O altă navă TURCEASCĂ cu 50 de MIGRANTI, ajunsă la MANGALIA

Aug 21, 2017 7038 2 goo.gl/79tBtC

 

Cel puțin 50 de migranți, printre care și copii, aflați pe o ambarcațiune depistată, noaptea trecută, la 15 mile travers de Mangalia este adusă la mal de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă.

Este vorba de un pescador observat, noaptea trecută prins sistemul SCOMAR de către Garda de Coastă, la 20 mile travers de Mangalia. O navă a Poliției de frontieră a confirmat apoi că pescadorul era deja la 15 mile distanță de țărm. S-a dat alerta Search and Rescue și nava cu migranți a fost somată să se oprească. Persoanele de la bord au spus însă că pescadorul a rămas în derivă, neavând cine să îl conducă.

Pescadorul este adus la țărm, urmând să ajungă într-o oră la Grupul de nave al Gărzii de Coastă din Mangalia. Nu se știe din ce țară provin transfugii dar, cel mai probabil, au fost ambarcați în Turcia. După identificarea și trierea epidemiologică a migranților, polițiștii de frontieră  vor începe cercetările  pentru identificarea călăuzelor, urmând să stabilească ce măsuri vor fi luate în privința transfugilor. În urmă cu două săptămâni, 69 de irakieni, din care 29 copii, au fost aduși la Mangalia cu o navă condusă de un bulgar și un cipriot. Cei doi au fost arestați.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “O altă navă TURCEASCĂ cu 50 de MIGRANTI, ajunsă la MANGALIA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 21 august 2017 at 15:05

    Să stea în țara lor sau să se ducă la Merkel, Germania are cu ce să-i intretina, Romania nu, abia trăiesc românii, că economia lor fost înghițită de Occident.

  2. # 21 august 2017 at 15:32

    Si noi le acceptam mizeriile Turcilor? Pentru ca Turcii ai imbarca si ai trimiteaici.:(

Scrie un comentariu