X

Rusia vrea să sperie lumea cu „MONSTRUL DE OȚEL” – Divizia militară motorizată nr. 150

de null

Ministerul Apărării de la Moscova anunţă că formarea Diviziei motorizate nr.  150, descrisă de militari drept “monstrul de oţel”, este aproape încheiată. Potrivit cotidianului Izvestia unitatea va avea baza în regiunea Rostov, în sudul Rusiei, nu departe de frontiera cu Ucraina.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Daca este sa dam crezare aceluiasi minister, Divizia nr.150 dispune de o structură organizatorică unică. Concret, pe lângă cele două regimente de infanterie motorizată şi de tancuri, componenta ei va fi completata de regimente de artilerie şi antiariene, un batalion de recunoaştere, unul de comunicaţii şi altele.

In ceea ce priveste dotarea, regimentele de tancuri ale Diviziei nr.150 sunt echipate cu tancuri modernizate T-72B3, ce beneficiază de un sistem de protecţie suplimentară.

In context, Iszvestia scrie ca, datorită structurii sale neobişnuite, noua divizie dispune de o manevrabilitate şi putere de foc ieşite din comun, în timp ce numărul de personal şi echipamentul auxiliar au fost reduse în mod semnificativ.

Primele informaţii despre lansarea formării Diviziei nr.150 în regiunea Rostov au apărut în septembrie 2016. Aceasta este moştenitoarea Diviziei motorizate 150 Idriţa-Berdinsk, care în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial a participat la cucerirea Reichstag-ului la 30 aprilie 1945. La 2 iunie 2017, Divizia nr.150 motorizată din regiunea Rostov (Districtul Militar Sud) a fost supus unui prim test de pregătire de luptă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button