COPIII VOȘTRI SUNT AI NOȘTRI: Un cuplu din SUA a fost decăzut din drepturile părintești din cauza „inteligenței scăzute”

sept. 2, 2017 9279 1 http://bit.ly/2qR6bdo

Foto: https://s.yimg.com/ea/img/-/170801/597fee98186b8_parents1111inline_597fee938e047.jpg

Un cuplu din SUA a fost forțat să renunțe la ambii lor copii după ce nu au fost considerați suficient de inteligenți pentru a-i îngriji.

Amy Fabbrini, de 31 de ani, și Eric Ziegler, de 38, din Oregon, au pierdut custodia fiului lor mai mare nu după mult timp după ce s-a născut, și cu cinci luni în urmă statul a preluat cel de-al doilea copil al lor, Hunter.

Ziegler și Fabbrini au fost obligați să participe la un test IQ după ce mai multe acuzații au fost făcute asupra stilului lor parental.

O rudă a cuplului a depus o plângere privind bunăstarea lui Christopher sub supravegherea lor, relatează The Oregonian.

Într-un raport de bunăstare infantilă, se afirma că Ziegler “dormea cu copilul pe podea și aproape că s-a rostogolit pe el”.

Într-o altă plângere făcută de către tatăl lui Fabbrini’s, Raymond, acesta declara că el și soția lui îndeplineau rolul de îngrijitori principali la acel timp deoarece considera că fiicei sale îi lipseau “instinctele materne”.

Ziegler a obținut 66 în testul IQ, Fabbrini 72.

IQ-ul unei persoane obișnuite variază între 90 și 110.

Scorul lui Ziegler îl plasează în raza de “dizabilitate intelectuală” ușoară în timp ce cel al lui Fabbrini o plasează în “raza de inteligență extrem de scăzută către limită”.

Ziegler a beneficiat de ajutoare financiare prin Securitatea Socială și programul Securității Suplimentare de Venit datorită dizabilității mintale cu care a fost diagnosticat.

O petiție Change.org. a fost pornită în numele cuplului de către antrenorul și mentorul lor Sherrene Hagenbach, ce susține că nu există o justificare suficient de puternică pentru a le lua copiii.

“În opinia mea profesională, după multiple ședințe observându-i pe Amy și Eric interacționând cu fiul lor în decursul a ore în șir, nu am găsit nici un motiv pentru care ar trebui să-și piardă copilul și să fie plasat în custodia statului”, a declarat Hagenbach, care este de asemenea membru al consiliului Healthy Families of the High Desert.

“Orice lucrător CPS antrenat și educat în mod corespunzător ar fi trebuit să ajungă la aceeași concluzie, precum am documentat în observațiile fiecărei vizite.”

“Cuplul a demonstrat abilități parentale competente cu Cristopher, nu aveau un istoric de abuz sau neglijare, și au exprimat o dorință adâncă de a-l vedea pe Christopher returnat în grija lor pentru a-l crește împreună cu băieții gemeni ai mamei.”

Mătușa lui Fabbrini, Lenora Turner, a declarat către the Oregonian că nu consideră decizia ca fiind una corectă.

“Nu înțeleg de ce nu-și pot păstra copiii. Merg la magazin și văd alte persoane cu copiii lor. Mă gândesc cum de au dreptul să-și păstreze copiii? Cum decid al cărui copil să îl preia și al cărui copil poate rămâne?”

Părinții continuă să ducă o campanie pentru returnarea copiilor lor dar momentan, vor avea dreptul la vizite supraveghiate.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
articole asemănătoare
Trackbacks/Pingbacks
  1. COPIII VOȘTRI SUNT AI NOȘTRI: Un cuplu din SUA a fost decăzut din drepturile părintești din cauza „inteligenței scăzute” | Saccsiv - Weblog - 3 septembrie 2017

    […] Iata ce putem citi la Couple lose custody of children due to ‘low intelligence’ de pe Yahoo, traducerea OrtodoxInfo: […]

Scrie un comentariu

Scroll Up