era foarte mult praf, ca la contructii. Peste tot, pe geamuri, pe mobilier.

Pentru a incheia concesiunea, Larry Silverstein a pus pe masa 14 milioane dolari, dar a facut mentiunea in contract ca va putea reconstrui structurile daca ele ar fi distruse. De asemenea a asigurat complexul pentru 3,55 miliarde. Prevazator?

Dupa atac insa, a primit o suma dubla, caci au fost doua avioane care au lovit doua cladiri …

Desigur, individul este partea vizibila a unui varf de ice-berg.

Mai aflam din documentar ca angajatii au fost invitati sa revina in cladire, caci este sigura. Apoi s-a daramat. Aveau nevoie de victime?

Turnurile au fost pulverizate, cele mai mari fragmente de obiecte nedepasind marimea unui telefon mobil. Aerul a fost mult timp foarte nociv. Dar au mintit spunand din nou ca zona este sigura. Si multi s-au imbolnavit. In primul rand de la particulele de azbest cu care era invelit scheletul metalic al cladirilor. Asta pentru ca pentru ELITE ceilalti sunt simpli sclavi. Acest lucru a dus pana la urma la urnirea deocamdata timida a unor miscari de protest.

Va invit de asemenea sa urmariti si documentarele:

   Foarte important, in 2009, o echipa de specialisti danezi a emis ipoteza ca pentru daramarea turnurilor gemene s-a folosit a tehnologie speciala de tip „nano-thermite”:

Un filmulet ce pe mine m-a cutremurat este urmatorul, in care puteti urmari o convorbire telefonica dintre cineva dintr-un turn si serviciul de urgente. Pentru el a fost ultima. Se aud zgomotele prabusirii si vocea aceluia strigand: „DUMNEZEULE !„

COINCIDENTE?

Data de 11 septembrie 2001 este cunoscută ca şi ziua în care SUA a suferit cel mai cumplit atac terorist. Ceea ce este mai puţin cunoscut este că în această zi, forţele armate americane se pregăteau pentru simularea unui război nuclear, simulare care era inclusă în exerciţiile de antrenament ale armatei. Exerciţiile anuale de antrenament ale Global Guardian , Vigilant Guardian , Centrului de Comandă al Apărării Aerospaţiale Nord-Americane (NORAD – North American Aerospace Defence Command) şi Centrului Strategic de Apărare al SUA (Stratcom) au fost programate să desfăşoare un “război aerian simulat”, “război nuclear total”, “război nuclear fictiv” şi “instrucţie de tip Armaghedon”.

Nu au existat încercări care să investigheze în întregime aceste exerciţii şi efectele pe le-au avut asupra reacţiei armatei în atacurile din 11 septembrie. Dar sunt dovezi care arată că aceste antrenamente militare au creat cel puţin confuzie: nu s-a mai făcut diferenţa dintre “lumea reală” şi “atacul simulat”. Exerciţiile de antrenament au reprezentat un factor al problemelor de comunicare pe care personalul armatei le-a avut în acea zi. Alte dovezi indică faptul că acţiunile prezentate drept reacţii la atacurile teroriste au fost asociate cu execiţii-acţiuni de tip: ridicarea nivelului de alertă al serviciilor militare americane la Defcon 3  şi “închiderea uşilor din buncăr”  din Centrul de Operaţiuni al NORAD situat în Munţii Cheyenne, Colorado. Există dovezi că execiţiile militare „de tip Armaghedon” au avut loc în timpul atacurilor din 11 septembrie, însă nu se cunosc detalii.

Cititi va rog mai multe la:

Pe 11 septembrie 2001 armata americana se pregatea pentru simularea unui razboi nuclear …

 

SIMBOLURI

Sa vedem ce s-a construit acolo:

Cititi va rog si:

Video: SUNETE SINISTRE se aud dinspre uriasa One World Trade Center, ridicata in locul turnurilor gemene daramate pe 11.09.2001. Cladirea este o afacere evreiasca

   Emblematic, cladirea a fost inca de la inceput proiectata sa aiba 1776 de picioare. Oficial, deoarece este anul cand pe 4 iulie a fost ratificata Declaratia de independenta a Statelor Unite ale Americii. Document redactat de masoni, dar asta se spune mai putin. Neoficial, cele 1776 de picioare ar aduce de fapt aminte de anul crearii Ordinului Illuminati de catre evreul Adam Weishaupt (poreclit Spartacus), cu finantarea evreului Mayer Amschel Rothschild:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

In acest sens, este interesant de vizionat ritualul ciudat de la Ground Zero 911, in care participantii s-au asezat astfel incat sa simbolizeze un ochi:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=qXxVOSS3aNk

Multe se spun despre acel loc. Iata un exemplu:

‘Angel of 9/11’: Steel visage tricks the eye — and touches the heart

Denumita initial Freedom Tower, i-au schimbat mai apoi denumirea in One World Trade Center. Emblematica si treaba asta.

