X

Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …

de null

“Iara celor fricosi si necredinciosi si urati si ucigasi si curvari si farmacatori si inchinatori la idoli si tuturor mincinosilor, partea lor – in iazerul cel ce arde cu foc si cu iarba pucioasa, care iaste a doua moarte”

(Apocalipsa 21,8)

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf

Foto: https://www.timeshighereducation.com/features/intellectual-cowardice/2016292.article

Pastorul luteran Martin Niemöller scria:

 

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

 

Eretic, dar a zis-o bine pe asta.

Dupa cum probabil deja stiti, Duminica va fi un protest:

Răspândiți: PROTESTUL anti vaccinare obligatorie începe cu O ORĂ MAI DEVREME / Atenție: EXISTĂ AUTORIZAȚIE / Duminică 13 august, Piața Victoriei (Muzeul Antipa) orele 15:00 – 17:00

Adica un miting impotriva vaccinarii obligatorii. Si subliniez: OBLIGATORII.

Firesc ar fi deci sa vina nu doar cei anti vaccin, ci si cei ce n-au neaparat ceva impotriva vaccinarii, dar sunt impotriva obligativitatii si mai ales impotriva teribilelor repercusiuni:

BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii

La fel de firesc ar fi sa vina si cei anti cip. Si toti cei ce sunt impotriva dictaturii de orice fel. Dar vor veni?

Apropo, unde sunt puhoaiele #rezist? Cu legea vaccinarii obligatorii, asistam la cea mai teribila incalcare a drepturilor omului, a Constitutiei si a democratiei din Romania ultimului sfert de secol. Ce fac tinerii frumosi si liberi?

Fratilor, daca nu protestam acum, ni se va intampla precum a zis acel pastor.

Azi ii lovesc pe cei anti vaccin si le iau copiii.

Maine scot cash-ul din viata noastra si ne impun documentele biometrice unice (toate in unul: buletin, card bancar, card de sanatate, carnet sofer, etc.) cum deja au inceput in India :

India, tot mai aproape de PECETLUIRE: Ar fi prima ţară din lume care renunţă DEFINITIV la CASH, dupa ce a experimentat cu succes colectarea de DATE BIOMETRICE

Apoi documentul ni-l vor pune pe cipul ce ni-l vor baga in carne. Ca sa nu-l pierdem. Si fara el nu vom mai putea cumpara sau vinde, caci bani lichizi nu vor mai fi. Iar celor ce vor avea ceva de comentat despre orice, li se va inchide robinetul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Vor continua cu decaderea din drepturile parintesti din absolut orice motiv li se nazare, cum deja se intampla in tarile nordice:

Marianne Haslev Skånland: LISTA cu “motive” pentru care PROTECTIA COPILULUI din tarile nordice RAPESTE COPIII de langa parinti

Dictatura medicala se va inaspri. Tot ce nu e pe linia oficiala va fi eliminat. Nu veti mai auzi, de exemplu, astfel de voci:

CHIMIOTERAPIE: TUMORILE SE EXTIND, EFECTELE SUNT CATASTROFALE. Apelul medicului Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala Cluj catre doctori: NU O MAI PRESCRIETI

Ci se vor generaliza astfel de ticalosii:

CHIMIOTERAPIE CU FORTA: Curtea din Ohio da unui asisten social tutela unei fete Amish bolnava de cancer, deoarece parintii s-au opus acestui tip de tratament

Si tot asa. Si asta foarte repede. Si astfel intreg Pamantul va deveni curand un imens lagar.

De aceea zic: toti cei ce urasc dictatura, trebuie sa se implice, inclusiv in miscarea anti vaccinare obligatorie.

Asa ca veniti in numar cat mai mare la protestul de Duminica. Si la orice protest care va urma pe linia aceasta. Dar cel din 13 august e cel mai important, caci prima impresie conteaza intotdeauna foarte mult. Daca ne vom strange doar o mana de oameni, vom fi de rasul mass-media, al guvernantilor si al maselor de habauci. Si cu totii vor zice: “Uite cativa nebuni, sa le luam copiii”.

Ca atare, daca nu esti cardiac sau suferind de alta boala cu interdictie de a sta in soare, VINO LA PROTEST. Dar daca nu poti veni, nu sta degeaba, fa si tu ce poti. Raspandeste stirea despre miting la cat mai multi. Fa galerie pe facebook, bloguri, rubricile de comentarii ale presei on-line.

Daca esti in strainatate, fa la fel. Implica-te pe internet in aceasta perioada mai mult decat ai facut-o vreodata pana acum.

Daca esti sarac si n-ai cum ajunge din provincie, procedeaza aidoma.

Daca ai cine stie ce problema mega importanta si chiar nu poti veni, roaga-te. De fapt, ar trebui sa ne rugam cu totii.

Cei ce vor veni, sa fie vigilenti. Se pot infiltra intrusi care sa deturneze totul sau sa provoace jandarmii sau sa faca orice nemernicie de natura sa discrediteze mitingul.

Mass-media nu va transmite sau daca o va face totusi, va fi in bataie de joc. Asa ca filmati la greu si puneti pe net in direct sau imediat dupa aceea. Si raspanditi apoi cu totii inregistrarile.

