X

Alexandru Petria: Să luptăm pentru stârpirea corectitudinii politice!

de null
100000005367400
Foto: https://www.nytimes.com/interactive/2017/08/16/us/confederate-monuments-removed.html?mcubz=1

Mi-s urâți până la greață fasciștii, dar mi-e mai prieten adevărul decât retorica propagandistică a presei americane. Și se observă din nebunia în curs cine este vinovatul real al frământărilor de peste Atlantic.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aducere aminte- de ce au ieșit din cavernele lor fasciștii? Fiindcă niște dezaxați, amatori de corectitudine politică, au decis scoaterea dintr-un spațiu public a statuii generalului Robert E. Lee, erou Confederat. A urmat tragedia de la Charlottesville, în condițiile în care fasciștii au protestat împotriva demolării statuii, iar tefeliștii de acolo au organizat o contramanifestație, ca promotori ai rescrierii istoriei după placul lor. Cauză și efect.

E cert că tefeliștii (folosesc termenul încetățenit în .ro) n-au învățat nimic din nenorocirea de la Charlottesville. Și anume că nu e indicat sa te joci cu sentimentele oamenilor, cu cutumele și credințele lor, să modifici urmele trecutului după cum ți se năzare. Faptele aberante atrag reacții aberante, ca magnetul pilitura de fier. Iar întâmplările au potențialul să scoată din sărite și oamenii pașnici, nu numai extremiștii.

La ora actuală, Martorii Corectitudinii Politice demolează sau cer să se demoleze alte statui, ale altor eroi sudiști, deoarece le aduc aminte de vremurile sclaviei. Se joacă idiot cu focul. Spectrul războiului civil nu e o himeră, la câte arme are populația.

Președintele Trump a avut dreptate, când a învinuit ambele tabere. Că declarația lui a isterizat tefeliștii, era previzibil. Ei au fost învățați, în anii mandatelor lui Obama, ca să fie acceptată orice pretenție feministă, a negrilor, lesbi și homalăilor, să nu li se conteste nimic. Ca orice râgâială de-a lor să devină literă de lege.

Ce concluzie avem de tras noi, după evenimentele din S. U. A? Aceasta: pe fondul globalizării, corectitudinea politică e o nouă ciumă, după fascism și comunism, care încă nu și-a arătat întregul potențial distructiv, dar simptomatologia totalitară este apăsată, fiind un pericol pentru existența națiunilor. Și că e de datoria fiecărui om responsabil să lupte pentru stârpirea anomaliei. Primul pas de acțiune: votarea la Referendum, pentru înscrierea în Constituție a faptului că doar uniunea dintre o femeie și un bărbat poate sa reprezinte o căsătorie. Următorul- desființarea tuturor organismelor statale care se ocupă de discriminare, ca promotoare ale corectitudinii politice, cât și a ong- urilor cu interese în problemă. În rest, avem vreme să ne mai gândim pe parcurs.

un comentariu de Alexandru Petria

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Apucaturi straine eticii, stilului nostru de viata, tendinte de animalizare a oamenilor vin in societatea romaneasca de mai demult, nu de ieri. Cine se culca in casa, nu in pat cu cainele sau cu pisica in urma cu 50-60 de ani ? Cine lasa cainele sa-i linga bebelusul pe gura, dupa ce a lins si cateaua vecinului in locuri …erogene, APOI SI-A LINS PROPRIUL ORGAN SEXUAL CU TEMEI, cine auzise macar de sex oral ? Cine a inlocuit cuvintele romanesti care aratau ca un baiat sau o fata sunt frumosi si aratosi cu inacceptabilul si nedefinitul SEXI ? De ce se apeleaza pentru a defini ceva care nu are legatura directa la invocarea sexului ?Cine indreapta si de ce cursul firesc spre nefiresc al mersului lucrurilor ? De ce lupta cea mare se da pentru indepartarea de Dumnezeu a multimilor, de ce se secularizeaza si se etatizeaza totul, de ce se scot icoanele din scoli asa intr-un nou si arbitrar iconoclasm ? UNDE VREA CINEVA SA SE AJUNGA ? De ce ne lamuresc fel si fel de “doctori” cat de curat e sexul unui barbat sau al unei femei in comparatie cu gura acelorasi indivizi ? Ce mesaj subliminal se transmite in felul acesta ?

  2. Foarte buna incercarea de a arunca in derizoriu aceasta corectitudine politica. Folosirea corectitudinii politice de catre diverse grupuri mondialiste, impotriva normalitatii, are un succes nebun mai ales ca ajunge sa se substituie ratiunii firesti a omului cazut, impingandu-l in ratiunea diavoleasca.
    Totusi, nu inteleg care sunt fascistii? Erau generalul Lee si sustinatorii de ieri si de azi ai acestuia fascisti? Am inteles (partial) si metafora cu cei “iesiti din grote”, dar nu inteleg cum taberele inamice sunt atit de prost impartite: tfl-isti vs fascisti? Asta-i tot? Nimic despre indoctrinare, nimic despre mass media? Nimic despre succesiunea istorica a evenimentelor? Poate cer prea mult de la un articol scris in mare graba…
    Iertare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button