Armata SUA, exercitii MILITARE la nivel GLOBAL impotriva ,,AGRESIVITATII” Rusiei. Marea Neagră este o zonă de INTERES

aug. 5, 2017 8415 5 http://bit.ly/2qHfCf0

Armata Statelor Unite ale Americii vor desfășura un program de exerciții integrate la nivel mondial, pentru a contracara agresivitatea Rusiei, afirmă generalul John Healy, coordonatorul manevrelor din Europa, explicând că au fost acceptaţi observatori ruşi la activităţile din zona Mării Negre deşi Moscova nu este transparentă, potrivit Mediafax..

„Ne îndreptăm spre un program de exerciţii mondiale integrate; practic, repetăm aceleaşi lucruri la nivel mondial”, a declarat John Healy, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Armata SUA se îndreaptă spre exerciţii integrate la nivel global cu scopul de a se pregăti mai bine pentru a face faţă unei Rusii din ce în ce mai agresive şi altor ameninţări globale, afirmă generalul John Healy, coordonatorul manevrelor militare din Europa, explicând că trebuie contracarate riscuri terestre, maritime, aeriene, spaţiale şi cibernetice.

Generalul american a explicat că atenţia sa se concentrează asupra Europei, în principal asupra Exerciţiului rus „Zapad”, la care, potrivit specialiştilor, ar putea participa circa 100.000 de militari ruşi.

Observatori ruşi au asistat la recentele manevre militare americane şi NATO desfăşurate în regiunea Mării Negre, a precizat generalul John Healy, subliniind că Rusia nu a trimis invitaţii la propriile exerciţii.

„Ruşii nu sunt atât de transparenţi cum suntem noi”, a spus John Healy.

Moscova susţine că la exerciţiile armatei ruse vor participa doar 13.000 de militari, astfel că nu este necesară prezenţa observatorilor străini.

Potrivit lui John Healy, evaluarea iniţială asupra exerciţiilor efectuate în ultimele luni în Europa, la care au participat 40.000 de militari americani şi aliaţi este pozitivă, însă o analiză profundă va fi definitivată în octombrie.

Alianţa Nord-Atlantică a suplimentat prezenţa militară în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, pentru contracararea Rusiei.

NOTĂ OrtodoxINFO

https://ceicunoi.files.wordpress.com/2015/02/rusia-vrea-razboi-si-a-mutat-tara-langa-bazele-militare-americane-nato-din-jurul-rusiei-romania-europa-lume.jpg?w=530&h=374

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Armata SUA, exercitii MILITARE la nivel GLOBAL impotriva ,,AGRESIVITATII” Rusiei. Marea Neagră este o zonă de INTERES”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 5 august 2017 at 11:29

  Marea neagra e plina de petrol si gaze

 2. # 5 august 2017 at 12:56

  Nu este razboiul nostru!

 3. # 5 august 2017 at 13:23

  Propagandă Anti-Ruseasca , Americani vor aduce ww3 pentru că sunt niște lacomi și teroriști!!!

 4. rr
  # 5 august 2017 at 15:40

  Din profetia lui Iosif Vatopedinul, din 2007:

  „…Mai presus de Ucraina sunt interesele pentru Marea Neagra, si se vor lupta pentru prima dată armatele americane și ruse insa rușii ii vor copleși.”

 5. # 5 august 2017 at 21:13

  Abia acum am aflat ca rusii sunt agresivi

Scrie un comentariu

Scroll Up