Copii RADICALIZATI la o grădiniță din Belgia. Copiii RECITAU versete din CORAN, LIPSEAU vinerea de la grădiniţă, din motive RELIGIOASE şi REFUZAU să dea MANA cu persoanele de sex FEMININ

Aug 24, 2017 8503 2 goo.gl/tWso4R

Semnal de alarmă tras de autorităţile din Belgia. Copii de grădiniţă sunt victime ale radicalizării! Potrivit unui unui raport intern, întocmit de o unitate de învăţământ din Belgia, supraveghetorii au observat semne de radicalizare islamică la cei mici. În pauze, copiii musulmani recitau versete din Coran, în loc să se joace. În plus, lipseau vinerea de la grădiniţă, din motive religioase şi chiar refuzau să dea mâna cu persoanele de sex feminin.

Potrivit presei belgiene, copiii la care au fost observate semne de radicalizare i-ar fi ameninţat cu moartea pe aşa-numiţii „necredincioşi” şi ar fi făcut gesturi care imitau un măcel.

O organizaţie din Belgia, care oferă şcolilor soluţii împotriva radicalizării, a deschis din 2016 până acum nu mai puţin de 481 de dosare cu astfel de cazuri. Situaţia neobişnuită a fost semnalată de primarul localităţii unde se află grădiniţa.

Unii dintre ei nu mai vor să dea mâna fetiţelor, recită versete din Coran în curte în timpul recreaţiei, lipsesc de la şcoală vinerea din motive religioase”, spune Luc Dupont, primar în Renaux.

Situaţia este alarmantă şi din punctul de vedere al psihologilor.

Riscul transmiterii unor mesaje radicale extreme din partea unor persoane importante, cum sunt părintii, la varste atât de mici, prezintă faptul că ele pot fi preluate ca atare de către copiii, nu vor fi contestate, nu vor fi analizate, nu vor fi puse la îndoială şi pot fi transformate în timp în comportamente. Un copil radicalizat în preşcolaritate este în primul rând o victimă”, spune psihologul Diana Stănculescu.

În Belgia, şcolile care se confruntă cu astfel de cazuri se pot adresa unui centru unde experţi în Islam oferă consiliere pentru combaterea radicalizării.

NOTĂ OrtodoxINFO

Articolul este unul nociv, prin punctul de vedere exprimat de psihologul Diana Stănculescu. Aceasta deoarece incrimineaza doar radicalizarea, nu si religia islamica.

,,Radicalizarea” este un concept special creeat pentru a infiera anumite tendinte si reactii, fie ele chiar si de aparare, sau de pastrare a credintei.

Asadar, cuvantul ,,radicalizare” pune egalitate intre credinte, nefacand distinctia intre ele. De aceasta acuzatie de ,,radicalizare” nu vor scapa pe viitor nici crestinii care vor vrea sa-si apere credinta si tara la un moment dat.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Copii RADICALIZATI la o grădiniță din Belgia. Copiii RECITAU versete din CORAN, LIPSEAU vinerea de la grădiniţă, din motive RELIGIOASE şi REFUZAU să dea MANA cu persoanele de sex FEMININ”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 24 august 2017 at 16:04

    Noua Europa. Multumiti-i foste UTE-ciste germane.

  2. # 24 august 2017 at 20:26

    In tarile nordice, se fura copiii din familii pt gesturi mult Mai mici pt crestini. Pt musulmani e altfel? De ce?

Scrie un comentariu