Dezvoltator este acelasi evreu Larry Silverstein, ce s-a ocupat si de vechile turnuri gemene, fost chairman al United Jewish Appeal si guvernator al The Real Estate Board of New York.

Designul sinistrei cladiri apartine evreului Daniel Libeskind, un apropiat al evreului Ron Lauder:

“America’s Freedom Tower?”

Care Ron este membru al celebrei familii:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

   Proiectul a suferit mai multe modificari si de el s-a ocupat arhitectul evreu David Childs.

Constructia a fost ridicata de Tishman Realty & Construction, companiei fondata de familia de evrei Tishman.

In constructie a investit si Durst Organization, infiintata de evreul Joseph Durst.

Iata si The National September 11 Memorial & Museum (sau the 9/11 Memorial):

2016-05-27-1464361248-2267235-1Arad3.png
Foto: http://www.huffingtonpost.com/g-roger-denson/michael-arads-911-memoria_b_955454.html
2016-05-27-1464363201-9280251-1Arad7.png
Foto: http://www.huffingtonpost.com/g-roger-denson/michael-arads-911-memoria_b_955454.html

Sunt amplasate pe locurile unde au fost Gemenii, cei doi zgarie nori loviti de avioane sau ce or fi fost alea.

Sunt niste patrate negre. Despre patrate, cititi va rog si:

Pata neagra a campaniei „fara frica” sau altfel despre miscarea homosexuala

Iar in interior niste cuburi negre. Cititi va rog si:

La ce se închină musulmanii la Mecca? La o PIATRA NEAGRĂ dintr-un CUB NEGRU. Dar CUBUL NEGRU = Simbolul lui SATURN = DRACUL / Atenție: cub pe frunte au și evreii când se roagă

Castigatorul proiectului a fost arhitectul evreu Michael Arad.

Asadar, aproape doar evrei in ecuatia asta. Si veti mai citi despre si mai multi evrei pana la finalul articolului …  

Vizionati si ceva despre care majoritatea dintre voi sigur nu stiati: OCULUS si uriasul ochi care se deschide o data pe an, pe 11 septembrie, pentru 102 minute.

Treaba proiectata de Santiago Calatrava, care ce radacini credeti ca are? Desigur … evreiesti.

Cititi va rog si:

De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai?

Tinand cont de cele de mai sus si stiind cum le place sa-si puna simbolurile peste tot, precum un caine urina, putem presupune ca intr-adevar, cele 1776 picioare simbolizeaza de fapt anul infiintarii ordinului iluminatilor, de 1 mai.   

Interesant si cum un joc din 1995 indica atacuri asupra a doua turnuri gemene dar si asupra cladirii Pentagonului, aidoma evenimentelor din 11.09.2001. Este vorba despre The Illuminati Card Game:

 

IMPLANTUL CU CIP

Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

9/11 Commission

War on Terrorism

USA PATRIOT Act

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger, in citatul de la inceputul articolului. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

Miliarde de dolari sunt cheltuite pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere în fiecare oraş si satuc din SUA si Marea Britanie. In ultima cel putin, totul a luat deja proportii grotesti:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

Programele de calculator pentru citirea plăcuţelor de înmatriculare urmăresc mişcările americanilor indiferent unde merg aceştia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea feţelor, citirea buzelor şi analizarea mersului. Sub Legea trădătoare a Comisiilor Militare, cetăţenii americani pot fi arestaţi în secret, deposedaţi de cetăţenie şi transportaţi pe calea aerului în tabere de tortură din afara ţării şi executaţi în secret. Sub secţiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracţiunile sunt considerate ca fiind terorism. Echipajele Poliţiei Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze si să-şi prezinte actele. De la trotuarele din Miami sau pasajele subterane din New York si pana la străzile din Houston, Texas, cetăţenii sunt percheziţionaţi de brigăzi de poliţie paramilitară puternic inarmate de cate ori acestea o doresc.

Si, ceea ce este cel mai important, de atunci si pana acum, cat de mult s-au apropiat PAPUSARII de faza implanturilor cu microcipuri?

 

MULTI VORBESC. UNII PLATESC CU VIATA

Multi vorbesc, ca de exemplu:

Kevin Barrett: Jurnalisti de top dau in vileag marea farsa a asa-ziselor atentate din 11 septembrie 2001

Unii insa vorbesc prea mult si platesc cu viata. Ca de exemplu Aaron Russo (1943 – 2007), mort de cancer.

