Vladimir Putin susține că PAPA este un NEO-MARXIST și că visează la un GUVERN MONDIAL de inspirație comunistă: „NU este un om al lui Dumnezeu”

aug. 17, 2017 24259 2 http://bit.ly/2H4vgfA

https://typeset-beta.imgix.net/rehost%2F2016%2F9%2F13%2Fb4769e66-7de2-4eb5-96b1-3be44524c1d8.jpg

Președintele rus Vladimir Putin a declarat despre Papa Francisc că prin pozițiile pe care le susține, liderul spiritual al Bisericii Catolica se depărtează de teologia creștină, potrivit Your News Wire.

Aflat într-o vizită la Catedrala Navală cu hramul Sfântului Nicolae din Kronstadt, liderul de la Kremlin susține că Papa este un neo-marxist ce promovează idei periculoase de extremă-stânga în rândul oamenilor vulnerabili și care visează la un guvern mondial de inspirație comunistă.

„Dacă te uiți la ce spune, este clar că nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie”, a declarat Putin.

Putin și Papa Francisc s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie 2013 și în iunie 2015, înainte de Summit-ul G7 ținut în Bavaria.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Vladimir Putin susține că PAPA este un NEO-MARXIST și că visează la un GUVERN MONDIAL de inspirație comunistă: „NU este un om al lui Dumnezeu””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 17 august 2017 at 19:29

    Prin catolicism şi Papa, sioniştii au urmărit şi continuă să urmărească să obţină şi să deţină controlul total asupra bisericilor ortodoxe, ca să-şi exercite dreptul de a fi „tata şi mama” tuturor bisericilor: „Şi iată, încet, dar sigur, noi îi învăţăm cu învăţături, nu mult le schimbăm, aşa că totate acestea din nou sunt sub administrarea bisericii catolice, mama tuturor bisericilor. Aceasta este mama voastră, însă tatăl bisericii – sunt sinagogile în Israel şi sinagogile în New York.” И вот, потихоньку, но уверенно, мы обучаем учениям, немного их изменяем, так что все это снова управляется католической церковью, матерью церквей. Это ваша мать, но отец церкви – это синагоги в Израиле и синагоги в Нью-Йорке. And so, slowly but surely, we teach the teachings, change them a little bit to where it’s all run by the Catholic church again, the mother church. It’s your mother, but the father church is the synagogues in Israel and the synagogues in New York. http://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview.html#we_formed_the_Jesuits

  2. # 18 august 2017 at 7:55

    Papa este un mason…face parte din elita mondiala a masonilor…

Scrie un comentariu

Scroll Up