La Orășeni nu se mai face bâlci în plin post. Părintele Ioan Ungureanu a reușit să-l convingă pe prefect să anuleze distracția

aug. 6, 2017 51913 6 http://bit.ly/2qHcaB5
de Mihai-Silviu Chirilă

Primarul Comunei Cristesti renunta la balciul pe care voia sa il organizeze de hramul  Schitului Orașeni. Sute de credincioși din toate colțurile țarii au participat astazi la hramul Schimbarii la Fața a Domnului in Parohia Orașeni. Slujba a fost oficiata de un sobor de preoți care au intrerupt pomenirea ierarhului pentru participarea la sinodul din Creta. Din informatiile pe care le avem, prefectul județului Botosani i-a cerut primarului Comunei Cristesti sa nu organizeze balciul in apropierea bisericii, așa cum planificase. In urma acestei indicații, primarul a decis sa nu mai țina balciul deloc. În urmă cu 3 zile, părintele Ioan Ungureanu de la schitul Orășeni i-a trimis prefectului de Botoșani o scrisoare .în care il ruga să intervină în acest sens. O scrisoare asemănătoare a fost trimisă și către Mitropolie. Din reacțiile pe care le cunoaștem până acum, doar autoritățile publice au luat măsuri, înțelegând că postul trebuie respectat cum se cuvine.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
6 Comentarii la “La Orășeni nu se mai face bâlci în plin post. Părintele Ioan Ungureanu a reușit să-l convingă pe prefect să anuleze distracția”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 6 august 2017 at 15:27

  Slava lui Dumnezeu pentru toate!
  Vrednic este Parintele loan Ungureanu!
  Cinste Parintelui loan Ungureanu!
  Cinste prefectului judetului Botosani!

 2. # 6 august 2017 at 15:35

  Bravo RESPECT!

 3. # 6 august 2017 at 17:11

  Bravo! Cinste prefecului de Botosani,care are coloana vertebrala!

 4. Mihai
  # 6 august 2017 at 17:22

  Ft bine a procedat Prefectul, și nu a permis așa ceva,

 5. # 7 august 2017 at 10:20

  ?

 6. DEV
  # 12 august 2017 at 10:32

  RESPECT PENTRU PR. UNGUREANU ȘI PENTRU DL. PREFECT! BRAVO!!!

Scrie un comentariu

Scroll Up