Sau  Phillip Marshall, a scris despre 9/11, apoi:

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copiii …

Cititi va rog si:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

 

In incheiere, cateva delatii despre:

PERSONAJELE IMPLICATE (in ordine alfabetica)

   Elliot Abrams

Elliot Abrams (1948-), evreu, Senior Director la National Security Council, s-a nascut la New York. Membru Council on Foreign Relations

Membru:

American Jewish Committee

Committee for the Free World. A participat in 1985 la intalnirea Reagan-Gorbaciov din Geneva.

Committee for Peace and Security in the Gulf

Hudson Institute

Membru fondator Project for the New American Century

A fost acuzat de atrocitatile comise de armata americana in El Salvador, Honduras, Guatemala si a rebelilor Contras in Nicaragua.

   Bechtel Group

Dupa invazia Irakului, cum era normal, au navalit la exploatarea petrolului companiile marca Rockefeller dar au primit masive contracte pentru “reconstructia“ Irakului si prietenii, cum ar fi Bechtel sau Halliburton (Dick Cheney).

Compania a mai avut relatii financiare si cu familia lui bin Laden. De asemenea, relatii stranse cu administratia George W. Bush, la limita coruptiei. Tot ei au fondat Heritage Foundation, cu contributii majore pentru neocon. Tot ei sunt printre jucatorii principali in sistemul de privatizare a apei. Cititi va rog mai multe la:

Personalitati si organizatii: BECHTEL

   Dick Cheney

Richard Bruce Cheney (1941-), Vice President of the United States, fost Secretary of Defense in timpul lui George H.W. Bush, cand a supravegheat in 1991 Operation Desert Storm. Fost presedinte Halliburton. Fost consultant Jewish Institute for National Security Affairs. Membru proeminent al National Energy Policy Development Group (cunoscuta ca  Energy task force). Membru Comisia Trilaterala, membru Council on Foreign Relations, membru Project for the New American Century. Membru Bohemian Grove.

Mary, una din fetele sale este lesbiana.

   Lee H. Hamilton

Lee Herbert Hamilton (1931-), participant Bilderberg, fost US Congressman, vice presedinte 9/11 Commission, membru Alpha Tau Omega, consultant CIA, membru Council on Foreign Relations

   Robert Kagan

Robert Kagan (1958-), co fondator in 1997 al Project for the New American Century, membru Carnegie Endowment for International Peace.

Membru Council on Foreign Relations

Scrie articole in Washington Post, The New Republic , Weekly Standard, New York Times, Foreign Affairs, Wall Street Journal, Commentary, World AffairsPolicy Review

William Kristol

William Kristol (1952-), evreu, fondatorul si editorul magazinului politic The Weekly Standard cu finantare Rupert Murdoch, comentator Fox News Channel si op-ed columnist la New York Times.

Co fondator Project for the New American Century (PNAC), membru board of trustees Manhattan Institute for Policy Research. Participant Bilderberg

   Thomas Kean

Thomas Howard Kean (1935-), participant Bilderberg, fost Governor of New Jersey, presedinte al National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States (9/11 Commission), numit de George W. Bush. Consultant al miniseriei The Path to 9/11 produs de postul tv ABC. Director la Hess Corporation (petrol, gaz), Pepsi Bottling Group, membru Alpha Phi Omega, membru Council on Foreign Relations

   Henry Kissinger  

Henry Kissinger (1923 -), evreu, State Department Special Envoy. Participant Bilderberg, Secretary of State, 1973 – 1977. Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Comisia Trilaterala. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001. Fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase (banca Rockefeller). Membru Bohemian Grove

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Cititi va rog si articolul:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

A facut o vizita secreta in China in 1971, avandu-l subaltern pe Winston Lord. Cititi va rog si articolul:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Tot el mai spunea in 1974, in spiritul eugeniei PAPUSARESTI:

 

Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

 

A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Si foarte important:

 

NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.“

 

In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie. Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

Dupa alegerea lui Obama, Henry Kissinger acesta spunea:

 

Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.

 

   Richard Perle

   Richard N. Perle (1941-), participant Bilderberg, asistent Secretary of Defense, 1981 – 1987, membru Project for the New American Century, Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA), Center for Security Policy (CSP),  Hudson InstituteWashington Institute for Near East Policy (WINEP) si American Enterprise Institute for Public Policy Research.