Asa a fost in Italia:

INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

Si asa a fost in Grecia:

Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA

La noi cum va fi?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. De ce sa protestezi? In fond, stii foarte bine ceea ce se va intampla, asta daca stii Scripturile, si doar un naiv crede ca protestele alea au vreo valoare. Se va veni cu ceva si mai siret.

    1. Poate se mai trezesc unu-doi adormiti, poate cineva indecis se va convinge. Cat despre ceea ce spun Scripturile ar trebui sa fim pragmatici. Planuiesti sa astepti pana vine antichrist ca sa spui adevarul? Oricare din noi poate muri in urmatoarele 10 minute daca asa lasa Dumnezeu. S-ar putea sa nu ai atat de mult timp la dispozitie cat crezi.

    2. Da, măi Alin, cine ştie Scripturile stă inert ca molusca şi aşteaptă să vină asupra lui toate fărădelegile pregătite de ticăloşi. Că doar aşa învăţăm din vieţile Sfinţilor, să stăm ca morţii!
      De datoria de a mărturisi ai auzit? Ce-o fi aia?
      Era o vorbă în trecut: Proşti, dar mulţi! Din păcate, văd că şi-a pierdut valabilitatea. Actualizată, ar fi: Mulţi, dar prea proşti!

  2. A cui e hotarirea?
    A medicilor? Nu, pt ca NU toti sunt de acord cu vaccinarea.
    A oamenilor obisnuiti? NU, pt ca multi nu vor, iar majoritatea habar nu are de otravurile prezente in vaccinuri.
    A votantilor ce au ales anume politicieni, care acum au declansat procesul dictatorial cu obligativitatea? NU, pt ca in timpul campaniei electorale, acest subiect nu a existat.
    A copiilor? A familiei? A fortelor de ordine? A vecinilor Romaniei?
    Sau poate a ONU??? Dar cine i-a ales pe aia de la ONU? Poate voi, politicieni corupti, pregatiti tot mai mult sa va imbracati in hainele lui antihrist, va sustineti unii pe altii si impreuna pe seful vostru “suprem”. Ati primit ordinul sa otraviti pe Romani? Injectati-va voi, mai bine! Si veti salva milioane!!!

  3. Raul isi intinde toate tentaculele asupra oamenilor si, vedem cu ochii nostri, zi de zi, este tot mai greu sa ramai pe drumul cel drept! Eu cred ca mereu, Dumnezeu ne va da semne despre cum sa ne aparam, pentru ca de rabdat rabdam, dar El nu doreste sa ne supuna chinurilor de nesuportat
    Oricum, de la o zi la alta, se simte ca e tot mai greu si apar noi si noi capcane, provocari si juguri
    Dumnezeu fie cu noi, toti

  4. LATUL SE STRANGE!

    DUMINICA, 13.08.2017, INTRE ORELE 17.00-19.00, IN FATA T.T., DIN PIATRA NEAMT VA AVEA LOC UN PROTEST AUTORIZAT IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII.

    SUNTETI ASTEPTATI CU TOTII.

    VA ROG SA VENITI CU PANCARTE, CONFECTIONATE DE DUMNEAVOASTRA, DIN CARE SA REIASA MESAJE CLARE DE RUFUZ A VACCINARII OBLIGATORII.

    ACEASTA LEGE ESTE ANTICONSTITUTIONALA, INCALCA LUBERUL ARBITRU, ESTE IMORALA SI DESCHIDE PORTILE CATRE DICTATURA UNUI STAT MAFIOT.

    DUMNEZEU SA NE RIDICE!

  5. Ca sa vedeti ce frumos lucreza manipularea, constatati urmatorul aspect:

    – cand s-a dat ordin sa fie dat jos Ponta, au iesit zeci de mii in Bucuresti si sute de mii in toata tara per total. Ca asa a for implementat ordinul pe feisbuc. Rezultatul: s-a inlocuit un magar cu un bou.

    – cand au murit copiii din Arges datorita supraconcentratiei din vaccinurile administrate, s-a dat vina pe apa, pe lapte, pe mama lu’ Stefan cel Mare; serviciile au clasat frumos tot. L-au scos la apel pe ‘Guru’ ca sa abia ce vedea boivacii la tembelizor. N-a protestat nimeni. Rezultatul: o sa o mai faca si alta data, la scara mai larga.

    – cand se vrea eliminarea celor doar cateva libertati care le mai avem (sub 10 la numar), in loc sa fie toata lumea in strata, o sa fie ca si la protestul anterior anti-vaccinare obligatorie, sub 100 de insi. Rezultatul: lagare FEMA mai rau ca pe vremea Gestapo & STASI. Romania, ca de obicei, va fi subiect de test.

  6. Chiar v-ati pierdut mintile si sufletul toti cetățenii României incat sa acceptați vaccinurile obligatorii, hacuirea pentru transplant, otrăvirea cu e-uri chimicale a hranei , viitorul cip in carne, infometarea, sărăcirea salarii mici , tratamente inumane de tot felul? Nu va este mila de copiii vostri ca- i aruncati in infern, la moarte? Un popor mai iresponsabil , n am mai vazut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button