X

De ce în cazul mafioților țigani din LUGOJ nu se aplică 60/2010, articolul 12? Adică „ZONA SPECIALĂ DE SIGURANȚĂ PUBLICĂ” / Împotriva țăranilor de la Pungești au făcut-o…

de null

6008655-mediafax-foto-bogdan-iordache

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Exista o lege:

 

Art. 12
(1) Prin dispozitia sefului politiei municipale/orasenesti, in mediul urban si rural se pot constitui zone speciale de siguranta publica, in care se instituie dispozitive suplimentare de ordine si siguranta publica, folosindu-se inclusiv personal de la alte formatiuni ale politiei  investigatii criminale, detasamente de interventie rapida etc.
(2) Constituirea zonei speciale de siguranta publica are loc atunci cand pe un spatiu restrans se concentreaza un fenomen infractional  violente, trafic si consum de droguri, prostitutie etc.

(3) In momentul in care cauzele ce au determinat constituirea zonei speciale de siguranta publica au fost inlaturate, masurile speciale luate inceteaza.

 

Puteti citi si restul ordinului la:

http://www.dreptonline.ro/legislatie/ordin_60_2010_activitati_mentinere_ordine_siguranta_publica.php

S-a aplicat impotriva taranilor de la Pungesti ce se opuneau fracturarii hidraulice:

De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans unde se concentreaza un fenomen infractional: violente, trafic si consum de droguri, prostitutie” (conform 60/2010, articolul 12)? De ce Pungesti este considerat mai periculos decat fiefurile clanurilor mafiote?

Tiganii terorizeaza Lugojul, dupa cum veti putea citi in articolul de mai jos. Considerati ca ar trebui aplicata impotriva lor legea de mai sus? Sau doar am fost mintiti ca a fost facuta impotriva traficului si consumului de droguri, prostitutie etc., dar de fapt a fost gandita impotriva celor ce se opun Chevron, Big Pharma, etc.?

Iata ce putem citi la Lugojul sub TEROARE. Romii fac legea: au TRAS cu PISTOLUL și cer taxă de protecție ZECI DE MII de euro de pe EVZ:

Clanurile de rromi din Lugoj sunt imposibil de stăpânit. Romii din municipiul de pe Timiș au transformat orașul în poligon de trageri. Întreaga comunitate e în stare de șoc, oamenilor le e frică să mai iasă din case și se întreabă ce fac autoritățile. Poliția i-a lăsat mereu în libertatree pe țiganii agresivi, în ciuda faptului că, din primăvară, scandalurile s-au ținut lanț. Până acum sa-u războit între ei, dar nu se știe când lucrurile post escalada. Noaptea trecută romii au scos pistoalele, arme letale, nu cu bile sau aer comprimat, și s-au împușcat.

Un nou incident între clanurile de romi din Lugoj a avut loc noaptea trecută, joi spre vineri. Acesta s-a consumat pe strada Anişoara Odeanu, unde s-au tras mai multe focuri de armă, folosindu-se arme letale, nu de airsoft sau cu bile. Unul din romii de pe stradă susține că focurile de armă ar fi fost trase după fiica sa şi că sunt ameninţaţi de romii dintr-o altă familie, că dacă nu plătesc 20.000 de euro, taxă de protecţie, îşi pierd casa.

Poliţiştii au ajuns la locul incidentului, de unde au luat mai multe probe și au dechis un dosar penal. „În data de 17 august, în jurul orelor 23, pe raza localităţii Lugoj a avut loc un conflict între două familii de romi, în urma căruia s-a făcut uz de armă letală. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept, iar în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi a identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere penală”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

În urmă cu numai o săptămână, țiganii din Lugoj au folosit un topor ca să își regleze conturile, BMW-ul unuia din ei a fost ”tocat” cu toporul de un rival, tot pentru taxă de protecție. Nimeni nu a fost arestat în acel caz.

La fel, nu a pățit nimic niciunul din cei trei romi care l-au bătut-măr pe un tânăr care se plimba liniștit pe stradă cu iubita sa, în luna mai. Asta pentru că, terorizat de agresori, tânărul și-a retras plângerea. Mărturia victimei a fost consemnată în presă.

Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au atins cote maxime încă din luna aprilie. Cu Poliția la ușă, țiganii din clanurile Novacovici și Căldăraș s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc. La perchezițiile ce au urmat scandalului, oamenii legii au găsit un devărat arsenal de arme, cuțite, săbii și topoare, dar nici în acel caz nimeni nu a fost arestat.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Nedreptăți strigătoare la cer, îndreptate împotriva românilor!
    De ce? Pentru că țara, prin miniștrii-siniștrii + președinți AU FOST/SUNT conduși de alogeni și de țigani.
    Exemple ”strălucite”: Iliescu, Năstase, Voiculescu, ….și mai sunt!
    Nu suntem solidari unii cu alții și, dintre cei afectați NU FAC SUFICIENTĂ GĂLĂGIE…venind cu jalba-n proțap la București spre exemplu, la madamma Carmen Dan reclamând faptul că autoritățile nu-și fac datoria, NU înainte de a chema și televiziunile că se pare, fără apariția pe sticlă a unui eveniment, nici nu se sinchisesc să iasă să răspundă!

  2. Mai e CEVA: mulți, dacă nu majoritatea, au telefoane, da?
    De ce nu filmează fiecare apariție și altercație cu vinețiii ăștia, arătând că sunt terorizați?
    Deci, până să facă drumul până la București, FILMAȚI TICĂLOȘII DIN TOATE POZIȚIILE!
    Asta ar fi O ARMĂ redutabilă și, de câte ori apare un urât d-ăsta terorizând un român, ca la un semn, să sară toți românii…ca martori, filmând totodată și trimise LIVE agențiilor de știri!

  3. De ce zona speciala? Este nevoie de ei ca si de imigranti sau alti dezaxati pentru a se tulbura pacea sociala si a se inflama spiritele. Uitati ce se intampla in SUA, in tarile europene si in toata lumea de altfel. Noi de ce am fi scutiti?

    Este nevoie de HAOS pentru a se schimba lumea si a institui comunismul global-tehnicisto-sclavagist-satanist.

  4. lumea va fi o anarhie de la un cap la altul. Atunci va veni anticristul si va aduce linistea oamenilor si i se vor inchina cu bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button