La cateva zile dupa 09.11., el deja facea la CNN legaturi Osama Bin Laden – Saddam Hussein …

Membru Council on Foreign Relations

   Jay Rockefeller

Jay Rockefeller (1937-), actual senator american, nepotul lui Nelson W. Aldrich, ruda cu Charles H. Percy, ruda cu Mark Dayton. Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society, creata de tatal sau. Membru Council on Foreign Relations, participant Bilderberg, fost presedinte al Intelligence Committee care include:

Office of the Director of National Intelligence,

Central Intelligence Agency,

Defense Intelligence Agency,

National Security Agency,

National Geospatial-Intelligence Agency,

National Reconnaissance Office

Componentele de informatii din :

Department of State,

Federal Bureau of Investigation,

Department of the Treasury,

Department of Energy.

In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001, acest post se dovedeste mai mult decat important.

In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa.

Mai detine urmatoarele functii:

Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

Presedinte comisia senatoriala Health Care

Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor. De asemenea pentru tortura practicata de CIA.

In februarie 2008 il considera pe Barack Obama candidatul corect pentru a conduce SUA in vremuri de instabilitate … Cititi va rog si articolul:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

Tot el mai declara in martie 2009 ca “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU”. Cititi va rog si articolul:

Se pregătește ÎNCHIDEREA INTERNETULUI și crearea UNUIA NOU?

Donald Rumsfeld

Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Bilderberg, Secretary of Defense sub Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove

Fondator si membru activ Project for the New American Century.

Interes de afaceri cu Bechtel Group.

Interese de afaceri cu compania Gilead Sciences, producatorul anti viralelor Tamiflu (cunoscut si ca Oseltamivir). A fost implicat in campania de vaccinare anti-gripa din 1976 soldata cu 52 de decese. Cititi va rog si articolul:

GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta

Tot el vroia un “Minister” al Propagandei… In legatura cu noua sa gaselnita, cititi:

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

Relatii de afaceri cu gigantul Monsanto. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Cand Bush a ajuns presedinte, deja ingrijorarea pentru petrol ajunsese la cote prea mari. Cuvantul cheie era “securitate energetica“. Cel mai ingrijorat se arata ministrul apararii Donald Rumsfeld. Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului ca sa protejeze livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el se află în spatele acţiunilor de răspuns care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan şi “Iraqi Freedom”. Doreau sa instaureze un regim maleabil si sa dezvolte exportul de petrol. Desigur ca neputand declara adevaratul motiv, americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam. Dupa invazie, doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele.

   Philip D. Zelikow

Philip D. Zelikow (1954-), participant Bilderberg, fost director executiv 9/11 Commission si Counselor of the United States Department of State, co autor cu Condoleezza Rice a cartii Germany Unified and Europe Transformed: A Study in Statecraft. Pus de George W. Bush in functia de President’s Foreign Intelligence Advisory Board. Membru Council on Foreign Relations

   Robert Zoellick

Robert Zoellick (1953 -), evreu, participant Bilderberg, fost Deputy Secretary of State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs, familie evrei din Germania, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for Strategic and International Studies, fost membru German Marshall Fund, World Wildlife Fund , membru Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala

A semnat in 1998, alaturi de Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Elliott Abrams, Zalmay Khalilzad, John R. Bolton, Richard Armitage si Bill Kristol, proiectul Project for the New American Century pentru inlaturarea de la putere a lui Saddam.

   Vin Weber

John Vincent Weber (1952-), participant Bilderberg, fost US Congressman, membru Project for the New American Century, director Council on Foreign Relations

   Paul Wolfowitz

Paul Wolfowitz (1943 -), nascut intr-o familie de evrei emigrati din Polonia, foarte activ pe subiectele Israel si terorism, a fost considerat unul dintre cei mai “abili ulii” din preajma lui Bush şi unul dintre principalii arhitecţi ai invaziei Irakului în 2003. Presedinte BANCA MONDIALA, membru Project for the New American Century, membru Quill and Dagger, membru Freedom House, membru Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala. Participant Bilderberg

 

Cei de mai sus sunt, desigur, ceea ce vedem din ice-berg. Care sunt aia 300 de deasupra lor, nu-i stim dupa nume.

Cateva cuvinte despre cateva dintre organizatiile din care ati vazut ca tot fac parte cei vizibili:

Council on Foreign Relations

A fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul dintre fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt cei din familia Rockefeller, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care l-a stapanit pana la moartea sa.

Consiliul a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului.

Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs.Evreul Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

Joseph Kraft, fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”.

Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

 

Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

 

Bilderberg

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Comisia Trilaterala

Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa aceluiasi … David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.

Foarte util de citit si:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Bohemian Grove

Fondata la sfarsitul secolului 19, Bohemian Grove este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul „Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Singura explicatie logica a ceea ce s-a intamplat este data de un expert rus:

    – NY – demolare nucleara – ceea ce explica transformarea OTELULUI IN PRAF (cu exceptia unei cantitati mici din partea superioara a turnurilor) si “otelaria” care a functionat saptamani la rand din subsol.
    – W. DC – racheta militara

    Gasiti documentarul pe youtube (sper sa mai fie) – cautati cu 911 nuclear demolition.

    Sigur ca au fost mai multe actiuni concertate, unele prezentate si in articolul de mai sus.

    Eu am facut propria verificare si intr-adevar au schimbat pana si definitia din dictionare la “ground-zero”

  2. 1. Jurnalistul de investigații Christopher Bollyn a scris cea mai importantă carte despre “11 septembrie 2001”. Investigația acestui jurnalist genial ne dezvăluie cine au fost cu adevărat criminalii, ce scop au avut şi cum au procedat. Argumentele şi dovezile prezentate de Bollyn sunt pur şi simplu de necontestat, pentru că sunt Adevărul.
    Faceți un efort şi traduceți fiecare această carte, individual sau cu prietenii. La o firmă de traduceri e mai problematic…

    Solving 9-11: The Deception That Changed the World (2012)

    http://www.bollyn.com/public/Solving_9-11_-_The_Deception_That_Changed_The_World.pdf

    http://www.bollyn.com/public/Review_of_Solving_911.pdf

    https://www.youtube.com/watch?v=sw4UDcmOqp4

    https://wikispooks.com/w/images/3/3d/Israeldidit.jpg

    2. Filmul documentar “ZERO”, poate cel mai bun documentar despre “11 septembrie 2001”. Film realizat de Giulietto Chiesa, fost deputat european italian, jurnalist şi scriitor în domeniile Intelligence şi analiza actelor teroriste.

    Film subtitrat:
    https://www.youtube.com/watch?v=E4MxUXhQFfU

  3. SUA au trimis treptat atentatele in EUROPA! Sa fie oare agenda Kalergy pentru distrugerea Europei si exterminarea rasei albe?

  4. Poze nou descoperite despre 9/11, facute la WTC la 4.10.2001, arata ca solul inca scotea aburi si era stropit de pompieri. Asta confirma ce spunea expertul rus Dimitri Khalezov: au fost detonate niste bombe nucleare in subsolurile celor 3 cladiri WTC.
    https://www.flickr.com/photos/textfiles/albums/72157708997281912

    Imagini nemaivăzute cu atentatele de la 11 septembrie. Descoperirea făcută într-o casă scoasă la vânzare
    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23214076-imagini-nemaivazute-atentatele-11-septembrie-descoperirea-facuta-intr-casa-scoasa-vanzare.htm

    Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [1/26]
    https://www.youtube.com/watch?v=eAV_BUQoGBw
    Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition 1 to 26 a groundbreaking interview of an ex officer of the Soviet nuclear intelligence exposing the truth of the 9/11 events This Video series has been censored all through the web. Why I believe nuclear demolition fits all the evidence we know about. They didn’t call it “ground zero” for nothing! Before 911, ground zero only meant the area below or above a nuclear detonation, after 911, they changed some of the dictionaries to say it was also the place where terrorists attacked the trade centers. It’s all mind control. Dimitri Khalezov has been an expert in nuclear demolition for many years and has an incredible amount of proof that the buildings were taken down by underground micro nuclear demolition charges! I’ve posted some links to other material such as the melted cars that could have only been done by EMP type effects caused by a nuclear bomb since there was no jet fuel burning at ground level AND some of these cars were missing engine blocks! They were totally melted! How do you melt an engine block when no fire was burning at ground level – many of these cars were 7 blocks away! They were never explained in any way. Also it was never explained why Tritium levels were 55 times more than normal at ground zero. And of course we have ALL the strange cancers from first responders and many of them have died. They were forced to wear “air quality” badges which Dimitri says were really just radiation detectors in disguise so they could monitor everybody’s exposure and pull people out of the hot zones for a while when their badges reported higher radiation. Easy to lie to everybody and tell them the badge is to monitor air quality. That is pure garbage if you think about it. There is not going to be that much difference in “air quality around such a relatively small area anyway. Dimitri even said that in the 70’s he was told that the Americans had authorized the twin towers to be taken down at the end of their lifetimes with small nuclear demolition charges! I did some research and it was true! It was determined that only a nuclear demolition charge could safely bring down both Towers and Building 7 because of their construction. Here’s some good information on nuclear demolition

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button